Къде в Пловдив? - 72

• 67 398
  • 754
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте, къде в Пловдив има магазин за художествени и хоби материали? Имаше до Джумаята, но го затвориха. Бих се радвала ако има такъв по центъра или в Кършияка.

# 571
Здравейте, къде в Пловдив има магазин за художествени и хоби материали? Имаше до Джумаята, но го затвориха. Бих се радвала ако има такъв по центъра или в Кършияка.
http://www.maestropan.net/index.php/contakt

# 572
  • Пловдив
Здравейте, къде около центъра мога да намеря качествена термо чаша или малък термос за кафе( около 400мл) ?

# 573
Здравейте, къде около центъра мога да намеря качествена термо чаша или малък термос за кафе( около 400мл) ?
Евроленд

# 574
На П.Д.Петков в посока колелото, в дясно , почти срещу пицарията... и в лекси

# 575
  • Пловдив
Благодаря момичета, но все си мисля, че термосите от магазин тип левче няма да са качествени. Имала съм преди време подарен обикновен и не запазваше добре топлината на напитката. Мога да отделя до 50 лв.

# 576
Тогава най-добре го поръчай от интернет, но аз ползвам такъв от евроленд за около 10лв вече 2 години и съм много доволна.

# 577
Благодаря момичета, но все си мисля, че термосите от магазин тип левче няма да са качествени. Имала съм преди време подарен обикновен и не запазваше добре топлината на напитката. Мога да отделя до 50 лв.
Немският магазин на главната

# 578
  • Майничка

Има си го още до Джумаята, затвориха този с/у Дома на културата.

# 579

Не знам дали е валидна още офертата на Метро с точките
Има термос от литър и мълък половинка, който става и на чаша
Изключително качествени

Също и в Декатлон са ОК, скъпия вариант, но тези в Метро в момента са по-добри
Пробвани са и в двете посоки - на плажа поне 6 часа ледено студена вода, зимата на пистите - поне 6 часа топъл чай

# 580
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Още едно място,където има термоси - в Кауфланд Grinning

# 581
  • Пловдив
ГАМА ЕЛИТ до радио и телевизия. Щом бюджетът ти е до 50 лева. Защото там е скъпо, но все ще стигнат за една чаша. Аз от там съм купувала термос със стъклен балон. Вече не предлагат такива за съжаление.

# 582
  • Пловдив
Съжалявам, че въпросът ми не е свързан точно с пазаруването, но бихте ли ми казали къде да намеря контейнери за разделно събиране. На по-лесно място, ако възможно.
Благодаря !
Трябва да уточниш локация. В Кичука има площадка, на която можеш да оставиш както строителни отпадъци, така и мебели и едрогабаритни отпадъци.
Става въпрос за битови отпадъци, а района е центъра или тракия  Hug
В Тракия има два контейнера за строителни /мебели, текстил/ без хранителни отпадъци - единият е точно до бл. 152 (ул. "Петър Николов"), а другият е до един трафопост срещу бл. 145.

# 583
В Грабо има ваучери за кола маска за салон Paris (Кючука) Имате ли впечатления от козметичката?

# 584
От кой спортен магазин в града мога да си купя бейзболна бухалка,по възможност алуминиева,не дървена?
Скрит текст:
Не питайте за какво ми е Laughing

Общи условия

Активация на акаунт