Къде в Пловдив? - 72

• 67 296
  • 754
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Странен въпрос, знам, но има ли опашки за вадене на лични документи в Паспортна служба на Четвърто районно? Не ми е много близо и не съм минавала да проверя  Embarassed, а трябва да заведем Дребната за първи паспорт, ако всичко е нормално.

# 76
аз издирвам стъклар в района на Понеделник пазара или Гранда. newsm78

# 77
Къде да отида за "леене на куршум" ? 😯
При баба Магда в Прослав.
Някакви координати дали може да ми дадеш? Телефон или адрес? До Прослав ще стигна ама после  Rolling Eyes

# 78
Странен въпрос, знам, но има ли опашки за вадене на лични документи в Паспортна служба на Четвърто районно? Не ми е много близо и не съм минавала да проверя  Embarassed, а трябва да заведем Дребната за първи паспорт, ако всичко е нормално.

Ако Четвърто е това на ул. Волга, не, нямаше опашки миналата седмица, когато отидох да си взема личната карта. Бяха не повече от 3 човека освен мен и служителките ни обслужваха паралелно.

# 79
аз издирвам стъклар в района на Понеделник пазара или Гранда. newsm78

Да питам за стъклар, който да взема със собствен транспорт прозорец?

# 80
  • Пловдив
Личен лекар за възрастен търся?

# 81
  • о`майна лунна нощ е
IV-то е на "Петко Д. Петков". II-ро е на "Волга".

# 82
  • Пловдив
Стъклар има на задния вход на бившата Бирена фабрика (ул.Иларион Макариополски мисля,че беше..) Собствен транспорт не знам обаче дали има  Peace Има и един малко след Папараци,един павильон.  Peace

# 83
Стъклар има на задния вход на бившата Бирена фабрика (ул.Иларион Макариополски мисля,че беше..) Собствен транспорт не знам обаче дали има  Peace Има и един малко след Папараци,един павильон.  Peace

Този го знам.
Обаче трябва да се свали една врата на общата тераса, че от бурята се счупи стъклото, а е голяма и не става с кола.

# 84
  • Пловдив
Някой знае ли къде се премести часовникарят от магазина за бижута на Джумаята, арменец май беше? Беше коментирано в темата преди, но не мога да го намеря?

# 85
Личен лекар за възрастен търся?

Ако те устройва на бул Дунав,пиши ми на ЛС.Няколко човека съм изпратила,доволни са.

Стъклар до 2 ДКЦ,попитай по телефона,дали има транспорт
https://www.business.bg/f-169546/rastor-nss-eood.html

# 86

Обаче трябва да се свали една врата на общата тераса, че от бурята се счупи стъклото, а е голяма и не става с кола.
И при нас проблемът е такъв и няма как с кола да се закара. Тези дни ще отида да потърся и питам на посочените места.

# 87
  • Пловдив
Някой знае ли къде има нещо като борса за наемане сутрин на общи работници и каква е цената на надник? Бях гледала по телевизията  преди време, че има такива места.  newsm78

Никой ли не знае??

# 88
Препоръчайте хубав ресторант и кафене в Пловдив Simple Smile

# 89

И при нас проблемът е такъв и няма как с кола да се закара. Тези дни ще отида да потърся и питам на посочените места.

Пиши после. Hug

Общи условия

Активация на акаунт