Къде в Пловдив? - 72

• 67 366
  • 754
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Къде да занеса килим за пране? Барите, Рай? или другаде?

# 91
Препоръчайте хубав ресторант и кафене в Пловдив Simple Smile

И също така къде провят хубави дюнери, ако може и адрес, защото не съм от Пловдив. Simple Smile

# 92
Дюнери-бул.6 септември,до паметника на Съединението,оъ същата страна в посока бул Руски-на около 50-тина м. дюнер Аладин

# 93
  • Пловдив
Много вкусни са гръцките гироси на Васил Априлов до кръстовището с Пещерско шосе.
Мисля, че имат и доставка.

https://www.facebook.com/pg/Gyroland-Plovdiv-254852154695788/abo … ref=page_internal

# 94
  • о`майна лунна нощ е
Харесвам дюнерите отляво на входа на Халите на центъра /малката главна/.

# 95
  • Пловдив
Харесвам дюнерите отляво на входа на Халите на центъра /малката главна/.
И компанията на сина ми харесват точно тези. Често са им клиенти.
В тази връзка- къде изчезнаха пирожките?

# 96
  • Пловдив
Аз харесвам дюнерите на Алекс, вдясно от Халите.  Peace Близките и приятелите ми също.
Пирожките са си все още до Халите. Simple Smile

# 97
Преди две седмици пирожките си бяха на място-отстрани на Халите.

# 98
  • Пловдив
Благодаря. Вероятно не съм обърнала достатъчно внимание, но ми се стори, че има друго магазинче на мястото на пирожките, но там винаги има доста хора и съм се объркала. Сега съм спокойна, че може и веднъж на 3 години да ми се дояждат, но важното е, че ги има. Голямо прегрешение са ми.

# 99
Пирожките са живи и здрави, 60 ст. Simple Smile

# 100
  • Пловдив
Много вкусни са гръцките гироси на Васил Априлов до кръстовището с Пещерско шосе.
Мисля, че имат и доставка.

https://www.facebook.com/pg/Gyroland-Plovdiv-254852154695788/abo … ref=page_internal
+1

И за мен това са най-добрите гироси!  Peace
Ресторанти и кафенета колкото искаш...Специално за кафенетата не знам на какво точно държите...по главната на всяка крачка има...но малко е субективно според мен.. Ако не сте от града може би "морадо" на пеещите фонтани ще ви допадне  Peace Торо гранде също е вариант, Рафи...
За ресторантите пак е субективно...зависи и каква кухня търсите  Wink

# 101
  • Точно където трябва
Може ли да ми препоръчате обущар в района на бул. България, Панаира, Гагарин, Кършияка?

# 102
  • Пловдив
Здравейте! Някой знае ли от къде мога да купя кебапчета/кюфтета сурови (охладени/замразени - няма значение) на по-ниска цена? Ще ми трябват около 60 бр.

# 103
Къде около Понеделник пазара има ветеринарна аптека?

# 104
  • Пловдив
Може ли да ми препоръчате обущар в района на бул. България, Панаира, Гагарин, Кършияка?

Обущарят на ул. Брезовско шосе 126.

Общи условия

Активация на акаунт