Къде в Пловдив? - 72

• 67 473
  • 754
  •   1
Отговори
# 120
Момичета, някой има ли идея как стои въпроса с изхвърляне на строителни отпадъци? Кой отдава контейнерите, има ли фирми, които се занимават с това?
http://www.chistota-plovdiv.com/targovska_deinost

# 121
Къде мога да разбера кой е "Кварталния" за нашият район?

# 122
Някой да знае къде в Пловдив продават ученически раници Herlitz?Предстои ни купуване на раница за първокласник и сме се спрели на такива,но искам да ги видя на живо.
Преработвам си питането : Да знаете книжарница(магазин) с по-голямо разнообразие на ученически раници?

# 123
Преди време имаше акция от полицаите и бяха раздали на хората и залепили по входовете телефоните и името на полицая, отговарящ за района. Най-лесно е да отидеш до полицията и да кажеш адреса.

# 124
Някой да знае къде в Пловдив продават ученически раници Herlitz?Предстои ни купуване на раница за първокласник и сме се спрели на такива,но искам да ги видя на живо.
Преработвам си питането : Да знаете книжарница(магазин) с по-голямо разнообразие на ученически раници?
\Джулия на Антим първи има хубави раници .Може и в интернет по сайтовете да потърсите за добри цени.

# 125
\Джулия на Антим първи има хубави раници .Може и в интернет по сайтовете да потърсите за добри цени.
Благодаря! Искам да ги видим на живо и да премерим как ще стоят на гръбчето на детето,че е доста слабичък.Пък като харесаме конкретния модел ще го търся в нета дали го има на по-добра цена.

# 126
  • Пловдив
Трябва ми майстор, който да изкърти една стена у дома. Както и да съгради частично нова. Моля за предложения.

# 127
  • Пловдив
Съжалявам, но майстора, който имах в предвид не бил в България в момента. А е деликатна ситуация и не може да се разчита на тези, които отпушват канали от интернет. За мен е по-вероятно да имате тръба или сифон, който таи. Ако е старо строителство, може в стените да имате спукана тръба за чиста вода, а да не е канализационна. Варианти много. Някой мъж край теб не може ли да изкаже мнение.
Определено става дума за  сифон е,или е от тоалетната чиния ,която е с вертикално оттичане .
Блока е стар с каменинови траби .

# 128
  • Майничка
Търся изпитано добър часовникар

На "Отец Паисий", горе-долу с/у гърба на H&M се пада.

# 129
  • Пловдив
Трябва ми ВиК майстор за смяна на кухненски кран.Моля за някакви препоръки.

# 130
Моля, препоръчайте ми добър дерматолог в Пловдив за детенце почти на година и половина!
Има някакви петна по гръбчето /като лишеи/  и личната лекарка ни изпраща на кожен лекар.

Извинявам се, ако мястото за въпроса ми не е в тази тема.

# 131
  • Пловдив
Моля, препоръчайте ми добър дерматолог в Пловдив за детенце почти на година и половина!
Има някакви петна по гръбчето /като лишеи/  и личната лекарка ни изпраща на кожен лекар.

Извинявам се, ако мястото за въпроса ми не е в тази тема.
др.Лукова кожния диспансер.

# 132
Не ги знам басейните в Пловдив, а сме обещали на детето. Ако може да препоръчате къде да я заведем, на 10 г. е. В Акваленда ми се струва скъпо. В Беркут дали е хубаво?

# 133
Не ги знам басейните в Пловдив, а сме обещали на детето. Ако може да препоръчате къде да я заведем, на 10 г. е. В Акваленда ми се струва скъпо. В Беркут дали е хубаво?

Аквапарк в Санкт Петербург.

Акваленд имат промоция сутрин от 9 до 10 ч. по 15 лв. през седмицата.
За деца не знам колко ще е. Те ги мерят на височина.

# 134
Или Аквапарка или Нептун, Беркут го чувам за пръв път.

Общи условия

Активация на акаунт