Къде в Пловдив? - 72

• 67 414
  • 754
  •   1
Отговори
# 585
От кой спортен магазин в града мога да си купя бейзболна бухалка,по възможност алуминиева,не дървена?
Скрит текст:
Не питайте за какво ми е Laughing
В Деклатлон има алуминиева, но и цената си я бива
https://www.decathlon.bg/p/8312934_aluminieva-bezbolna-buhalka-3 … ha.html#/17-254-_

# 586
Момичета, много спешно се нуждая от информация за детска занималня, където да пусна малкия сега, преди да е почнал първи клас. Живея зад мол Марково тепе, ще ми се и занималнята да е наблизо. Не държа да ги занимават с училищни занятия, просто да има къде да играе и да му е зает деня. Сърдечно благодаря предварително!

# 587
Намерих го до училището за 6.90
и в лекси на гранд за 6.69 Simple Smile

# 588
Момичета, много спешно се нуждая от информация за детска занималня, където да пусна малкия сега, преди да е почнал първи клас. Живея зад мол Марково тепе, ще ми се и занималнята да е наблизо. Не държа да ги занимават с училищни занятия, просто да има къде да играе и да му е зает деня. Сърдечно благодаря предварително!
Когато дъщеря ми беше на тази възраст я водихме в тази занималня.
http://talant-bg.com/
Намира се в сградата на бившата проектантска организация /сега прокуратурата е там/ на площад Съединение.

# 589
Когато дъщеря ми беше на тази възраст я водихме в тази занималня.
http://talant-bg.com/
Намира се в сградата на бившата проектантска организация /сега прокуратурата е там/ на площад Съединение.

Тони, точно такава занималня търся! В сайта обаче, не виждам телефони. Бих искала да се свържа с тях по някакъв начин..
Редактирам се, говорих с тях и утре сме там. Огромно благодаря!

Последна редакция: пн, 28 авг 2017, 12:21 от elian

# 590
Дъщеря ми ходеше с удоволствие при тях през лятната ваканция, беше ми решение, защото нямаше кой да я гледа. До лятото на трети клас поне за месец беше там.

# 591
  • о`майна лунна нощ е
Преди време някой питаше за бродиране на кърпи за кръщене. Днес и на мен ми се наложи да го правя и отидох в приземния етаж на Халите, вдясно в шивашкото ателие, за което бях казала, че съм виждала и оставих една за избродиране на името. Ценоразписът е - 10 лв. за "Свето кръщене", 5 лева за име, 5 лв. за дата. Става за ден-два, така че може да се реагира бързо.

# 592
Здравейте, къде в Пловдив има магазин за художествени и хоби материали? Имаше до Джумаята, но го затвориха. Бих се радвала ако има такъв по центъра или в Кършияка.

Има си го още до Джумаята, затвориха този с/у Дома на културата.

Преместиха го срещу ХЕИ на Пещерско, иначе си работи.

# 593
За художествени материали нямаше ли и в пресечката срещу дома на Техниката?

# 594
За художествени материали нямаше ли и в пресечката срещу дома на Техниката?
Да, аз го посочих този на маестро пан на Виктор Юго

# 595
Дъщеря ми ходеше с удоволствие при тях през лятната ваканция, беше ми решение, защото нямаше кой да я гледа. До лятото на трети клас поне за месец беше там.

Тони, само един последен въпрос, че забравих да питам Blush Каква е цената за един ден? Благодаря bouquet

# 596
Ели, трябва да попиташ. Минали са доста години. Дъщеря ми тази година ще бъде в девети клас.

# 597
# 598
Дами, автомивката срещу мол Пловдив пере ли качествено коли и нужно ли е записване?

# 599
  • Пловдив
Здравейте.Детето ни е на 5г. и вече израстна пластмасовите маси и столове.От къде в Пловдив мога да купя детска маса и стол от масив ?

Общи условия

Активация на акаунт