Клиники в Истанбул - тема №2

• 104 604
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
Добре е винаги да ги слагаш по едно и също часово време. Например всяка сутрин, или всяка вечер. Аз ги бия на обяд  Simple Smile Като гледаш да има поне няколко часа разлика между Клексана и аспирина.

Простете въпроса ми, но защо взимате и аспирин,  клексана не е ли достатъчен за разреждане на кръвта ?

Ако имаш тромбофилия обикновено се пие и бебешки аспирин. Даже е задължително. Освен ако нямаш кървене или не си в трети триместър.
Ъ
Смятате ли, че зависи от фактора, защото аз нямам предписан такъв ?

# 391
Благодаря за бързите отговори

# 392
Момичета, колко струва Кринон гел в Бахчеджи?

# 393
Момичета, колко струва Кринон гел в Бахчеджи?
100 лири е. Вчера си купих

# 394
70  или 80лири в идил днес пред мен едно момиче си взе но не разбрах колко точно

# 395
Здравейте момичета ,имам един въпрос в четвъртък ми запазиха час за цветна снимка в Ехомар ,обаче забравих да питам дали трябва да съм гладна и жадна преди процедурата. Сигурно има минали през това ще съм ви благодарна ако ми отговорите ,пожелавам Ви късмет и огромно търпение.

# 396
Здравейте момичета ,имам един въпрос в четвъртък ми запазиха час за цветна снимка в Ехомар ,обаче забравих да питам дали трябва да съм гладна и жадна преди процедурата. Сигурно има минали през това ще съм ви благодарна ако ми отговорите ,пожелавам Ви късмет и огромно търпение.
Няма изисквания

# 397
Може да си ял и пил няма.никакви изисквания за снимката тя става точно за две минути.

# 398
Момичета, помагайте, моля ви. Вдигнах температура 38.2, утре започвам осма седмица. Страшно съм уплашена. Звънях на личната, каза да пия парацетамол и компреси с оцет, това и правя. Посъветвайте ме нещо и вие, ще откача от притеснение

# 399
[С мокър чаршаф ще свалиш температурата.

# 400
Благодаря, Герда. Не беше с чаршаф, но с мокри кърпи и кърпи с оцет се увих цялата, но ефектът беше краткотраен... да не спамя повече, благодаря още веднъж.

# 401
Яж джинджифил и мед пии инфлуцит тои е разрешен за бременни и деца .отиди на аптеката и попитай.

# 402
Иди на лекар. Пиши в темата Забременели след инвитро тема 37, там момичетата ще ти дадат съвет, защото са страхотни.

Момимета, много съм притеснена и разочарована, че от миналия четвъртък нямам отговор от клиниката.

# 403
Герда 1,
Комунилацията е трудна, но е възможна.
Трябва да си упорита, пиши им по няколко пъти, пиши и по уотс ъп на Севда, в краен случай и по телефона й звънни. Използвай всички координаторки. Понякога пропускат мейли, случва се и да казват че са писали, но да не съм получила нищо. Ако до ден-два нямаш отговор, значи че просто са пропуснали мейла ти.
Много са натоварени, сега има и отпуски, а и по-принцип не всеки координатор е всеки ден на работа.

Последна редакция: ср, 09 авг 2017, 12:07 от steli4ka s

# 404
    Всичко разбирам, но когато плащам хиляди долара за подготовка, очаквам качество на обслужване.
  И се натъжавам и разочаровам страшно много, когато се сблъсквам с подобна небрежност.

Последна редакция: ср, 09 авг 2017, 19:25 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт