Клиники в Истанбул - тема №2

• 104 607
  • 744
  •   1
Отговори
# 375
Stasss, честито и от мен! Дa ви е живо и здрaво мaлкото слънчице и цялото семейство.

# 376
Момичета, някоя от вас имала ли е трансфер на 3-дневно ембрионче, разделено на 12 клетки и какъв беше резултата?

# 377
Писах миналата седмица първо до Елис - тя много бързо ми отговори, че е в болнични. Препратих в четвъртък питането си, а не получавам отговор до сегаи доста се обезпокоявам това нормална практика ли е станало в Мемориал.
Знам, че не е оправдание, но ако са много заети се бавят с отговорите, аз бих им писала отново.

# 378
Герда бъди по настоятелна найстина са много заети ние където сме тук при тях в момента ни отделят по съвсем малко време а на вас въобще не отразяват пишете им пак

# 379
  Изглежда, в такъв случай се наблюдава влошаване на  административното  обслужване и координацията, а така се губи доверие в клиниката!

Дано се поправят скоро. Ще изчакам да видя колко максимално могат да се забавят нещата.
Притеснявам се, защото имам предплатени някои неща, а  има забавяне с отговора и от там безпокойството ми, дали парите не са отишли на  вятъра.

Може ли мнения и впечатления за други две координаторки - Hafize и Tercuman? Едното момиче работи в окологията и знае български ли?

Последна редакция: пн, 07 авг 2017, 20:13 от Анонимен

# 380
  • Ruse
Писах миналата седмица първо до Елис - тя много бързо ми отговори, че е в болнични. Препратих в четвъртък питането си, а не получавам отговор до сегаи доста се обезпокоявам това нормална практика ли е станало в Мемориал.
Герда това не е нещо ново,аз преди стимулацията чаках три дни Севда да ми отговори какви изследвания са необходими и накрая писах на Елис и чак тогава Севда отговори.Бях се ядосала много и мислех да пиша на професорката,но после разбрах че тя не отговаря лично на мейла,пак Севда или Елис.

# 381
Gerda 1
По-добре пиши на Хафизе на мен винаги е отговаряла бързо.Има вайбър.Ето номера й +905375727537

# 382
05446506972 и 00902122204888. Тези номера са на Севда. Единият от тях има и Whatsapp.

# 383
Севда много се бави и само създава излишни притеснения,но ти си решаваш

# 384
Имам въпрос към тези които си слагат инжекции Clexane за разреждане на кръвта . В колко часа си ги биете, има ли значение дли е сутрин или вечер? В рецептата ми пише по 1 на ден, но не и кога се слага.

# 385
Имам въпрос към тези които си слагат инжекции Clexane за разреждане на кръвта . В колко часа си ги биете, има ли значение дли е сутрин или вечер? В рецептата ми пише по 1 на ден, но не и кога се слага.

Здравейте  SaRoSt,  по препоръка на моя лекуващ лекар си поставям  clexane вечер, стискам палци и  успех.
Stay positive!

# 386
Добре е винаги да ги слагаш по едно и също часово време. Например всяка сутрин, или всяка вечер. Аз ги бия на обяд  Simple Smile Като гледаш да има поне няколко часа разлика между Клексана и аспирина.

# 387
Добре е винаги да ги слагаш по едно и също часово време. Например всяка сутрин, или всяка вечер. Аз ги бия на обяд  Simple Smile Като гледаш да има поне няколко часа разлика между Клексана и аспирина.

Простете въпроса ми, но защо взимате и аспирин,  клексана не е ли достатъчен за разреждане на кръвта ?

# 388
Аз бия Клексан сутрин. В случай, че реша да си проверя АнтиХа - между инжекцията и изследването трябва да има 4 часа.

# 389

Простете въпроса ми, но защо взимате и аспирин,  клексана не е ли достатъчен за разреждане на кръвта ?

Ако имаш тромбофилия обикновено се пие и бебешки аспирин. Даже е задължително. Освен ако нямаш кървене или не си в трети триместър.

Общи условия

Активация на акаунт