Клиники в Истанбул - тема №2

• 104 603
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
Момичета на който му предстои идване и предстои в истанбул и търсите апартамент мурад се казва човека който ще ви помогне който помогна на нас за което сме му безкрайно благодарни ако някой го интересува нещо повече пишете ми на лични

# 451
И за пункцията, и за трансфера  бяхме в хотел ,на 2 крачки от Бахчеджи ( 160 ТЛ дв стая) Апартаменти не знам
Кой е хотела Пухче, ние отсядаме в Миа Бере или Фулия апарт.
Желая ти положителен резултат на теста Wink

# 452
За пункцията бяхме в “ Оrya“, а за трансфера в “ Simsan“. Почти един срещу друг са ( в пресечката между клиниката и бензиностанцията) И двата са 3 звезди ,на едно ниво,но като че ли Simsan ми хареса повече. Оттам морето е близо, ходехме пеша до Таксим, има отсреща голям супермаркет.И двата пъти резервирахме по телефона.Щом си в Бахчеджи, можеш да пишеш и в другата тема. ( Ние на18-ти ще разберем дали сме успяли ! ) В момента имам болки все едно ще ми дойде( да чукам на дърво!)

Последна редакция: нд, 13 авг 2017, 13:56 от puh4e05

# 453
  • Живее на Луната
На същата улица съм отсядала в 'Modus" и "Мim". Цени не си спомням, но "Mim" е по-голям, не се катериш нагоре по баира и има безплатен паркинг отпред. Иначе "Semsan" май е чито нов, защото преди две години го нямаше.

# 454
Този “Мим“ мисля,че не работи-ние като бяхме все беше в ремонт. А др.може да е станал вече “ Симсан“(малко по-нагоре от Мим от същата страна), защото друг хотел на тази уличка не видяхме.

# 455
Щом си в Бахчеджи, можеш да пишеш и в другата тема.

Коя е другата тема?

# 456
“Пациенти на клиники Бахчеджи“.Например това,което писахме за хотелите, щеше да много на място там,когато някой се интересува от нашата клиника.

# 457
  • Живее на Луната
Този “Мим“ мисля,че не работи-ние като бяхме все беше в ремонт. А др.може да е станал вече “ Симсан“(малко по-нагоре от Мим от същата страна), защото друг хотел на тази уличка не видяхме.

Modus е още нагоре по баира, със шарени прозорци:
Малък е, но чист и спретнат. Персонала е любезен.

# 458
Добре изглежда, но е доста по-скъп. А баирът е ужасен, ако си пеша, особено след трансфер

# 459
Здравейте, момичета! Дойде и моят ред да разкажа нашата история. На 36г. съм. През 2012г. за първи път чух за заболяването ендометриоза. Имах малка киста на единия яйчник. Тогава не осъзнавах колко главоболия ще ми донесе това заболяване. Започнахме с естествените опити, но без резултат. През 2014г. ме оперираха и последва лечение със Золадекс. Не спирахме с опитите, но резултат нямаше. С цялата си душа се борех да не стигна до там, но виждах, че няма накъде. Времето много ме притискаше. През 2015г. се обърнахме към инвитро клиника. Там ми съобщиха, че ендометриозата си е завърнала с пълна сила и имам нова киста. Започна борбата. Последваха пункция след пункция на спонтанен цикъл. Цяла година прекарахме в търчане по изследвания с надеждата всеки месец да е нашия. Откриха ми и Хашимото, което допълни картниката. От пункциите на спонтанен цикъл нямаше никакъв резултат, никога не стигнахме до оплождане - не извадиха нито една яйцеклетка. След лечение с клостилбегит болният ми яйчник престана да работи. След последната пункция декември 2016г. ударих дъното. Туморните ми маркери се бяха покачили, а АМХ беше паднал за една година от 2.02 на 0.89. След като казах на док, че имам заповед от фонда ми предложиха стимулация с дълъг протокол. Нещо в този момент се обърна. Усъмних се доколко това е правилното лечение. Реших да направя няколко консултации с други лекари. Чух много пъти думите стерилитет, донорство и осиновяване. Не знаех дали ще имам собствени деца. Всеки док, който чуеше ендометриоза клатеше глава. Тогава влязох в интернет и потърсих инфо за инвитро в Турция. Първата тема, която ми излезе беше тази за Истанбул. Изчетохме с ММ всички теми. Обзе ни голяма надежда. Писахме на Севда. Януари изпратих резултатите. Февруари бяхме на първичен преглед. Решихме, че това е нашето място. Заради ТСХ успяхме да заминем чак май 2017г. Имах пач-протокол предишния месец. Бяхме доста напрегнати преди заминаването, но в момента в който започна стимулацията всичко си дойде на мястото. Бяхме убедени, че дори и опита да е неуспешен пак ще се върнем. Биехме инжекции, разхождахме се и чакахме. Д-р Емре Тургут и Д-р Юджел Шахин се редуваха да ме следят по време на стимулацията, която беше с Гонал, Луверис и Цитротайд. Пункцията мина много добре. Извадиха 10яйцеклетки. Повече информация нямахме. 28.05.2017г. няма да го забравя никога. Получихме sms, че имаме 7 оплодени яйцеклетки. Това беше най-щастливият ни ден в живота. Родителите ни плачеха по телефона. На трети ден бяха останали 6, а на пети ден 4 ембриона. Бяха ни предложили да решим дали искаме ПИД. Отказахме се. Трансфера ми го направи Д-р Емре Тургут на 01.06. Беше много доволен. Ембриологията им наистина е на топ ниво. Ембриона беше първо качество. Замразихме другите три, които също казаха, че са с много добро качество. Върнахме се в България на следващия ден. Пиша ви тези редове и сълзи се стичат по лицето ми. Сега съм в 13-та седмица и чакаме своята бебка с нетърпение. Пиша тези редове за вас. Благодарна съм на всички вас, че ви има. Благодарение на вас разбрах за Мемориал. Борете се и не губете вяра!

# 460
Bebka2017, благодаря ти, че сподели с нас това щастие и тази надежда.
Желая ти леко бременеене до пухкав финал.  bouquet

# 461
Да, важно е да не се предозира магнезият, но и витамин Д през бременността.
Леко бременеене на бебка.

Последна редакция: пн, 14 авг 2017, 06:56 от Анонимен

# 462
Бебка,
Благодарим ти че сподели! Желая ти лека бременност и здраво и пухкаво бебче на финала!
Stass,
Честито! Би ли споделила как се казват изследванията на Б6 и Б9 и в коя лаборатория ги прави. Правеше ли паузи преди да ги изследваш всичките витамини?
Относно магнезия моя позната се наложи да роди секцио поради липса на контракции. Лекар и беше казал, че това е възможно да се е получило, защото е приемала доста магнезии.

# 463
Бебка, честито! Грижи се много за себе си сега!
Изследванията си ги правех в Бодимед, защото излизат бързо. Само Б6, освен че беше скъп, го изпращат за изследване извън България и се бави две седмици.Иначе изследеанията се казват точно така - Б6 и Б9. Магнезият по принцип се спира в последния месец, за да не подтисне контракциите.

# 464
Честито и от мен стискам палци всичко да е добре до края:kissing_heart:

Общи условия

Активация на акаунт