Клиники в Истанбул - тема №2

• 104 597
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
Бебка,
радвам се за щастливата развръзка при теб ! Преживяла си достатъчно, и сега мисля, че е крайно време да се наслаждаваш на случващото ти се. Heart
Желая ти много, много щастие и само усмивки оттук насетне, мила !

# 466
БЕБКА мисля ,че е дошло и твоето време да си щаслива наслаждавай се на хубавия момент и бебчо ще дойде .

# 467
Бебка , лека бременност и много щастие. Наслаждавай се на бременността и на финал сладко, пухкаво бебче.

# 468
Здравейте момичета,

може ли да ми препоръчате добра и надеждна лаборатория в гр. Пловдив за следене на хормони.

Благодаря и успех на всички!

# 469
Бебка, браво. Радвам се много за теб. Вдъхваш такава надежда на всички ни, сблъскали се с ендометриозата.

# 470
Благодаря и успех на всички!

# 471
Момичета изписах ми в Мемориал в една лилава  опаковка фолиева киселина.Задължително ли да продължа да пия от същата или мога да си купя от България каквато предлагат .?Неофолик

# 472
Като започнах процедурата ме питаха дали пия фолиева и като им казах, че си нося от Бг, не ми изписаха тяхната. Продължих с нея до БХС при Сигридов. Обаче нямам проблем с усвояването. Ако не се лъжа коментирахме с Елис, че тяхната е малко повече като дневна доза, но казаха че нашата е ОК.

Последна редакция: вт, 15 авг 2017, 12:23 от Bebka2017

# 473
  • София
Здравейте момичета, чета много отдавна темата, но не съм писала. Имам нужда от съвет за ЦС в Ехомар, наистина ли не се записват часове предварително и дали работят събота и неделя, защото мисля да скокна за една бърза ЦС до там. Разбрах и че не изсикват някакви изследвания преди снимката и дали доктор ти разчита снимката или само ти я дават а от там на татък ти се спасяваш?

# 474
Снимката е разчетена но трябва да.си запазиш час за снимка поне при мен беше така.събота и неделя не работят.

# 475
Преди два месеца правих ЦС в Ехомар, не съм запазвала час.Чаках около 15 минути преди да ме приемат, а самата снимка става за около 5 минути.

# 476
Снимка правих февруари в деня на първичния ми преглед, който беше в делничен ден. Запазихме час по e-mail въпреки, че Севда ни каза че не е необходимо. Чакахме доста може би над час, въпреки часа ни. Иначе снимката мина много бързо. Изследвания не са ми искали. Дават ти диск и резюме на хартия на турски език.

# 477
  • София
Благодаря момичета! Желая успешни процедури!

# 478
Здравейте момичета да попитам знаете ли цената на замръзен ембриотрансфер

# 479
Ако след стимулацията не си имала трансфер,ЗЕТ не се заплаща. Ако ти е 2ри ЗЕТ ,цената е 1050евро.

Общи условия

Активация на акаунт