Клиники в Истанбул - тема №2

• 104 578
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
Искам да ви попитам когато правите трансфери през повече от 6 месеца, искат ли ви на ново всички изследвания от рода на ХИВ, Хепатит, както и другите AST, ALT, креатинин, уред и пр.
Питам по принцип, но най - вече за Bahceci.

# 496
Не мислете  за опита ин витро , просто се  отпуснете напрежението и дайте  малко релакс на себе си . Времето на стимулацията 17-20 дни    и до трансфера за нас бяха най-прекрасните дни изпълнение с много  приятни емоции - като меден месец   . така не се усеща  въобще ,че си в подготовка на ин витро . Заредете се с магнетизма на Истанбул и нека се сбъдне на всеки  Истанбулската  мечта  за още едно прекрасно бебче ,а може и две .

# 497
Зная,че трябва да говоря с лекаря си, но дотогава ще питам вас: колко време трябва да мине след биохимична, за да се започне нов опит ( със стимулация) ?

# 498
Зная,че трябва да говоря с лекаря си, но дотогава ще питам вас: колко време трябва да мине след биохимична, за да се започне нов опит ( със стимулация) ?

Аз знам, че стимулация не е хубаво да се прави по-често от два пъти годишно. За след биохимична не съм чувала да трябва да се чака.

# 499
  • София
Здравейте момичета Simple Smile, първо да пожелая успех на всички Simple Smile .Чакам да стартирам стимулация,но питането ми е следното защото никъде не намерих инфо.Някоя от вас пила ли е Microgynon  по следната схема на 14 ден от предходния цикъл 7 дена по една таблетка  и после в срок от 7 ден чака цикъл и ако е така на кой ден и е дошло.

Благодаря ви предварително Simple Smile

# 500
Здравейте момичета, искам да споделя с вас резултатите си от изследванията ми на TSH и Витамин В12.
За TSH знам, че е препоръчително да е под 2, а вит.B12 малко май ме притеснява, че клони към долната граница.
Бихте ли изказали мнение и опит? Благодаря Ви! Flowers Hibiscus

TSH    2.49  uIU/ml      реф. ст-т: 0,55 - 4,78
В12     301   pg/ml       реф. ст-т:  246 - 911

# 501
момичета до колко е допустимо да се покачва тсх при бременост.

# 502
Терапията беше с Прогестан  докато чухме пулс,а после минах на Утрогестан.

Здравей, може ли да разкажеш по-подробно за твоя опит с Прогестана и смяната му с Утрогестан.
Преди Прогестана, ползвала ли си Кринон Гел? Ако да, защо след Прогестана не се върна на терапията с Кринона?
От Турция ли ти назначиха Утрогестана?

Интересувам се, защото в момента съм на Прогестан, понякога, доста рядко, когато ходя по малко нужда имам кафеникакви песачинки и зацапване. Ампулите ми свършиха днес и писах на едно момиче, ако може да ми прати. Но за утре няма да имам и се чудя да пия Утрогестан.

Благодаря за информацията

# 503
момичета до колко е допустимо да се покачва тсх при бременост.
Спопед доц. Русев се покачва четири пъти в начална бременност. Аз не съм го изследвала, при мен беше 2,12 преди трансфера. Питах ги дали да пусна тсх и прогестерон с кръвния за бременност, казаха - не. И не съм пускала, един Господ знае колко ми е тсх сега Grinning

# 504
Терапията беше с Прогестан  докато чухме пулс,а после минах на Утрогестан.

Здравей, може ли да разкажеш по-подробно за твоя опит с Прогестана и смяната му с Утрогестан.
Преди Прогестана, ползвала ли си Кринон Гел? Ако да, защо след Прогестана не се върна на терапията с Кринона?
От Турция ли ти назначиха Утрогестана?

Интересувам се, защото в момента съм на Прогестан, понякога, доста рядко, когато ходя по малко нужда имам кафеникакви песачинки и зацапване. Ампулите ми свършиха днес и писах на едно момиче, ако може да ми прати. Но за утре няма да имам и се чудя да пия Утрогестан.

Благодаря за информацията
При предишните опити използвах Кринон гел,след спонтанният аборт и още един неуспешен зет док реши да правим фреш трансфер и от деня на трансфера бях на Прогестан до като чухме пулс.След това му писах и той каза,че ако искам мога да мина на Утрогестан  или да продължа с инжекциите.

# 505
има ли момичета които са започнали да пият л тироксин след трансфер за да подържат ниско тсх.

# 506

Бихте ли изказали мнение и опит? Благодаря Ви! Flowers Hibiscus

TSH    2.49  uIU/ml      реф. ст-т: 0,55 - 4,78
В12     301   pg/ml       реф. ст-т:  246 - 911
Тсх не мога да коментирам.
Б12, резултата ти е добър, но все пак повечето лекари препоръчват да е малко по-висок.  Ако решиш да взимаш таблетки за покачване, важното е да е метил формата, че по-лесно се усвоява. Моят б12 беше под норма преди стимулацията, но много бързо се покачи като започнах прием.

# 507
Много момичета са пили, и аз също, дори по време на бременност.
Но само по лекарско предписание!
И стриктен лекарски контрол! В никакъв случай самоназначаване.

# 508
Здравейте момичета да попитам на някоя от вас правено ли  е надраскване на матката преди трансфер и знаете ли каква е цената му

# 509
Здравейте, момичета, някоя от вас, която е в Истанбул би ли ми писала или помогнала, трябва ми една писалка Гонал Ф450 IU

Общи условия

Активация на акаунт