Клиники в Истанбул - тема №2

• 104 555
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
Благодаря на всички! Помогнахте ми много с тази информация💐

# 571
Благодаря Ви за отговорите, момичета! Аз ще бъда сама там и може би затова ми е притеснено и всички тези въпроси ме вълнуват. Така като гледам повечето ви викат след 3 дни, така че след като отида на 2 ден може да се прибера и в БГ до следващото ходене. Тъй като смятам да отида с колата си, може ли някой да ми каже на границата трябва ли да декларирам лекарствата, които ще нося от Турция? Някой знае ли някакво приложение за навигация при което не е необходимо използването на интернет?
Здравей ,моята стимулация беше миналия месец общо 12 дни,до пункцията ме викаха през 4 дни и след всеки преглед се прибрахме обратно .На четвъртото ходене ми беше пункцията така ,че не се притеснявай можеш да си пътуваш до края и успех.

# 572
Момичета,
пак съм аз. Положението е сериозно, моя близка спешно се нуждае от инжекции Пролутон депо. Вчера е била последната си резерва, тъй като е прокървила.
Надявам се някоя от вас да помогне, поне ако се наложи да може да се реагира отново адекватно.
Поздрави ! Heart

# 573
Имам 1 инжекция, мога да я пусна още днес по Еконт само ми дайте име, адрес и телефон     няма да ми я плащате,ще си платите само доставката

# 574
здравейте,
може да си свалите приложението Trafi. Много е удобно и дори самите турци го ползват. Когато сте онлайн, може да видите с какъв транспорт може да се предвижите от една точка до друга. Има възможност да изберете вида транспорт (метро, автобус, бърз автобус и т.н.) да видите колко ще ви струва. Има разписание на всички видове транспорт. А офлайн ви показва къде се намирате.
Купувате си Истанбул карта и си я зареждате. Има автомати за зареждане насякъде преди да се качите на метрото или трамвай или бърз автобус.
Таксуването в автобусите става при качване от първа врата.
Ако слезнете на автогарата късно или рано сутрин има автомати, от които може да се вземе такава карта. А иначе почти на всяка лафка продават такава карта.
С метро и бърз автобус е супер удобно.
За мен с кола в Истанбул е самоубийство - по тези баири и лудо шофиране:)

# 575
Вярно е че карат, като луди и с кола си е напрегнато там, но автобусите от БГ са с много неудобно разписание. Ако хванеш този в 23:00 в Турция си около 4:30 на гарата и какво правиш до часа в  който трябва да си в болницата:(

# 576
Има много автобуси на различни фирми, зависи откъде ги хващаш.

# 577
Зависи от обстановката на границата. Последно когато пътувах хванах в 22.30ч от Пловдив и пристигнах в 12.00 на обяд Simple Smile
Наистина ли има вероятност да пристигне в 4.30?

# 578
Здравейте момичета! След вече две години опити и една неуспешна бременност започвам да мисля в посока инвитро в Истанбул. От всички коментари остахах с впечатление, че цветната снимка в Ехомар протича доста по-различно от тази в България. На какво се дължи това, наистина ли не боли и се прави без упойка? Аз съм доста наплашена от разни процедури и съпътстващите ги неразположения... Съпругът ми не е български гражданин, това има ли значение?

# 579
Еchomar имат най - модерната възможна техника. Преди 3 години работеха с други апарати, затова правя извод , че сегашните им машини са новозакупени. Процедурата е много кратка и напълно безболезнена. Няма съпътстващи неразположения.  Няма упойки. Няма нужда от притеснение. От Bahceci ми бяха препоръчали и Fulya Goruntuleme Merkezi за ЦС.
Няма значение какво гражданството е съпруга ти.

# 580
Да, ALMIRRA! През юни беше, хванах го в 23:30 ч.  и в 4:30 ч.   бях на гарата! Лошото е че по това време всичко е затворено, а  не става да седиш няколко часа на кафето на гарата. Може от други градове да има автобуси с различни разписания, но от Бургас са две фирмите и часовете им са такива.

М85А75, цветната снимка в Ехомар е наистина безболезнена, при положение че имам проблем с тръбите и стана за 5 минути, нямаше нищо общо с тази която правих в БГ!

Последна редакция: сб, 02 сеп 2017, 01:19 от green tree

# 581
Ние се засякохме с една жена от Бургас в 6  - 6,30 на гарата, беше слязла малко преди нас, явно има и друг автобус.

# 582
Момичета на кои ден след трансфера отидохде да.видите сърдечна дейност

# 583
6+3 я засякохме. Но иди в 7 ма седмица за всеки случай.

# 584
  • София
Момичета малко помощ.Наложи се да напуснем квартирата защото свърши времето и до краткият път до хотела носих малко лаптоп и една чанта не прекалено тежка,но сега безкрайно се притеснявам да не стане беля с фоликулите.Имах само повече безцветно течение,но четох че то е нормално.Според вас имам ли повод за тревога.Confused

Последна редакция: сб, 02 сеп 2017, 12:44 от tanyalv

Общи условия

Активация на акаунт