Клиники в Истанбул - тема №2

• 104 557
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте момичета ! Мина и моят първи преглед.Запазих час в Бахчедйи и Мемориал.Останах с добро впечетление и от двете клиники  ,но засега се спряхме на Мемориал.При нас нещата не са цветни така да се изразя.имаме доста опити зад гърба ни и причината според лекарите  там е в каchestvoto  на яйцеклетките или от леко разширената тръба  която се видя на цветната снимка,.Доктор Кахраман  предложи да направим стимулацията и да видим дали  и как ше се развият  яйцеклетките,и дали ше оцелеят до 5 ден..Предстои ни този месец да започнем ако всичко е наред .от прочетеното в форума виждам, че почти  всички преди стимулация вземат противозачатъчни.На нас  ни казаха, да  не вземамe  нищо ,а да се обадя първи ден от цикъла и да отида на втори. Притеснявам се.Има ли момичета успели с такава диагноза некачествени яйцеклетки?

# 556
Здравейте, момичета! Скоро ми предстои стимулация в Мемориал,но има някои неща които са ми неясни и ще Ви бъда благодарна ако някоя от вас ми отговори!     След прегледа на 2 ри ден, ако всичко е нормално и започнете, кога ви викат отново? Как процедирате при запазване на хотели, предварително или когато отидете за стимулацията си търсите? Брачното свидетелство, може ли да е копие? Оригинала е в чужбина и няма как да го представя сега.  На първа страница пише и че трябва да е преведено на турски.
Знаете ли дали някои от мобилните ни оператори предлага изгодна оферта за Турция за разговори и ползване на интернет?

# 557
Xiara, не се притеснявай. В Мемориал лекарите ще преценят кой подход ще е най-добър за теб. Аз също не съм пила противозачатъчни преди опита ми юни месец. В известна българска инвитро клиника ми казаха преди 2-3 години, че яйцеклетките са ми лошо качество. Извадиха 3 яйцеклетки, от които само една се оплоди и приключи със задържан аборт и кюртаж. В Турция се справиха доста по-добре - извадиха 10 яйцеклетки, 6 се оплодиха и на 5 ембриона направиха ПИД. Сега имам 2 замразени ембриончета, които са генетично здрави. Успех и смело към Истанбул! Simple Smile

# 558
  • Sofia
Момичета здравейте Simple Smile. Ще има безплатни консултации за инвитро в София.
прикачам линк ако някой се интересува Simple Smile
http://www.medikara.bg/bezplatni-konsultacii-za-invitro-s-doc-ainur-ershahin
Местата свършват изключително бързо имайте го в предвид Simple Smile

# 559
Благодаря  ти  Sienna sun  ! Тук  всички моми4ета наистина много помагат и са от голяма полза за тези които за първи път отиват в Tурция. Всички се надяваме това да е последният опит.Въпреки  годините ми ,при мен АМХ е доста ниско-1.30  Първичният преглед при нас беше na 2 ден от цикълът.При прегледа д-р Карликая видя 2 фулекула ,Д-р в мемориал също 2 ,а Кахраман видя 4.Как става това ?Когато попитах дали с стимулацията не се образуват още фулекули ми казаха, че толкова колкото   се видят на втори ден толкова ше останат и до пункцията.Инйекциите   не подпомагат ли развитието на повече фулекули? Останах като попарена Anguished Досега в бг никой не ми беше казвал нищо такова.Има ли двойки които ше правят стимулация септември Simple SmileНадявам се и ние тогава да сме там за стартиране Yum

# 560
:smile:1,30 не е ниско АМХ, а си е съвсем нормално за възрастта и може да се реализира бременност с него.Simple Smile
Аз съм с такова АМХ и имам месеци с по 2 антрални , но и с 8 антрални, така че - споко.

# 561
Green tree
Мен след първия преглед ме викнаха 3 дни по-късно. Към края прегледите зачестиха, но всичко е много индивидуално, имаше жена която я викаха през ден понеже имаше някакъв проблем с хормоните
Относно резервацията в booking има хотели които предлагат безплатно анулиране включително в деня на настаняването. Ако отиваш септември и имаш редовен цикъл може би това е добър вариант, за да си спокойна че няма да свършат местата в избрания хотел.
Моят цикъл закъсня, анулирах направената резервация и в крайна сметка направих резервацията в момента , в който ми дойде цикъла. Добър вариант е да резервираш за няколко дни и на място, ако харесаш хотела да се спазариш за по изгодна цена.
Брачното свидетелство няма нужда да се превежда, дали може да е копие трябва да питаш Севда.
Българските оператори нямат изгодни оферти за Турция. Някои момичета си купуват турски карти. Ние използвахме само вайбър като в хотела и в болницата имахме достъп до интернет, за навигация използвахме програми които могат да работят офлайн.

Здравейте, момичета! Скоро ми предстои стимулация в Мемориал,но има някои неща които са ми неясни и ще Ви бъда благодарна ако някоя от вас ми отговори!     След прегледа на 2 ри ден, ако всичко е нормално и започнете, кога ви викат отново? Как процедирате при запазване на хотели, предварително или когато отидете за стимулацията си търсите? Брачното свидетелство, може ли да е копие? Оригинала е в чужбина и няма как да го представя сега.  На първа страница пише и че трябва да е преведено на турски.
Знаете ли дали някои от мобилните ни оператори предлага изгодна оферта за Турция за разговори и ползване на интернет?

# 562
Green tree, мен след първия преглед също ме викнаха 3 дни по-късно. После след 2 дни, след 3, през ден. Последните дни преди пункцията ходех всеки ден. Зависи как вървят нещата.
Ние бяхме в Tempo Hotel Çağlayan. Първо ги намерих в booking.com, после им писах имейл и се договорихме. Още в началото им писах, че не знам кога ще пътуваме за Истанбул и колко време ще е престоя ни и плащахме стаята на всеки 3 дни. Нямаха проблем с това. Пазиха ни резервацията до същия ден. Общо бяхме 16 дни.
Брачното свидетелство го пратих сканирано по имейл, но после Севда помоли да го покажем и в оригинал. Не сме го превеждали.
Не сме купували турски карти за мобилни оператори. Севда ни пишеше смс-и с инструкциите. Ние използвахме интернета (вайбър и скайп) в хотела и в болницата. Останахме доволни от citymapper app-a - много улесни ползването на градския транспорт. Зареждахме дестинацията (и маршрута обратно) преди да тръгнем от хотела.

# 563
Благодаря Ви за отговорите, момичета! Аз ще бъда сама там и може би затова ми е притеснено и всички тези въпроси ме вълнуват. Така като гледам повечето ви викат след 3 дни, така че след като отида на 2 ден може да се прибера и в БГ до следващото ходене. Тъй като смятам да отида с колата си, може ли някой да ми каже на границата трябва ли да декларирам лекарствата, които ще нося от Турция? Някой знае ли някакво приложение за навигация при което не е необходимо използването на интернет?

# 564
Тъй като смятам да отида с колата си, може ли някой да ми каже на границата трябва ли да декларирам лекарствата, които ще нося от Турция?
Не съм декларирала нищо, а донесох една торба лекарства и двата пъти Simple Smile Предполагам, че ако покажеш рецепта не би трябвало да е проблем.

# 565
Здравейте няма никакъв проблем за лекарствата когато имаш рецепта а ако имаш изписан гонал вземи си хладилна чанта за да можеш да ги съхраниш докато се прибеш а за телефона ако си на мтел си включи роуминг много е изгоден моя мъж е с него и сме доволни

# 566
А някой за процедури в Мемориал в края на Септември (след 20-ти)? Може на л.с.

# 567
  • Ruse
Относно разговори и интернет в Турция мтел предлагат mtel europe i balkan,за 2 лв на ден ползваш 1000 мин.1000 смс и 200 мб на ден,ако не активираш пакета за деня не ти взима пари.

# 568
Здравейте, момичета ! Blush
Имам едно питане за една моя близка : дали някоя от вас може да услужи с 1-2 инжекции Пролутон ? За желаещите да помогнат може и на лични. Simple Smile
Благодаря, поздрави и стиснати палци на всички ви !

# 569
Цитат
Някой знае ли някакво приложение за навигация при което не е необходимо използването на интернет?
Навигацията, която работи офлайн и която сме ползвали и върши чудна работа е HERE.

Общи условия

Активация на акаунт