Клиники в Истанбул - тема №2

• 104 524
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
Ако е сама най-добре да остане в болницата, вместо да търси хотел. Няма да и откажат стая щом има медицински причини. Ще и се полагат медицински грижи, дори и храна.

# 646
Здравейте, има ли някой в Истанбул в момента? Моля ви, пишете ми на лични!!!

# 647
В болницата също има стаи за спане.
Да има 13 етаж Аблок!

# 648
Каква е цената на нощувка там?

# 649
момичета имам спешен въпрос .Как става заплащанеto при започване на стимулация? Изискват цялата сума която е определена за инвитро или по етапно ?Някой запознат ли е?

# 650
Какво е положението по границата на влизане в БГ?

# 651
Nia 1, ние платихме сумата на 2 пъти. Първата сума се плаща в деня на започване на стимулация. Другата беше преди пункцията. За ПИД платихме едва когато ембрионите стигнаха 5-ти ден. Успех!

Последна редакция: сб, 09 сеп 2017, 18:15 от Sienna sun

# 652
Какво е положението по границата на влизане в БГ?
В сряда беше ужас. Чакахме 3 часа на граница на влизане в България следобеда. Имаше доста турци, връщащи се към Германия, т.н. На влизане в Турция сутринта нямаше никакви опашки.

Последна редакция: сб, 09 сеп 2017, 18:18 от Sienna sun

# 653
Днес някой ако се е прибирал да сподели колко е чакал на границата,има ли мн забавяне?

# 654
Има камери на граничните пунктове. Тук можете да видите в момента как се движат нещата: http://trakya.gtb.gov.tr/saha-canli-goruntu/canli-kameralar Като гледам и сега има опашки на влизане в БГ.

# 655
Много ,много благодаря.Бях забравила

# 656
Момичета, след биохимичната, цикълът ми дойде на 8-ия ден. Някой има ли представа следващият дали ще бъде нормално след около 28 дни или да очаквам изненади? Днес ми е 15-ти ден от новия, а вече имам ПМС, което ме притеснява

# 657
Момичета, след биохимичната, цикълът ми дойде на 8-ия ден. Някой има ли представа следващият дали ще бъде нормално след около 28 дни или да очаквам изненади? Днес ми е 15-ти ден от новия, а вече имам ПМС, което ме притеснява
         puh4e05 при мен при биоксими4ната ми дойде след около 7 дни.следващият вече  си дойде на 26 ден.аз този месец имах същите симптоми  и то 10 дена преди самият цикъл

# 658
Момичета, ние бяхме питали как стоят нещата със спането в хотелската част на болницата. Севда обясни, че това се водят VIP стаи със статут на хотел. Цената, която ни каза беше около 200-250лв за вечер, не помня точно.
На мен също ми прилоша, когато ходихме за първичния преглед, дори припаднах насред улицата. Обадих се на Севда и ми каза, че ще ми излезне адски скъпо, ако отида в тяхната болница, защото е частна. Жената от рецепцията на хотела, в който бяхме отседнали,  ни извика такси и ни прати в някакъв спешен център, където ми пуснаха изследвания, сложиха ме да легна, пуснаха ми система и ме преглежда хирург. Всичко излезе около 200лв, даже малко по-малко.
При всяко следващо ходене правехме застраховка Simple Smile за първия път не ни остана време и то взе, че ни се наложи Simple Smile
Това че се спи в хотелската част на болницата, не осигурява медицинска грижа, плаща се допълнително при необходимост.

# 659
Момичета, как се спират лекарствата след 12-та седмица? От днес за утре или постепенно се намаляват? Писах на Севда, но няма отговор, а след няколко дни започвам 13-та седмица и не знам какво да правя. Днес ще питам и АГ, но ми се ще да знам какви са препоръките на лекарите от Мемориал. Взимам Естрофем и Кринон.
Благодаря ви.

Общи условия

Активация на акаунт