Клиники в Истанбул - тема №2

• 103 923
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
Благодаря, Дори! След дълги размисли реших, че каквито и да са ми резултатите от изследванията, ще започна процедура в Турция. Успех, миличка! Сигурна съм, че рано или късно, късметът ще те споходи! Simple Smile

# 676
Благодаря ти много мила успех желая от сърце и на теб настина не си губи повече времето  тук действай там са найстина добри

# 677
Естрофем не се приема до 12та седмица. Сигурно нещо не си разбрала
Много добре съм си разбрала, защото попитах няколко пъти и няколко пъти ми отговориха да го взимам до 12-та, не до 10-а. Вероятно при всеки е различно и са имали нещо предвид като са ми го изписали така. При мен един от основните проблеми беше прекалено тънка лигавица и предполагам има нещо общо с по-дългия прием от останалите. Но както и да е, свързах се със Севда, каза че се намалява постепенно естрофемът, за кринона нищо не каза, но мисля и него постепенно.

# 678
Здравейте момичета!Зарочна и нашата стимулация.Притесних се че явно ще имаме само 3-4 фулекула.Малко се отчаях да си призная.И то точно в началото Sad може би очаквах повече за да имаме шанс и за ПИД но... имали успели с такьв мальк брои ?АКо има и други двоики в процедура нека ми пишат.ще се радвам да се зарознаем .усрех на всички

# 679
Разбира се, че има nia 1, не губи кураж! Wink

# 680
Nia 1 , не се отчайвай, стискам палци да излязат едни прекрасни яйцеклетки! Мисли си само хубави неща и бъди спокойна! Успех!

# 681
Здравейте мили дами. Аз съм нова във форума, но съветите и дискусиите ви ми са безкрайно полезни в моя път към сбъдване на мечтата. Сега реших да се включа с молба за съдействие. Имам нужда от малко Кринон, че в България дори това е неефективно. Ако има някоя двойка в момента в Истанбул, която скоро се прибира у дома, ще съм много щастлива ако може да съдейства с  една-две опаковки Кринон.

Иначе искам да кажа на всички, които се готвят или вече са в процедура, да вярвам много в турските лекари. Аз бях в Мемориал и хората си свършиха перфектно работата. Истински професионалисти, на които се доверих на 100%. Стискам палци на всички.

# 682
Здравейте!
Знаете ли кога , в кои дни след цикъл,се правят хормоналните изследвания ,необходими при първичен преглед?

# 683
Зависи кои хормони ви искат. Щитовидните (TSH, FT4) и пролактин са на чист ден. FSH, LH и Estradiol се пускат на втори или трети ден от цикъл.

# 684
Благодаря ви !
А кога се правят "АМН" и "Прогестерон"?

# 685
Благодаря ви !
А кога се правят "АМН" и "Прогестерон"?
Ако не се лъжа на 2-3 ден от цикъл, за Прогестерона съм на 100 % сигурна. Simple Smile

# 686
Здравейте, някой има ли яснота Севда дали е на работа, защото от 5 дни нямам отговор от нея.

Благодаря ви Simple Smile

# 687
И аз и писах вчера и нямам отговор.

# 688
АМХ може на втори или трети ден с FSH, LH и Estradiol. Прогестерон не съм чувала да искат в Мемориал поне. Май беше след доказана овулация. Нека някой друг се включи за прогестерона.

# 689
Стандартно прогестерон се изследва на 21-22 ден от цикъла или 7ми ден след доказана овулация. Така знам аз. Но на мен са ми искали от Бахчечи прогестерон на 7ми ден от началото на цикъла. Така че, най-добре е, да се уточни пак с лекаря.

Общи условия

Активация на акаунт