Клиники в Истанбул - тема №2

• 104 517
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Момичета в Мемориал, ПИД се прави преди да замразят ембрионите или след като ги размразят непосредствено преди трансфера? Колко време отнема, т.е да колко време излизат резултатите?

Последна редакция: вт, 12 сеп 2017, 14:57 от Rigina

# 661
ПИД се прави преди да се замразят. Резултатът излиза за около 20 дни. Така беше преди няколко месеца.

# 662
Взимат клетките преди да го замразят.ПИД го обсъждахме с генетика.

# 663
Благодаря! 🤗

# 664
Момичета, как се спират лекарствата след 12-та седмица? От днес за утре или постепенно се намаляват? Писах на Севда, но няма отговор, а след няколко дни започвам 13-та седмица и не знам какво да правя. Днес ще питам и АГ, но ми се ще да знам какви са препоръките на лекарите от Мемориал. Взимам Естрофем и Кринон.
Благодаря ви.

За Естрофема незнам, за кринона на мен Елис ми беше казала да се слага до края на 12 сед. Спрях го веднага след това отраз

# 665
Естрофема до 10 седмица включително, след това се спира. Кринона до 12 седмица включително, след това се спира.

# 666
При мен и Естрофем е до 12-та, не знам от какво зависи.

# 667
Естрофем не се приема до 12та седмица. Сигурно нещо не си разбрала

# 668
Момичета, аз също имам един бърз въпрос. За снимка в Ехомар необходимо ли е да се запише предварително час или може да се отиде направо? Писах им мейл, но никой не отговаря (предполагам заради липсата на англоговорящ персонал там). Също така, искат ли се някакви предварителни изследвания или документи?

# 669
Да трябва час да имате .помолете севда или елис те ще ви съдействат за час.

# 670

MIMIWKA, много благодаря! Точно Елис ми каза, че направо може да се отиде на място (евентуално в такъв случай може да се наложи да се почака малко) и се обърках леко. За всеки случай реших да се свържа с Ехомарци, но пък там никой не реагира!

# 671
  • София

MIMIWKA, много благодаря! Точно Елис ми каза, че направо може да се отиде на място (евентуално в такъв случай може да се наложи да се почака малко) и се обърках леко. За всеки случай реших да се свържа с Ехомарци, но пък там никой не реагира!
Не е необходимо да имате записан час - поне така беше до преди един месец. Най-вероятно и в момента е така. Аз отидох по собствено желание - без никакви документи или записан час. След 35 мин си тръгнах с готовата снимка, разчитане и CD.  Правила съм снимка там вече 2 пъти и съм супер доволна от обслужването.

# 672

Не е необходимо да имате записан час - поне така беше до преди един месец. Най-вероятно и в момента е така. Аз отидох по собствено желание - без никакви документи или записан час. След 35 мин си тръгнах с готовата снимка, разчитане и CD.  Правила съм снимка там вече 2 пъти и съм супер доволна от обслужването.

Благодаря ви, прекрасни дами, винаги може да се разчита на бързи препоръки от вас! Значи тръгвам, живот и здраве, като се върна ще пиша как е положението в момента.

# 673
Здравейте, момичета! Понеже и на мен ще ми предстои ЦС, бих искала да попитам дали слагат упойка и дали има голяма разлика от БГ, че много ме наплашиха тук. Предварително ви благодаря! Simple Smile

# 674
спокойно мила не слагат упойка но процедурата е безболезнена са мо за 5 мин няма нищо общо с ЦС в България затова че въобще няма място за притеснение аз правих юни месец няма нищо страшно

Общи условия

Активация на акаунт