Клиники в Истанбул - тема №2

• 104 588
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
Герда,аз преди малко писах на Севда и ми отговори след 30минути. Ти още ли нямаш отговор?

# 406
Герда, писах и в другата тема, благодаря.
И аз сутринта писах на Севда и ми отговори почти веднага. Но ми се е случвало преди, да нямам отговор по две седмици-оказа се, че са ме прехвърлили към грешен отдел или нещо от сорта и затова не е имало отговор толкова време. Вариант е да и пишеш смс да я питаш дали ти е видяла мейла.

# 407
Момичета, Моя ЗЕТ завърши с биохимична. Имах трансфер на един петдневен напълно излюпен ембрион 6АВ.
Моля да ми споделите след колко време да очаквам цикъл, и колко дълъг, обилен и болезнен ще бъде вследствие на биохимичната?

Успех на всички борещи се.

# 408
Момичета, Моя ЗЕТ завърши с биохимична. Имах трансфер на един петдневен напълно излюпен ембрион 6АВ.
Моля да ми споделите след колко време да очаквам цикъл, и колко дълъг, обилен и болезнен ще бъде вследствие на биохимичната?

Успех на всички борещи се.

Алмира,
съжалявам да прочета за неуспеха при теб .... Искрено ти стискам палци да е за последен път, и следващият път да стигнеш до щастлив финал.  Hug

# 409
Здравейте момичета да попитам как е най добре да се плащат процедурите в мемориал с карта в лири или евро кое е най добре

# 410
Момичета кое е по желателно и по добре фреш трансфер или замразен.

# 411
Момичета,  на границата на Капъкуле е ад. Ако някой тръгва от Истанбул да търси алтернативен маршрут.

# 412
Aко трябвa aз дa избирaм бих предпочелa фреш. Но aз прaвя мaлко яйцеклетки и съответно ембриони и ще ме е стрaх дa не се повредят при рaзмрaзявaнето и дa остaнa без трaнсфер. Aко лигaвицaтa позволявa и нямa дa се прaви ПИД и нямa причини зa ЗЕТ бих искaлa фреш, въпреки че нa някои клиники успевaемосттa при зaмрaзен е по-голямa и не прaвят пресен трaнсфер.

# 413
Ембриология та в Турция е на нивоа.За това не се плашете от ЗЕТ-а.

# 414
Не може да се отговори еднозначно. Много е индивидуално. Преценява се според случая.
Аз не съм привърженик на политиката на Др. Карлъкая да прилага ЗЕТ на всички, и  да не практикува фреш изобщо в практиката си.
Но пък бебетата от ЗЕТ са по - здрави. Ембрион издържал замразяване, също.

# 415
Здравейте момичета да попитам как е най добре да се плащат процедурите в мемориал с карта в лири или евро кое е най добре
Според мен с карта, но зависи към коя банка си. Моята е виза и специално си я издадох в банка без такси при плащане на пос терминал.  Курса на превалутиране за визите е обявен в интернет и можеш да го видиш. Според мен е добър.
Аз ценя предимството да не се разхождам с много пари в чантата, да не ги мисля по граници, в хотела, по улиците, пък кога ще ги поискат...
Важно е и да си увеличиш лимитите за плащане по картата.

# 416
Не може да се отговори еднозначно. Много е индивидуално. Преценява се според случая.
Аз не съм привърженик на политиката на Др. Карлъкая да прилага ЗЕТ на всички, и  да не практикува фреш изобщо в практиката си.
Но пък бебетата от ЗЕТ са по - здрави. Ембрион издържал замразяване, също.
Аз в момента съм бременна в 26-та седмица от фреш трансфер при д-р Карликая.Simple Smile

# 417
Да, спомням си за 1 такъв случай споменат във форума, сигурно е твоя.
Какво стана, за да се откаже от редовната си практика за ЗЕТ и да приложи фреш? Ще се радвам да споделиш. За мен може да бъде решаващ фактор дали да си търся друг доктор, ако и следващия ми ЗЕТ при Карлъкая бъде неуспешен.
Леко бременеене. Simple Smile

# 418
  • София
Здравейте момичета,

Моля за малко помощ от ваша страна - преди седмица приключих първия си опит в България, неуспешен.

Тъй като за фонда се чака доста, а не разполагам с много време, защото ЯР се влошава при мен, смятам да самофинансирам следващия опит, и в тази връзка докторката ми ме посъветва да си купя лекарствата от Турция, защото са много по-евтини.

Моля ако имате представа за цената на Гонал-Ф писалка 900 IU, и съответно Мерионал 75 IU, да ме ориентирате.

Също така, когато минавате границата и сте си купили лекарства от Турция, създават ли ви проблем на границата? Бих пътувала до Истанбул, ако има смисъл и няма момиче, което пътува и би ми съдействало с купуването на лекарствата, но съм много неориентирана с аптеки, цени и пр. 

А и Гонала до колкото знам се съхранява в хладилник / хладилна чанта, как го пренасяте?

Благодаря предварително!  bouquet

# 419
Можеш и от Одрин.

Общи условия

Активация на акаунт