Клиники в Истанбул - тема №2

• 104 594
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте момичета, днес ми е 5ти ден след пункция.изписаха ми Рулид, Преднол за подтискане на имун.система, Кринон гел по 2 апликатора на ден + Клексан.Имам симптоми на настинка, цялото тяло ми е затоплено, а в същото време краката са ми ледени.Учестено дишане сякаш съм с леко вдигнато кръвно. Въпроса ми е дали това е настинка или е от всички тези лекарства. Имали ли сте такива оплаквания? Притеснено ми е ,защото може да правим пресен трансфер.

Колко я. извадихте? Това учестено дишане ми подсказва за хиперстимулацийка. Ако не е много натрапчиво вероятно ще отшуми, но ако става по-зле се свържи с лекаря! Затоплянето на тялото също може да е от това, тъй като все пак са ти боли яйчниците и малко или много организмът реагира по някакъв начин.

# 436
Здравейте момичета, днес ми е 5ти ден след пункция.изписаха ми Рулид, Преднол за подтискане на имун.система, Кринон гел по 2 апликатора на ден + Клексан.Имам симптоми на настинка, цялото тяло ми е затоплено, а в същото време краката са ми ледени.Учестено дишане сякаш съм с леко вдигнато кръвно. Въпроса ми е дали това е настинка или е от всички тези лекарства. Имали ли сте такива оплаквания? Притеснено ми е ,защото може да правим пресен трансфер.

Колко я. извадихте? Това учестено дишане ми подсказва за хиперстимулацийка. Ако не е много натрапчиво вероятно ще отшуми, но ако става по-зле се свържи с лекаря! Затоплянето на тялото също може да е от това, тъй като все пак са ти боли яйчниците и малко или много организмът реагира по някакъв начин.

Ох надявам се да отмине. На вълни е. 15 фоликула от тях 6 оплодени я.

# 437
Понеже съм новак,имам 2 (засега) въпроса към по-знаещите: При ЗЕТ с естрофем и Овитрел на 15-ия ден,всъщност има ли овулация и жълто тяло след това? и : След ЗЕТ с естрофем,кринон гел и пролутон депо веднъж седмично,ако е неуспешен идва ли цикъла на датата ,или няма да дойде докато не се спрат лекарствата?
Няма жълто тяло, защото естрофема подтиска овулацията, а с овиетрела ще таймират уж такава и ще започнеш с поставянето след ден на Кринон гел. Немисли така, че няма да е успешен. Пусни си един прогестерон за всеки случай в деня на трансфера да се види каква е стойността, защото при зет ори липсващо жълто тяко организма не отделя прогестерон и той се набавя единствено от поддържащата терапия, в твоя случай кринон и пролутон депо. В повечето случай, когато де спрат лекарствата идва цикъла до 10дена максимум, а има жени при, които идва още преди да се спрат лекарствата. Успешен финал и мисли положително, че всичко ще е наред:blush:

# 438
Благодаря,Теди! Днес ми е 8-ми ден след зет,така че каквото Господ каже!  Освен това  според моя лекар кринона,който слагаме вагинално , действа локално и не се отчита при кръвно  изсл. При толкова години практика, щом е преценил, че толкова прогестерон е достатъчен, значи е така.

# 439
Здравейте момичета има ли на някой половината да е правил микротесе как е положението след това болезнено ли е колко време е възстановителния период

# 440
Здравейте. За съжаление моят опит е неуспешен. Дори не стихнах до трансфер.    Ембрионът се оказа с хромозомни аномалии. Какво да се прави. Тъпо ми е.

# 441
И аз мисля, че е излишно изследването на прогестерон при момичета на Кринон, дори в упътването му пише, че не покачва стойностите в кръвта, защо да се стресираме излишно. И ако все пак го изследваме и резултатът не ни хареса, какво правим? При положение, че и листовката, и хората правили ни процедурата, казват, че с Кринон си набавяме нужното количество. На своя глава си изписваме допълнително прогестерон ли?

# 442
Всеки знае че при стойности 9 на прогестерон бременността е в заплаха, а при стойности 6 може да я загубим.

Съни, прегръщам те виртуално, момиче. Бъди силна!

# 443
В кой ден преди или след трансфер се изследва Прогестерона? Добре ли е да се пуска заедно с теста ЧХГ?

# 444
Gerdа1, благодаря.
На някой да са му пращали епикризи след неуспешен опит? Има ли такава практика в Мемориал? Пратих имейл на координаторките, но така и не получих отговор.

# 445
На мен са ми давали епикриза от Аджъбадем. Представлява един хвърчащ лист с описание какъв протол са приложили  (Без описанието на лекарствата ), колко Я са изкарали, колко са замразили и какъв е резултата от опита. Съвсем семпло описание, напълно неоправдаващо очакванията ми за епикриза. + резултатите от кръвните тестове които съм правила при тях. Това е
Бихте ли споделили как е в другите клиники?
Иначе са длъжни да ти предоставят епикриза/досие ако си ги поискаш.

# 446
Аз също мисля, че ако си на кринон няма смисъл да се изследва прогестерон. Ако си на хапчета прогестерон, може би има смисъл.
Питала съм и в Мемориал, казаха че стойността на прогестерона не ги вълнува.
От това, което прочетох, кринона действа локално, не навлиза в кръвообръщението и не се засича от кръвен тест.
Съни, кураж! Следващия опит ще успеете!

# 447
Да, ALMIRRA, и аз мисля, че са длъжни да ти дадат епикриза. Въпросът е дали с имейл до координаторите се счита за официално поискана. Та ще изчакам още някой и друг ден и пак ще пиша, ако трябва на общия им имейл.
Иначе за Кринона, на мен доц. Русев ми е казвал, че по принцип така както го изписват в Мемориал по два пъти на ден било ОК. Но, аз не стигнах до там да го слагам, та не мога да споделя свой опит.

# 448
Можете ли да ми препоръчате апартамент с удобен транспорт до Бахчечи? Благодаря! Знам, че е писано назад в темите доста, но нямам време, оказа се спешно...
Аз отсядах в Canka residence, на около 10 минути пеша, абе един геврек разстояние Grin

# 449
  • Ruse
Здравейте момичета има ли на някой половината да е правил микротесе как е положението след това болезнено ли е колко време е възстановителния период
При моя мъж правиха микро тесе,да ти кажа първите дни след операцията имаше болки но после отшумяха но,трябва да се пази много да не вдига тежко.Иначе след седмица ще е ок

Общи условия

Активация на акаунт