Клиники в Истанбул - тема №2

• 104 568
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Момичета, в Турция има ли практика за изследване на НК клетки? Освен хормони какво друго изследвате?

# 511
Момичета, в Турция има ли практика за изследване на НК клетки? Освен хормони какво друго изследвате?
не не пускат нк клетки ако не е необходимо.

# 512
Здравейте, момичета, някоя от вас, която е в Истанбул би ли ми писала или помогнала, трябва ми една писалка Гонал Ф450 IU
мога да помогна но се прибирам другата седмица в понеделник, дано не ти е късно. Не мога да се ориентирам с личните съобщения

# 513
  • София
Момичета разбрах,че има много двойки в Истанбул в Момента които ходят в Мемориал и ние сме тук,но имаме малка драма с резервацията и май на 2,09 ще останем дето се вика без покрив.Къде сте отседнали в хотели на близо ли?Може ли малко съдействие ако е така има ли свободни стаи там и колко е нощувката?

Благодаря!
Много ми е важно да отговорите.Моля..

# 514
Здравейте, знаете ли мейла на д-р Карликая?

# 515
Здравейте, знаете ли мейла на д-р Карликая?
               Здравейте!   gkarlikaya@bahceci.com

# 516
Момичета разбрах,че има много двойки в Истанбул в Момента които ходят в Мемориал и ние сме тук,но имаме малка драма с резервацията и май на 2,09 ще останем дето се вика без покрив.Къде сте отседнали в хотели на близо ли?Може ли малко съдействие ако е така има ли свободни стаи там и колко е нощувката?

Благодаря!
В хотел темпо е близо до болницата и може да останете или к суитс но в никакав случай не оставайте в Биг бокс ,там е като публичен дом .

# 517
момичета колко дни след трансфера отидохте за сърчице и плоден сак?

# 518
Някой може ли да ми каже каква може да е причината появяването на по още една хромозома към другите при мен в единия ембрион в 16 хромозома се е появила още една а те трябва да са само две във втория ембрион е в 9 хромозома  а в третия ембрион е в 10 хромозома  дайте малко яснота че не ми са ясни тези неща от какво може да се получат

# 519
На каква възраст си?

# 520
38 години

# 521
Какво значи "увредени" или имаш предвид негодни за трансфер?
Кой ги е увредил?

# 522
Уврежда ги появата на допълнителната хромозома която се поява и това не позволява да се направи трансфер на такива ембриони така е при тях

# 523
Здравейте момичета,

имам нужда от прогестан ампули. Много ще съм благодарна, ако някоя от вас има възможност да ми закупи от Истанбул или има останали неизпозлвани за продажба.

Благодаря ви и успех на всички! Hug

# 524

Благодаря!
Не съм в Истанбул сега, но като бяхме юни месец отседнахме в Tempo Hotel Çağlayan, което е на 20 минути пеша от Мемориал. Цената беше 130 турски лири и включваше open buffet breakfast , TAX , daily cleaning , tea-coffee-water at loby , parking – free WIFI. http://www.tempohotels.com/eng/tempo-hotel-caglayan-english/ В booking.com ми дава, че имат свободни двойни стаи на 2 септ на цена 78 лв нощувката. Свържете се с тях или отидете на място, едва ли ще ви върнат. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт