Клиники в Истанбул - тема №2

• 104 568
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Момичета разбрах,че има много двойки в Истанбул в Момента които ходят в Мемориал и ние сме тук,но имаме малка драма с резервацията и май на 2,09 ще останем дето се вика без покрив.Къде сте отседнали в хотели на близо ли?Може ли малко съдействие ако е така има ли свободни стаи там и колко е нощувката?

Благодаря!
Много ми е важно да отговорите.Моля..
В хотел темпо е близо до болницата и може да останете или к суитс но в никакав случай не оставайте в Биг бокс ,там е като публичен дом .

Благодаря ти!:smiley:

# 526
Някой може ли да ми каже каква може да е причината появяването на по още една хромозома към другите при мен в единия ембрион в 16 хромозома се е появила още една а те трябва да са само две във втория ембрион е в 9 хромозома  а в третия ембрион е в 10 хромозома  дайте малко яснота че не ми са ясни тези неща от какво може да се получат
Предполагам имате предвид, че след направен ПИД, резултатите са че някои ембриони за с тризомия? И при мен имаше няколко ембриона с тризомия (3 вместо 2 хромозома), на някои им липсваше едната хромозома (монозомия). Не мисля, че има конкретна причина за появата на една тризомия или друга. Това е просто грешка при деленето на ембриона и обикновено означава, че ако има трансфер или няма да се имплантира или ще се стигне до спонтанен аборт и изхвърляне от организма. Лекарите казват, че причината е генетични грешки в яйцеклетките при жената с напредване на възрастта. Колкото е по-възрастна жената, толкова повече грешки има в яйцеклетките, които произвежда. Може грешката при деленето да идва и некачествени сперматозоиди. Няма ли останали здрави ембриони след ПИД?

# 527
Нямаме останал здрав ембрион и трита са с една по една хромозома повече

# 528
Съжалявам Sad Искайте разговор с генетик от болницата за да ви разяснят нещата по-подробно. Какво ви е АМХ-то?

# 529
Най-добре или пишете емаил на доктор Емре,за да ви даде някаква яснота,на какво се дължи увреждането или си запазете час за коментар,да се видите с него.

# 530
  • Пловдив
Здравейте дами!
Имам 2 замразени пет дневни снежинки , влязоха ми някакви мисли в главата дали не мога да си ги взема и да отидя с тях в Турция. Опитите тук ми свършиха. Вие как мислите, разумно ли е това? Или няма смисъл?

# 531
  • София
Armira според мен няма смисъл. Вие си преценявате, нека и другите момичета да кажат, но моето мнение е че самият трансфер не е нещо сложно. Най-важни са стимулацията и замразяването.

# 532
+1 Да. А и извън европейския съюз.

# 533
Здравейте дами!
Имам 2 замразени пет дневни снежинки , влязоха ми някакви мисли в главата дали не мога да си ги взема и да отидя с тях в Турция. Опитите тук ми свършиха. Вие как мислите, разумно ли е това? Или няма смисъл?

Аз също имам замразени тук в България и още на първичния преглед миналата година питах доктора в Мемориал, дали могат да се използват за трансфер при тях след транспортиране. Отгворът беше категоричен, че не работят с материал от чужда клиника поради това, че не знаят как са били оплодени и съхранявани ембрионите.

Последна редакция: сб, 26 авг 2017, 18:21 от Rain16

# 534
Имам един въпрос към момичетата, които са ходили на ЗЕТ в Мемориал. Чета инструкциите, и виждам че искат да ме видят на 14-ти ден от цикъл. След този преглед прибирате ли се в България, или оставате в Истанбул за още прегледи в следващи дни? Разбирам, че зависи от дебелината и структурата от лигавицата, но се чудя дали трябва да планирам отпуска. Става въпрос за 5 дневни ембриони. Благодаря предварително Simple Smile

# 535
Нямаме останал здрав ембрион и трита са с една по една хромозома повече
dorito georgieva, разбирам те напълно.  Hug При мен единственият ембрион беше с монозомия. Правихме ПИД миналия месец.

# 536
  • Пловдив
Благодаря ви, момичета!

# 537
  • София
Много ми е любопитно в Турция изследват ли НК-клетките и прилагат ли вливания за справяне с тях?

# 538
Дават хапчета, които действат на имунната система - нещо от рода на преднизолоните или кортизоните, мисля че бъркам имената.
Назначават когато се налага изследвания за придобита тромбофилия, които също са в имунологични титри.
И форума не е съвсем мястото, където да се осведомяваме за тези неща, а се пита лично лекаря и координатора.

# 539
  • София
Любопитно ми е защото някои лекари отричат влиянието на НК клетките върху забременяването, тъй като те се променят. Аз съм сигурна в професионализма на лекарите в Турция, затова се допитват и до вас да споделите опита.

Общи условия

Активация на акаунт