Клиники в Истанбул - тема №2

• 104 540
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
Не се притеснявайте сега си полежете малко и няна нищо притеснително.

# 586
  • София
Благодаря!Легнах веднага щом стигнах в хотела.Имам напрежение в ячниците,но аз имах леко и преди предполагам от разстежа на фоликулите.

# 587
Тежеста и дискомфорта идва от растежа.

# 588
Аз миналата година когато пътувах хващах автобус от Омуртаг в 21,40 някъде /ММ ме караше до там/, пристигахме в Истанбул около 5,30 сутринта, обикновено тогава отваряха метрото. Хващах метрото и около 6,30 бях в хотела където имах резервация, настаняваха ме без проблем / в 2 различни хотела при отделните ходения/, успявах да взема душ и поспя малко преди преглед.
Пропуснах да отбележа, че пътувах сама.

Последна редакция: сб, 02 сеп 2017, 17:23 от Pingvin4e

# 589
Момичета, привет! Следя ви редовно и съм безумно благодарна за всичката полезна информация. Живот и здраве на нас ни предстои ЗЕТ в Мемориал този месец и в последствие ще разкажа по-подробно за нашата история. Исках да попитам момичетата минали през същото - къде в София си правихте предварителните прегледи преди заминаването за Истанбул? Може и на лични за да не спамим.

Хиляди благодарности предварително и пожелавам положителни резултати на всички!

# 590
Ние като бяхме за опит отидохме с колата до болницата. Оставихме я в подземния паркинг срещу издадена карта за престой на колата. Към хотела ни нямаше безплатен паркинг. Трябваше за паркинг да плащаме по 8 евро на ден. През цялото време колата си стоя на паркинга на болницата. Движехме се или с такси или с автобус. Бяхме в кв. Бейоглу. Ходехме пеша 15-тина мин. до Таксим и от там си хващахме автобус до Перпа. Цената на пътуване ако си с карта е 2,30 лири на човек. Хубавото е, че с една карта могат да се таксуват повече от един пътник- просто картата се прекарва повече пъти през устройството. С такси ни излизаше 12-13 лири в една посока. Колата си я изкарахме чак на тръгване. За нас това беше удобен вариант.

# 591
Момичета,  пиша от името на двойка, която няма профил , но има нужда от кринон гел 2-3 кутии. Ако имате в повече и желаете да се отзовете оставям телефон за връзка -0897564508. Хубав и успешен ден на всички!!!

# 592
Писах на Севда на 29.08., но още нямам отговор. Дали да и пиша пак? Неудобно ми е да я притеснявам, но се чудя какво да правя. Притеснява ме да не го е пропуснала.

# 593
ако може и звънни направо много е натоварена или пак и пиши.

# 594
  • София
Ina80 Покрай празниците бяха по сами затова може да го е пропуснала.Пиши пак имейл и ако не отговори на whatsapp.Може да почива и днес така че ако искаш пусни копие и до Елис.

# 595
Да- и аз се сетих че им е Байрама. Мисля да изчакам до сряда примерно и ако нямам отговор ще пиша пак или ще звъня. Не ми е толкова спешно за ден-два. Но ми е важно все пак да получа отговор. Благодаря ви!

# 596
Спешно ми трябва в колко часа е последният автобус от Истанбул, който да минава през Пловдив.
И в колко часа е първия, най-ранния автобус от Истанбул, който също минава през Пловдив.
Освен  Метро сайтове на други  автобусни фирми имате ли ?
Ще бъда много благодарна за помощта!

# 597
Герда,виж сайта на фирма Алпар.

# 598
Момичета, когато трябва на 2 ден да отидете за стимулация, как процедирате? Пишете еmail на Севда или Елис по телефона ли звъните, съобщение ли пращате? Става въпрос за Мемориал.

# 599
Когато ми дойде цикъла, писах мейл на Севда и Елис, също писах и по уотс ъп на Севда. Веднага получих отговор от Севда.
Ако не бях получила отговор щях да почна и да звъня по телефона.
Между другото, няколко дни по-рано бях предупредила, че очаквам цикъл.

Общи условия

Активация на акаунт