Ваканцията в пълна сила, и кой след второ се класира(3.07-9.07.2017)

• 97 918
  • 721
  •   1
Отговори
# 180
peneva_a , много благодаря! мила, отзивчива и любезна си!, аз не се бях сетила, че сте ги обсъждали в началото на седми клас и предположих, че четейки активно в темата, поради факта, че се  очаква второ класиране днес, добра душа може да реши да пише отново, просто щот нали е форум за взаимопомощ!:)

lorenca, благодаря!

Миван, аз например с удоволствие бих повторила мнението си за дадено у-ще, ако някой поиска по-конкретна информация, стига наистина да имам наблюдения. За съжаление в случая не мога да съм полезна, но идеята на поста ми е, че в момента хората сякаш са по-изнервени, заради очакваното класиране. Може би като се успокоят страстите, след класирането, някой ще сподели.
Успех! Simple Smile

# 181
Има теми по училища. В момента повечето са в затишие, чака се класиране. Нека децата се установят по училищата официално, тогава ще има и възраждане и движение в темите по конкретни училища.

# 182
  • София
mivan, горе има търсачка и там намерих това, а и др. Първо питай търсачката, а после в тема, която в момента гори от напрежение  Peace

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=932775.msg33418076#msg33418076

# 183
Здравейте,
искам да  попитам за мнения за 134 СОУ гимназиален етап, извинявам се предполагам , че е обсъждано, но темата ви хвърчи със скоростта на светлината:).
Здравейте,
голямата ми дъщеря до тази година (7 клас) беше в 134 СУ (малката ми дъщеря продължава да е там Simple Smile ) и това, което мога да споделя и споделих, мисля вече в темета е, че директорката изключително много държи на гимназията, дори малко пренебрегва началното и средното, за сметка на гимназията, което не е хубаво, но ... Специално ни представяха различните паралелки - имат с биология и химия, софтуер и езиков профил. За софтуерната наплива е много голям. Учителите по биология и химия са много добри. Базата в училището е изключително добра. Дъщеря ми като ходеше в СМГ и в 1АЕГ, направо беше стресната от състоянието на тоалетните, например Smile и т.н.  Има училищно настоятелство много активно и силно и непрекъснато се правят подобрения. Има постоянен лекарски кабинет, транспорт (заплаща се в началото на всяка година), униформи и т.н. Средата е добра. Дано съм била полезна. В края на 12 клас полагат изпит за сертификат в посолството на Израел за владеене на езика (иврит).
Ако мога с нещо друго да съм полезна, питайте Simple Smile

# 184
Класиране все още няма, но поне желанията вече не са дублирани - все пак има напредък, явно се събудиха и решиха да поработят  Rolling Eyes

# 185
Да, поне желанията оправиха:) Успех на всички, аз също съм от чакащите!

# 186
Благодаря! УСПЕХ на децата!

# 187
  • София
Здравейте, дъщеря ми е приета в НФСГ, но и ние чакаме второто класиране, защото се надяваме за НТБГ. За 5 точки не успя на първото... Стискам палци на всички 🌞

# 188
peneva_a , много благодаря! мила, отзивчива и любезна си!, аз не се бях сетила, че сте ги обсъждали в началото на седми клас и предположих...
Ми всъщност много обяснявам, обяснявам, ама дадох дата само - не началото на седми клас, а преди 2 седмици когато училищата много активно се обсъждаха... Ама нищо де, щом една тема с коментари от 1 седмица не ти се чете - здраве да е! Посипвам си главата с пепел и тръгвам да ти търся линк към конкретен пост  Rolling Eyes

# 189
Здравейте, дъщеря ми е приета в НФСГ, но и ние чакаме второто класиране, защото се надяваме за НТБГ. За 5 точки не успя на първото... Стискам палци на всички 🌞

5 точки според мен са нищо Wink
Последен напън веч настал е Simple Smile
Хайде, да е на късмет! bouquet

# 190
peneva_a, наистина ли мислиш, че не съм ровила преди да питам, риторично е ...
Не съм изпаднала в подробностти и не съм обяснила защо питам, и не е за да набутам детето ми с парашут... споко, нито да изнервям темата, ама ако питам тук след 3 седмици, първо ще ми е късно(да егоистично е), второ никой няма да чете, нали?Simple Smile.Видяла съм и рейтинг и програми и т.н...
Мисля да изляза от обяснителния режим,

отново да благодаря на всички за отзивите и да пожелая успех!

# 191
  • София
mivan, двете ми деца са от първи клас в училището. Синът ми тази година ще е десети клас в технологичния профил. След седми клас искаше да остане в училището и остана, въпрки че имаше възможност да бъде приет другаде. същото направиха и доста деца с отлично предсавяне на НВО и възможности в най-желаните гимназии. Аз съм доволна от училището дотолкова, доколкото във всяко училище има недостатъци. Ние винаги сме работили и продължаваме да работим с децата си у дома. На този етап не одобрявам преподвателите по БЕЛ. Нивото на обучение по езиците, по математика е добро, по общоопразователните  - също. Училището има телевизионно и радиостудио, в които децата могат да работят и научават много неща, работят истински и сериозно. Средата е добра, децата са чудесни, има дисциплина. За децата, които не са учили до момента в училището не е проблем да настигнат останалите по иврит. Ако работят добре, могат да вземат сертификат в 12 клас.

# 192
  • Sofia
Здравейте,
искам да  попитам за мнения за 134 СОУ гимназиален етап, извинявам се предполагам , че е обсъждано, но темата ви хвърчи със скоростта на светлината:).
Здравейте,
голямата ми дъщеря до тази година (7 клас) беше в 134 СУ (малката ми дъщеря продължава да е там Simple Smile ) и това, което мога да споделя и споделих, мисля вече в темета е, че директорката изключително много държи на гимназията, дори малко пренебрегва началното и средното, за сметка на гимназията, което не е хубаво, но ... Специално ни представяха различните паралелки - имат с биология и химия, софтуер и езиков профил. За софтуерната наплива е много голям. Учителите по биология и химия са много добри.
Базата в училището е изключително добра. Дъщеря ми като ходеше в СМГ и в 1АЕГ, направо беше стресната от състоянието на тоалетните, например Smile и т.н.  Има училищно настоятелство много активно и силно и непрекъснато се правят подобрения. Има постоянен лекарски кабинет, транспорт (заплаща се в началото на всяка година), униформи и т.н. Средата е добра. Дано съм била полезна. В края на 12 клас полагат изпит за сертификат в посолството на Израел за владеене на езика (иврит).
Ако мога с нещо друго да съм полезна, питайте Simple Smile

Моята дъщеря също беше там до сега и искам да добавя нещо, което за мен беше много важно. Децата са изключително толерантни, липсва агресия под каквато и да е форма, прекрасни деца! От първи клас започнаха да градят екип и сега са като едно. Създадоха искрени приятелства. За всичко това допринесе средата - преподаватели, ръководство, родители и най- вече децата.

# 193
mivan, двете ми деца са от първи клас в училището. Синът ми тази година ще е десети клас в технологичния профил. След седми клас искаше да остане в училището и остана, въпрки че имаше възможност да бъде приет другаде. същото направиха и доста деца с отлично предсавяне на НВО и възможности в най-желаните гимназии. Аз съм доволна от училището дотолкова, доколкото във всяко училище има недостатъци. Ние винаги сме работили и продължаваме да работим с децата си у дома. На този етап не одобрявам преподвателите по БЕЛ. Нивото на обучение по езиците, по математика е добро, по общоопразователните  - също. Училището има телевизионно и радиостудио, в които децата могат да работят и научават много неща, работят истински и сериозно. Средата е добра, децата са чудесни, има дисциплина. За децата, които не са учили до момента в училището не е проблем да настигнат останалите по иврит. Ако работят добре, могат да вземат сертификат в 12 клас.

Да и аз мога да потвърдя, че много от децата от класа на дъщеря ми, искат да си останат в училището, а дъщеря ми ще гледам как да я запиша като частна ученичка, защото иска да си продължи с изучаването на иврит (искам да подчертая, че нямаме произход и не затова го правя, просто й харесва Rolling Eyes ). А преподавателите от паралелката им по биология и химия, се похвалиха, че са една добра алтернатива на НПМГ ( с успехите си които са постигнали, кабинета и изискванията). Hands Plus1

# 194
А и аз добавя за толерантността никога не съм се сблъсквала или по-точно децата ми не са се сблъсквали с каквато и да е форма на агресия или омраза, това може би е и едно от основните неща, с която то се отличава като у-ще (особено като гледам наскоро появили те се новини за ученическо такова Disappointed Relieved)

Общи условия

Активация на акаунт