Ваканцията в пълна сила, и кой след второ се класира(3.07-9.07.2017)

• 97 911
  • 721
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Не мога да разбера защо се изписват цели страници в никому ненужни спорове... Наистина е трудно да се прочете цялата тема, за да се намери конкретен пост и не виждам причина някой ако може да помогне /дори и да се наложи да се повтори/ да не го направи. Достатъчно сме изнервени от чакане, можем да си спестим поне това. Колкото до темите с училищата, първо няма за всички, второ някои са от памтивека... А и без това трябва да си чешем езиците, докато излезе пустото класиране... 😀 За вас не знам, но аз нямам нерви вече - да минава и заминава и това, за да си мислим за заслуженото моренце 🤗🌞☉

# 196
peneva_a,
Скрит текст:
наистина ли мислиш, че не съм ровила преди да питам, риторично е ...
Не съм изпаднала в подробностти и не съм обяснила защо питам, и не е за да набутам детето ми с парашут... споко, нито да изнервям темата, ама ако питам тук след 3 седмици, първо ще ми е късно(да егоистично е), второ никой няма да чете, нали?Simple Smile.Видяла съм и рейтинг и програми и т.н...
Мисля да изляза от обяснителния режим,
отново да благодаря на всички за отзивите и да пожелая успех!
Извинявам се ако съм те обидила, но имаше една поредица питащи, като за бъдещи седмокласници, не настоящо кандидатстващи... И то започващи с "Много сте писали, не ми се чете назад и..." въпрос... Успех, за което и училище да е късмета на детето!  bouquet
Повечето родители тук можем да дадем мнение за училище в началния и основния курс... подходящо е да погледнеш в темите на осмокласници... или още подходящо стари теми на 10-11-12ти клас.
Скрит текст:
Мои впечатление от 35СУ - начален курс са супер - организация, учители, проектни дейности - децата учат и се забавляват в истинско целодневно обучение с блокове часове - урок и самостоятелна работа. В основния курс имат много силни учители и... разсеяни мотки. Разбит двор, всеки ремонт се случва с години, дори бреболиите... Оставих сина си там, заради много силния, задружен клас, създаден от учителите в началния курс. От много различни като възможности за учене, буйни и меланхолични, разсеяни и супер организирани... направиха колектив, който може да работи заедно и да се подкрепя!
Но за гимназиалния курс не мога да кажа нищо, въпреки, че всеки работен ден от 7 години минавам през училището...
Та от майка с дете неминало през гимназиалния курс на конкретното училище не може да се очаква мнение и впечатление точно за него...

# 197
  • Варна
...
Не съм изпаднала в подробностти и не съм обяснила защо питам...
Извинете, че се намесвам, но когато задате въпрос по този начин - получавате съответния отговор. Ако имате конкретен въпрос - конкретизирайте си питането и съм убедена, че ще получите далеч по-адекватен отговор.

# 198
Аз мисля, че достатъчно отговори дадохме, за 134 СУ, аз и още две майки, с преки наблюдения, така че ....ако има нещо по-конкретно и ако може пак ще помогнем Hands Plus1

# 199
Hris, 134 СОУ е училище с особен статут, там е много голям наплива в първи клас и доста от децата продължават обучението си в него, тези които имат преки наблюдения са наясно и ми дадоха много полезна информация от кухнята, за което  специално към
julika и двете други дами, благодаря ви!

# 200
  • Варна
Исках да кажа, че с конкретно зададен въпрос можеше да се спестят няколко нервни поста и директно да се получи нужната информация.
Както и да е, аз не мога да съм от полза в случая.
Нервнича и благославям МОН, че не пускат класирането...  Embarassed

# 201
  • София
Нервнича и благославям МОН, че не пускат класирането...  Embarassed
Оооо, колко пъти ги благослових и аз ☻

# 202
Явно няма да е като първо, защото то излезе в 12:00 часа Thinking

# 203
Наистина не разбирам защо ви лазят по нервите, в крайна сметка информацията за въвеждане и обработка за второ класиране е с пъти по-малко от тази за първо класиране. Какво да мисли човек, освен, че си играят да оправят тези с парашутите...

# 204
Наистина не разбирам защо ви лазят по нервите, в крайна сметка информацията за въвеждане и обработка за второ класиране е с пъти по-малко от тази за първо класиране. Какво да мисли човек, освен, че си играят да оправят тези с парашутите...

Пак да питам-знае ли се разработчика , защото нагласяне без намеса на техническата поддръжка май няма как да стане.

# 205

Българска мечтана администрация!
ВеУИки са тези от МОН и РУО Simple Smile шапки долу за тях Joy

# 206

Пак да питам-знае ли се разработчика , защото нагласяне без намеса на техническата поддръжка май няма как да стане.

Нагласянето ще стане после. Никой не си играе сега да променя данни. Не съм сигурна и че са технически подготвени да го свършат. На директорския прием ще се наместят кандидатите, силно желаещи да учат в конкретно училище.

# 207
А, да, тези ги знаем, общо взето ги има навсякъде, къде повече, къде по-малко. Tired

# 208
  • София
Има класиране вече.

# 209
  • София
Да, и тук излезе класирането с текста:
"Списъкът е актуализиран с данни за 2-ро класиране. Ако нямате ред за даден етап на класиране означава, че не сте класиран на този етап."

Чакаме и СПРАВКАТА за минималния и максималния бал по паралелки за второ класиране ...

Някой да се похвали, че се е преместил напред?

Последна редакция: вт, 04 юли 2017, 12:39 от Uprising

Общи условия

Активация на акаунт