Ваканцията в пълна сила, и кой след второ се класира(3.07-9.07.2017)

• 97 854
  • 721
  •   1
Отговори
# 330
А на немската с 2т., може би наистина е имало хора кандидатствали просто за спорта и са изправили косите на много семейства.

# 331
  • София
Поправена и редактирана справка таблица по минимални и максимални балове след второ класиране в София *.xls до 19.7.2017г.:
http://dox.bg/files/dw?a=85ffbca800

Последна редакция: ср, 05 юли 2017, 15:24 от krasengn

# 332
А на немската с 2т., може би наистина е имало хора кандидатствали просто за спорта и са изправили косите на много семейства.

С малка корекция:
девойки -3 точки
младежи - 6.500 точки
Това направо си е "нюню", почти нищо.

# 333

С малка корекция:
девойки -3 точки
младежи - 6.500 точки
Това направо си е "нюню", почти нищо.
Става дума за немските паралелки в СМГ, а не за 91 НЕГ.

# 334
Добре де, ако на гимназиите с най-висок бал са паднали минималните балове с по 2-3 точки (разбирай над 10-15 деца), то къде са са скрили тези 10-15-20 деца? Shocked

# 335
Добре де, ако на гимназиите с най-висок бал са паднали минималните балове с по 2-3 точки (разбирай над 10-15 деца), то къде са са скрили тези 10-15-20 деца? Shocked
В училища със самостоятелен прием и в провинцията. Достатъчно е в няколко паралелки да се освободят места, за да паднат баловете по цялата верига.

# 336

В Американския колеж например

# 337
  • София

В провинцията. Изглежда тази година много деца са "цъкали" в онлайн системата в поне две РУО-та. И в колежа.

# 338

Силно съмнително. Болшинството СМГ-ейци не щат да чуят за друго, освен СМГ... А от НЕГ 15 души да са избрали колежа - също малко невероятно ми се вижда?

...
В провинцията. Изглежда тази година много деца са "цъкали" в онлайн системата в поне две РУО-та.

А това вече, поне на мен, силно ми намирисва на нередности ...

Последна редакция: вт, 04 юли 2017, 18:02 от Ezhko

# 339
  • София
НТБГ Застрахователно и осигурително дело с немски. В случая гонехме училище и език /немски/, без особено значение специалността, защото всички са добри. За мен по-добре беше банково дело, но не ни стигна бала за там. Важното е, че девойката е на седмото небе от щастие. Утре ще се записвсме. 🤗
mimmss, понеже аз бях записала застраховането и осигуряването преди банките, ще ти кажа защо.
Първо в застраховането е много по-интересно. Вариантите на застраховки са безброй, докато банковите продукти не само са малко, а и са скучни. Осигуряването е още един огромен клон, който сега се развива и който обхваща както част от застраховането, така и инвестирането - което е единственото интересно при банките. Активите на фондовете и застрахователите растат много бързо, а печалбите на пенсионните дружества и на застрахователите никак не са за пренебрегване.
Благодаря за изчерпателната информация. Сигурно си права... Важното е, че тя е доволна. И без това после ще учи още... надявам се.

# 340
  • София
От ПЧМГ има деца с висок бал, които отиват в колежа. От СМГ може би поне две деца с бал като за първо класиране - също. Но основно предполагам, че са от "пробите" от страната.

# 341
Какви по-точно?

Но основно предполагам, че са от "пробите" от страната.
" Проби" е имало и в обратната посока. В нашия град никога не е имало толкова свободни места след първо класиране. Обикновено почти всичко се запълва още на него.

# 342

Силно съмнително. Болшинството СМГ-ейци не щат да чуят за друго, освен СМГ... А от НЕГ 15 души да са избрали колежа - също малко невероятно ми се вижда?

...
В провинцията. Изглежда тази година много деца са "цъкали" в онлайн системата в поне две РУО-та.

И как точно решихте, че в НЕГ са 15 души точно? Тук говорим за изключително малко "мърдане" надолу, в порядъка на стотни. Изобщо не смятам, че бройката е такава, а ако има такава, ще се радвам да я погледна и аз Wink

# 343
Какви по-точно?
Например "placeholders" за парашутисти.
Трима СМГ/ПЧМГ-ейци в колежа и още пет в НЕГ не обясняват 3 точки надолу в бала.
Дито за НЕГ - колко да са заминали за колежа, за да падне бала толкова (чета 2 точки)?

# 344
Мен пък ми е чудно как определихте, че 2-4 точки бал са поне 10-15 деца. Разлика в бал 2-4 точки означава реално 1-2 точки разлика общо от НВО БЕЛ/МАТ и то най-отпред в челото, където е всъщност най-рядко. Като се има предвид и че децата в челото се разпределят равномерно между поне 3-4 училища, реално незаписалите се да речем са 4-5, не повече. И в случая водещо е разпределението на децата с оценките по БЕЛ от НВО заради многото високи оценки по МАТ.

2-4 точки бал в средата на резултатите да речем е нещо съвсем различно, там децата са наистина много.

Общи условия

Активация на акаунт