Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява второто класиране и как работи?
Какви са изискванията за записване в училище и какви документи са необходими?
Какви са препоръчителните летни четива за 8-ми клас?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява второто класиране и как работи?
-
Какви са изискванията за записване в училище и какви документи са необходими?
За да се запишете в училище, обикновено трябва да представите здравен картон, документи за предишно образование, като например свидетелство за завършен предишен клас или диплома, и всички други документи, които конкретното училище изисква. Някои училища може също да изискват препоръка от предишното училище.
-
Какви са препоръчителните летни четива за 8-ми клас?
-
Какво представлява третото класиране и какви са неговите особености?
-
Какво е второто класиране?
) и това, което мога да споделя и споделих, мисля вече в темета е, че директорката изключително много държи на гимназията, дори малко пренебрегва началното и средното, за сметка на гимназията, което не е хубаво, но ... Специално ни представяха различните паралелки - имат с биология и химия, софтуер и езиков профил. За софтуерната наплива е много голям. Учителите по биология и химия са много добри. Базата в училището е изключително добра. Дъщеря ми като ходеше в СМГ и в 1АЕГ, направо беше стресната от състоянието на тоалетните, например
и т.н. Има училищно настоятелство много активно и силно и непрекъснато се правят подобрения. Има постоянен лекарски кабинет, транспорт (заплаща се в началото на всяка година), униформи и т.н. Средата е добра. Дано съм била полезна. В края на 12 клас полагат изпит за сертификат в посолството на Израел за владеене на езика (иврит).

И моята така, не искаше и да чуе за друго освен испански. Може и в един клас да се окажат

а и ще го изпитва! Той, ако не е да се докаже пред някой, грам няма да се стегне!
та все някъде тренират.