Ваканцията в пълна сила, и кой след второ се класира(3.07-9.07.2017)

• 97 878
  • 721
  •   1
Отговори
# 285
Ами естествено, че за записаните на 1-во класиране текста трябваше да е друг, не е никаква философия да се сложи едно "записан", информацията би трябвало да е въведена в системата за да се определят свободните места. Пък кой знае, може и ръчно да са определяли свободните места Joy

# 286
Аз давам един брой младеж на 22 "девическо" училище. Да ми го пазят девойките и да пърхат с ум и красота около него.  Joy

Joy Наборката е от девойките в 22-ро, само че в паралелката ИЕ/АЕ . Честито на младежа! Дано са щастливи децата , да попаднат на добри учители и намерят добри приятели. Peace

# 287
  • София
И моята е в 22-ро с АЕ/НЕ Simple Smile

# 288
  • София
Желая късмет на всички деца в новите училища! Синът ми тази година завърши НТБГ и имаме пълен комплект униформа. Ако има желаещи - подарява се, някои неща даже не са ползвани.

# 289
  • София
Желая късмет на всички деца в новите училища! Синът ми тази година завърши НТБГ и имаме пълен комплект униформа. Ако има желаещи - подарява се, някои неща даже не са ползвани.

Браво, страхотен жест! Много мило! Успех на синът Ви Simple Smile

# 290
Между другото, днес образованието е на мода и почит:

http://www.mediapool.bg/tsyalata-darzhavna-mosht-se-izsipva-v-ma … o-news266176.html

Значи спокойно можем да чакаме следващите простотии и продължаващо сваляне на нивото.

# 291
Ние също мръднахме нагоре,4 та езикова-ФЕ-А(Варна ). Доволни сме и се записваме.Край на мъките.Успех на всички и приятна ваканция!

# 292
  • София
Синът ми не мръдна от 4 желание, но и това му е много на късмет. Доволни сме въпреки това.

# 293
  • София
Честито на всички! bouquet

peneva_a, честито на детето! Може да се засичаме на родителски срещи във 2-ра АЕГ. Wink По-лесна е комбинацията АЕ + ИЕ, отколкото ИЕ + АЕ. Все пак АЕ не е нов език и децата имат възможност да поотдъхнат след натоварения 7-ми клас. Mr. Green

На всички - весело лято!

А които ще участват в 3-то класиране, късмет и на тях! Peace

# 294
  • Sofia
Уф, дъщеря ми мръдна с 10 места нагоре, но сега съм в дилема, защото и тя, и аз не сме сигурни дали иска да учи в НТБГ. Знам, че училището е добро, но тя е с определено хуманитарна насоченост и се притеснявам дали ще се чувства добре.
Може би няма да се запишем изобщо, така че мястото й да се включи за трето класиране.... Щом й стигна сега, предполагам, че ще й стигне и за трето класиране...

# 295
Уф, дъщеря ми мръдна с 10 места нагоре, но сега съм в дилема, защото и тя, и аз не сме сигурни дали иска да учи в НТБГ. Знам, че училището е добро, но тя е с определено хуманитарна насоченост и се притеснявам дали ще се чувства добре.
Може би няма да се запишем изобщо, така че мястото й да се включи за трето класиране.... Щом й стигна сега, предполагам, че ще й стигне и за трето класиране...

Със сигурност се записвайте, пък после гледайте има ли нещо свободно на трето класиране, което ще ви пасне повече... Че може и нищо да няма и хазарта с трето класиране да е абсолютно безсмислен.

# 296
  • София
Дъщеря ми реши, че ще участва на 3 класиране. Няма да се записва на второ.

Доста хазартна работа, ще ми се опънат нервите до 17 юли.

# 297
peneva_a, честито на детето! Може да се засичаме на родителски срещи във 2-ра АЕГ. Wink По-лесна е комбинацията АЕ + ИЕ, отколкото ИЕ + АЕ. Все пак АЕ не е нов език и децата имат възможност да поотдъхнат след натоварения 7-ми клас. Mr. Green
Благодаря! Тъкмо има останали (натруууупани) много книги на английски из къщи, и мъничко на испански, такива за ниво до А2/В1 (засега)  Wink Плюс учебници за SAT, физика-химия-математика-литература smile3508

# 298
Дъщеря ми реши, че ще участва на 3 класиране. Няма да се записва на второ.

Доста хазартна работа, ще ми се опънат нервите до 17 юли.

Ей това тото не го разбирам... Нали нищо не губите като се запишете? Подсигурете си място, пък после ако има нещо по-добро за вас останало на 3-то класиране се пробвайте...

# 299
  • Sofia
Наистина, стискам ви палци! Аз лично не бих издържала, но дано да имате късмет. Миналата година като гледах имаше доста свободни места, но зависи вече за кои гимназии. Успех :-*

Общи условия

Активация на акаунт