Аватарни игри 40

• 25 869
  • 756
  •   1
Отговори
# 690
  • Вестерос
Джинето е била във Варна и не ми се е обадила!!! Sad

# 691
Добро утро, сладурани!

# 692
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Добро утро момичета Heart Exl
Искаше ми се новата междинна да е по завъртяна,но няма да имам възможност да я организирам.Затова ще бъде отново по обща картинка.Само се чудя каква да е.Всъщност имам нещо наум,но е есенна.Да я давам ли или да търся друго.

Последна редакция: сб, 02 сеп 2017, 09:42 от Захарчето

# 693
  • Вестерос
Давай я!

Очаквам росите ви до понеделник следобяд!

# 694
Чудесна идея, Захарче! Аз вече усещам как се настройвам на есенна вълна, търся си и нова есенна премяна, че цяло лято изкарах с твоя подарък Gift Heart

Джина липсва и определено си я чакаме да се завърне в редиците Flowers Hibiscus

# 695
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Кари много мило ми става всеки път когато ти видя дрешката Heart Exl Радвам се,че ти харесва.И аз макар да заминавам на море съм настроена есенно.
Давам двечки картинки и на обед преди да замина ще погледна на коя сте се спряли.

# 696
Захарче,  Heart Eyes Hug Hug
Аз съм за първата картинка  Peace

# 697
  • В Космоса
Искам да пиша, но хич нямам време, само поздрави от планината и честито на Захарчето. Надявам се да успея с игрите, играе ми се, но не мога да ги вредя в програмата нещо...

# 698
  • Вестерос
Втората повече ми харесва

# 699
  • София
А аз най-накрая се добрах до морето, но стоя със шапка под чадъра, защото лекарите не ми дават много-много да стоя на слънце. Simple Smile

# 700
  • SF
Здравейте!
Много са ви красиви подписите по общата картинка! Това е много, много красив общ пост. От една страна е добре, че не успях да се включа. Бях свалила картинките преди две седмици и чакаха ред за сглобяване. Виждам, че повечето са участвали  във вашите комбинации. От друга страна пропуснах да бъда част от нещо толкова хубаво. Не виждам слаба или малко по-слаба комбинация сред всичките. Чудесни сте!

Втората картинка минава и за лятна. Даже я усещам как мирише с тези треви - на късно лято на село.

# 701
О,Есме не я числя втората за есенна.Просто давам избор.Едно на едно,но нямам много време.До час отлитам.Тепърва ще са есенни и затова мисля да играем по втората Blush

# 702
# 703
  • София
Джинето е била във Варна и не ми се е обадила!!! Sad

Има шанс другата седмица и аз да идвам

# 704
  • Вестерос
Да се обадиш!

Общи условия

Активация на акаунт