"Прегърнатите" снимки в поста на Кики
са от сватбата на Доа - приятелката на Берг.Онче
, не разбирам защо се ядосваш 
Ето ги тук трите звезди на Пантен
И дума няма да ти подскажем за "1001 нощ", но на мен ще ми е интересно да споделяш. Онур и Керем са повече от приятели, като братя са... И именно това прави любовта им към една и съща жена много интересна. Те са близки, израснали са заедно от деца, но са много различни като характери, като отношение към жените и любовта. Надявам се това да не се брои за подсказване.
И нямам никакви асоциации с Джевдет и Онур
/ да, отново Онур, но не Халит
/Девойката на снимката, заедно с майка си, е посетила сета на "Проницателният Реджай" и е описала подробно срещата си с любимия актьор.
""Что делают с нами Соц. Медия"
Обозреватель издания HaberTurk Эсин Овет, вчера написала статью - размышление.
Помните, как одна женщина сказала Бергюзар Корель: "Пусть твой ребенок умрет". А Берен Саат провозгласили предателем и сказали: "Умри!". А вот еще более свежая мерзость, которую написали Чагле Шикель: "Поехали птичка, расслабимся. Вы помните?
В предыдущие дни актеры Озан Гювен и Джем Йилмаз тоже ушли и закрыли свои аккаунты в социальных медиа. И они правы. В какую сторону не поверни, правы. Потому что проклинают их семьи, проклинают их детей.
Как же надо не любить себя, не уважать себя, что так выплескивают свои обиды, свою злость и ненависть. О чем тут еще говорить? Почему эти люди еще на свободе? Почему никто не ищет этих людей? Поверьте, во всем мире, после первой же подобной подписи, их уже вычислили бы и наказали. Таким образом, мы приближаемся к очень страшному состоянию в социальных сетях."
Озан Гювен не си е закрил профила в инстаграм, даже има снимка от тези дни.
https://www.instagram.com/ozan.guven/
на 1.25.

Много настроение ми създадохте със снимките и клиповете от тези хубави моменти, благодаря ви, момичета 

Явно е бездомно, личи си по вида му. Наш Ставро си лежи спокойно с бездомното котенце върху себе си. Сладур
Доколкото разбирам, е написал нещо от рода, че котенцето е дошло и го е намерило. 
Шегичка, естествено, но- днес докато търсех едни неща в Youtube, ми попадна водещата песен от един много готин сръбски филм- "Зона Замфирова". Предполагам, че сте го гледали- от 2002 е, но ако не сте и искате да се разтоварите- препоръчвам го
... и ще разберете темата от музикалния клип, който ще ви пусна ей сегичка
А и нали краят на вечерта беше на сватбарска тема