1001 НОЩ - Binbir Gece/🌷ХАЛИТ🌷БЕРГЮЗАР🌷 НОВИ ПРОЕКТИ - ТЕМА 263

• 41 969
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте, девойки! Hug Благодаря ви за супер интересните неща, които четох, гледах и и слушах досега! bouquet Радвам се много за спечеленото първо място за най-добра звездна двойка за Халит и Берг! Heart Eyes Съгласна съм с Джу, че чуваме за доста измислени  класации и затова се радвам за тях, че въпреки фалша са признати! Peace
Но  пак да кажа- тези хора за мен просто са извън всякакви класации! Смислени, интелигентни, задълбочени, отворени към другите, добри, емпатични, майстори в професията си, естествени в живота, подкрепящи каузи, истински приятели, граждани на света! В какви класации да влязат? Да влязат, ако другите са им равностойни. Sunglasses
Това го пиша и във връзка с предстоящите "пеперуди". Може и някой друг да ги отнесе, но това не би имало никакво значение. Иначе чета из Туитър и другите форуми- нашите фенове са ги наредили вече пеперудите. Laughing Халит и Берг- по една пеперуда за най-добър актьор и актриса, VS- за най- добър сериал, а Мирай и Боран- за особено популярната двойка Хилеон. Grinning Ясно е, че всички тези мечти трудно биха се случили накуп. Laughing Поне последната едва ли- колкото и аз също да обичам Хилеон Wink, разсъждавам реалистично Simple Smile Няма да са те, ако и да събраха огромна популярност, най-малкото защото са второстепенна двойка. Пък и в епохата на Ердоган такава двойка с миротворческо послание, че и гръцко-турска, много е съмнително ooooh! Е, ако поне ги номинират, ще бъде  събитие.
Но няма какво да му мислим- ние си знаем, че и главните ни герои, и второстепенните, и сериалът ни са на върха, пък "пеперудите" да летят където искат. Laughing
Като казах Ердоган, се сетих нещо, което още откакто започнах да гледам "1001 нощ", исках да споделя. На този сериал просто му личи, че е сниман когато диктаторът не беше набрал сила. Peace И не беше започнал бавно и методично да унищожава републиканския начин на живот в страната. По хората личи, по сцените, по всичко!
Да отговоря и на въпроса на Кики в пост 503 Grinning Кики, ти май започна да ме изпитваш, ха ха hahaha Разбира се,че това е Онур и то когато гледа Шех Simple Smile Heart Eyes
Благодаря за споменаването на готината свекърва- и Лу беше казала, днес и  Вера, че е с нашенски произход. Светла и  памет на актрисата, много ми харесва героинята и! Heart Eyes
Малък коментар- интересно бе решението Онур да разбере за детенцето на Шех чрез майка си. Grinning
Ще видим как ще се развиват отношенията с тази нова свеки, че и двете дами- майките на Онур и приятеля му  са много хай Laughing А, ето и при тях се усеща, че не е бил задухал вятъра на Ердоган- ако беше сниман сега сериалът, сигурно поне едната щеше да е увита най-малко в шал. Shocked Майтапя се, но е така за съжаление. Наблюдавам ги тези неща. От време на време започвам някой сериал, е вярно, после го зарязвам Laughing, но ми е достатъчно да видя населението в  него. Shocked

Вера, сега да ти дам инфо за "Зона Замфирова" Peace
Скрит текст:
Има го в нашите тракери- в Замунда и в Зелка. Ще пробвам да сложа линкове, но ако не стане- ще го намериш по името. Ето линкове:
Вера, линкът за Замунда не става, проверявах няколко пъти- там просто напиши името на филма, излиза. Peace
 В Зелката май стана- http://zelka.org/browse.php?search=Zona+Zamfirova+&cat=0&incldead=1
Аз като искам да си го припомня, го свалям оттам някъде.  Видях, че във Vbox е личен клип, ама то там и без това с тия промени за нищо не става.  Ако не влизаш в някой от тези тракери, пиши, ще го търсим другаде. Peace
Аз много го обичам този филм, необичаен, сладко- горчив, свежарски. Grinning Говорят на някакъв диалект, после четох, че бил торлашки, затова малко повече се разбира от обичайния сръбски. Но друго си е със субтитри. Приятно гледане! Hug И аз ще си го повторя скоро, този филм си е чиста психотерапия Grinning  Прочетох, че снимат продължение, дано скоро излезе и го преведат. Е, със сигурност няма да е като първия, но ще видим. Peace

Да завърша с една сладка снимка Simple Smile Мирка с един от любимите си възрастни актьори- Метин Акпънар.  В  интервюто за "Elle" разказва, че като отивала след училище на снимки, се налагало там да учи и да пише домашни. Та чичо и Метин ги проверявал и и решавал задачите Joy Не ви слагам  линк за това интервю, има го при рускините. Симпатично е. И за чичо си Джевдет разказва в него. Simple SmilePeace

Последна редакция: сб, 22 юли 2017, 17:49 от oncee

# 511
Забелязвам, че някой напредва с любимата ни приказка!  Peace Peace

Този път и аз с новина за една от младите звезди - Пънар/Йълдъз.

Та, във втория старт на филма на Бурак Йозчивит и Мурат Боз "Братко мой",
на мястото на  Аслъ Енвер се предвижда да влезе Пънар Дениз.
Желая й успех!  bouquet bouquet

Не мога да мина и днес (следобед  Mr. Green) без едни сини очи. Sunglasses

# 512
  • Горски извор
Аз нали съм с бг реутани  сега Пънар ще играе еди къдеси Мирай и тя на Борката и той Кубчо също бабата къде ще е ноооо така е шесссссссссс ще си гледам само Азито и Джевко  newsm78 всъшност те оженихме ли ги та ги няма Joy ето че вече си ги гледамммм newsm10 newsm44
https://www.facebook.com/100014224176890/videos/267381973745940/

Hug Hug Hug Hug Hug

# 513
Кики, малките където и да играят, ще е за през лятото. Grinning В игрални филми са, а за тях казват, че бързо ги снимат. Виж, за бабката не съм разбрала Laughing Фатих /Якуб/ също се снима във филм, заедно с Борко. Grinning За втория сезон всички ще са налице в нашия сериал. Peace
При рускините в групите им във VK  тази снимка с новина предизвика шок и ужас Joy Joy
Пише, че Борката бил в Русия- май в Санкт Петербург. Вероятно снимат някои сцени на "Проницателня Реджай", какво пък правят чак в Русия newsm78, ама аз няма да му мисля.
Но рускините ме пукнаха от смях. Какво, къде, в Питер???  Joy Наистина са шокирани, щели да хващат самолетите за там hahaha Joy

# 514
  • Горски извор

Hug Hug Hug

# 515
"Tези хора просто са извън всякакви класации! В какви класации да влязат? Да влязат, ако другите са им равностойни." Hands Plus1 Hands Plus1 Hands Clap Hands Clap Hands Plus1 Hands Plus1
Сигурна съм, че всички с две ръце ще се подпишем под тези думи!
Онче, слагай линк, моля те, защото после преведеното интервю на Мирай на страницата във вконтакт ще се изгуби.
"1001 нощ" е от сериалите които нямат националност. Световно харесван и заради това, че всеки зрител би могъл да каже - и у нас се случват подобни истории. "Който може да свърши работата за 24 дни, той може да я свърши и за 18"' "Гледам вчера едва 18 ч., а жената вече се е запътила към дома" - /преразказах ги / - доста шефове могат да претендират за авторство на тези изказвания Wink Sunglasses

Мерием сутринта постна снимка и даде сигнал, че ще лети. Вече са в С. Петербург.

# 516
 Grinning

" Боран в Питере" ( Разбирам -в Санкт Петербург!)

Онче, без да искам,повторих твоята снимка, но ме е жал да я изтривам Praynig Praynig Praynig

Оня линк за " Зона Замфирова" не излиза,,,,
Кики и твоят последен линк не се отваря.....

ЛУ  и твоя последен пост не го разбрах много добре......

Явно,сигурно аз не съм добре!!!! newsm78 Joy Joy Joy

Последна редакция: сб, 22 юли 2017, 22:16 от vera17

# 517
Предлагат да превземат хотела на абордаж и ако не ги пуснат,  да стрелят от "Аврора", който е закотвен отсреща Laughing Laughing

# 518
Лу, права си за общочешките проблеми в "1001 нощ"  Peace
Слагам линк с  интервюто на Мирай за списанието. Това, което казва за Халит, съм го споделяла тук- за филма за Ататюрк.
Ето линка- https://vk.com/topic-135955712_35942999

И сега да ви разсмея Laughing Просто се заливам от смях като чета коментарите на рускините как ще ловят Боран в Санкт Петербург Joy Слагам го в скрит текст, че не е някаква инфо, а само  хумор, сатира и забава Laughing Joy
Скрит текст:
Ама може би защото сега точно си почивам, че една работа съм захванала ooooh!, и като седнах да ги чета, много се забавлявах, с глас се смях. Joy

-Дело чести поймать Бориса в России Joy
 -Знал бы Боран как фандом из России в шоке hahaha
-Девочки, надо разделиться по локациям:
Зимний Дворец
Исаакиевский собор
Спас на крови
Петергоф
Пушкин
Действуйте!  Joy
-Скоро во всех новостях: "Жители Петербурга штурмуют все отели города в поисках некого Леонидаса, более известного как Боран Кузум" hahaha
-Слава бандитского Петербурга дошла и до турков hahaha
-Ну все,Боря,держись Joy
-Я так подозреваю что после этого своего визита на землю русскую - Боря больше не приедет hahaha

Ох, стига толкова, има още много, ама който иска, ще ги прочете във VK. Laughing Голяма смехотерапия   с рускините hahaha

Хубава вечер, а аз като си свърша работата, може да се наградя с още една серия от "1001 нощ" Grinning bowuu

Последна редакция: сб, 22 юли 2017, 21:23 от oncee

# 519
Видях, че сте писали, и вие сте се смяли с рускините и Борката. Grinning
Вера, не излиза ли линка? Ами освен по име да го потърсиш- и в двете , и Замунда, и в Зелка го има. Имаш ли акаунти там?
Да не би да не излизат, защото писах през старата версия? newsm78 Всъщност  за Замунда не излизаше и при мен, но Зелката беше ОК Thinking
Ако не стане, а искаш да гледаш филма, аз ще го сваля и ще ти го пратя по някакъв начин, ще видим как. Peace

Последна редакция: сб, 22 юли 2017, 20:59 от oncee

# 520
Вера, за да гледаш клипчето от поста на Кики, трябва да си логната във фейсбук. Линка, който е постнала Онче е от замунда, и там трябва да се логнеш.
Кое от моя пост не разбра добре? Аз понякога пиша така - без много обяснения, защото край мен всички ме разбират с малко думи и ми е станало навик, който пренасям и във виртуалното общуване. Blush

# 521
  • Горски извор

Hug Hug Hug
https://www.facebook.com/pateshestvam/videos/1913940382186433/
кой щеше да търси Боранчо да го търси тук hahaha Joy Joy

# 522
Влизам само да кажа на интересуващите се, че измислих как да получите "Зона Замфирова" Grinning
Който иска- ей тук Laughing
Скрит текст:
Ами тя работата много лесна Grinning- филмът е под 1 GB.  Така че го свалих, компресирах го и го  метнах в Dox Grinning Ето линк, който желае, да си го свали и да се посмее от сърце Laughing http://dox.bg/files/dw?a=30dc9d9eff
Част  от екипа на "Проницателния Реджай" са хукнали да разглеждат Санкт Петербург, така че лудите руски фенки може и да хванат някого. Sunglasses
Актрисата Мерич Арал пуска снимки на белите нощи, очевидно  са впечатлени. Главните герои- Кенан и Мерием явно предпочитат да  почиват в хотела. Simple Smile

# 523
 Grinning

Онче.....Браво!  Hug Hug Peace Peace bouquet bouquet

За спокойна нощ!...... Laughing

Последна редакция: сб, 22 юли 2017, 23:10 от vera17

# 524
Как пък няма някоя нова снимчица от днес - в някой мол или парк? newsm78
А може би още се възстановяват от големите наводнения?  newsm78 newsm78 ooooh!

Като няма ново, ето нещо старо. .. но хубаво. bouquet

Кики, мерси за  видеото с Петербург - прекрасно е!  bouquet

Доста често се споменава датата 14 септември за втория сезон... Rolling Eyes Rolling Eyes
Вярвате ли, че тогава ще започне  излъчването? newsm78

Последна редакция: нд, 23 юли 2017, 00:42 от jupetrov7

Общи условия

Активация на акаунт