Благодаря ви за супер интересните неща, които четох, гледах и и слушах досега!
Радвам се много за спечеленото първо място за най-добра звездна двойка за Халит и Берг!
Съгласна съм с Джу, че чуваме за доста измислени класации и затова се радвам за тях, че въпреки фалша са признати!
Но пак да кажа- тези хора за мен просто са извън всякакви класации! Смислени, интелигентни, задълбочени, отворени към другите, добри, емпатични, майстори в професията си, естествени в живота, подкрепящи каузи, истински приятели, граждани на света! В какви класации да влязат? Да влязат, ако другите са им равностойни.

Това го пиша и във връзка с предстоящите "пеперуди". Може и някой друг да ги отнесе, но това не би имало никакво значение. Иначе чета из Туитър и другите форуми- нашите фенове са ги наредили вече пеперудите.
Ясно е, че всички тези мечти трудно биха се случили накуп.
, разсъждавам реалистично
Няма да са те, ако и да събраха огромна популярност, най-малкото защото са второстепенна двойка. Пък и в епохата на Ердоган такава двойка с миротворческо послание, че и гръцко-турска, много е съмнително
Е, ако поне ги номинират, ще бъде събитие.Но няма какво да му мислим- ние си знаем, че и главните ни герои, и второстепенните, и сериалът ни са на върха, пък "пеперудите" да летят където искат.
Като казах Ердоган, се сетих нещо, което още откакто започнах да гледам "1001 нощ", исках да споделя. На този сериал просто му личи, че е сниман когато диктаторът не беше набрал сила.
И не беше започнал бавно и методично да унищожава републиканския начин на живот в страната. По хората личи, по сцените, по всичко!Да отговоря и на въпроса на Кики в пост 503
Кики, ти май започна да ме изпитваш, ха ха
Разбира се,че това е Онур и то когато гледа Шех

Благодаря за споменаването на готината свекърва- и Лу беше казала, днес и Вера, че е с нашенски произход. Светла и памет на актрисата, много ми харесва героинята и!

Малък коментар- интересно бе решението Онур да разбере за детенцето на Шех чрез майка си.

Ще видим как ще се развиват отношенията с тази нова свеки, че и двете дами- майките на Онур и приятеля му са много хай
Вера, сега да ти дам инфо за "Зона Замфирова"

Вера, линкът за Замунда не става, проверявах няколко пъти- там просто напиши името на филма, излиза.

В Зелката май стана- http://zelka.org/browse.php?search=Zona+Zamfirova+&cat=0&incldead=1
Аз като искам да си го припомня, го свалям оттам някъде. Видях, че във Vbox е личен клип, ама то там и без това с тия промени за нищо не става. Ако не влизаш в някой от тези тракери, пиши, ще го търсим другаде.
Аз много го обичам този филм, необичаен, сладко- горчив, свежарски.
Говорят на някакъв диалект, после четох, че бил торлашки, затова малко повече се разбира от обичайния сръбски. Но друго си е със субтитри. Приятно гледане!
И аз ще си го повторя скоро, този филм си е чиста психотерапия
Прочетох, че снимат продължение, дано скоро излезе и го преведат. Е, със сигурност няма да е като първия, но ще видим.
Да завърша с една сладка снимка
Мирка с един от любимите си възрастни актьори- Метин Акпънар. В интервюто за "Elle" разказва, че като отивала след училище на снимки, се налагало там да учи и да пише домашни. Та чичо и Метин ги проверявал и и решавал задачите
Не ви слагам линк за това интервю, има го при рускините. Симпатично е. И за чичо си Джевдет разказва в него. 

всъшност те оженихме ли ги та ги няма