За мен непозната снимка.....
Буран е в този прекрасен град....Санкт Петербург
https://www.facebook.com/pateshestvam/videos/1913940382186433/

, информацията за този филм съм я видяла, нищо, че съм разсеяна

До 7 серия съм, бях много изморена, но почти я изгледах. Според мен в нея много неща се промениха, много неща започват- и хубави, и не толкова. За пръв път Шех погледна със светъл поглед, с усмивка Онур, а той вече е почти наясно с чувствата си. Мисля, че в тази серия започват наистина да развиват отношенията им, най- вече защото Шехи го видя по друг начин, а той вече е нагазил из плашещите го любовни води 
Азербайджанската "втора майка" /доколкото му спаси живота/ на Каан е от особено симпатичните образи. Тъжна жена, пострадала от войната в Нагорни Карабах... /по мои изчисления там е загубила съпруга си/, не разбрах обаче как е починало детенцето и... Но образът е много хубав, дано сценаристите и дадат малко светлина! 
, ама какво да прави момичето, търси вниманието му. 
, като типичен представител на зодията си не забравям бързо лошото 

Започна да се проявява и първата и "врагиня"
Естествено, че ще ми е неясно, иначе ще отида направо на 90 серия. 

, ако нещо по-интересно се появи- тогава. 
Според тях Пънар си е оправила усмивката. Вярно, като прочетох и аз се загледах- зъбките и са равни, не както бяха по време на първи сезон. Тогава добре се виждаха, нали редовно си кривеше устата, за да покаже емоции 
с подредена усмивка 
Фатих спортува.
Защо не е в Русия не пише, явно неговата роля не е свързана с петербургските бандити
Пише, че на снимката бил и Енгин Йозтурк /принц Селим/, аз се чудя малко дали е той.
- музика!
като нямаше снощи, днес ви пускам
Освен това май не съм ви казвала, че освен рок и метъл много обичам и симфонична музика.
То оттам съм фен и на симфоничния метъл де 
Прекрасен ден от мен! 

с музика - първи опити на Берг в сценичното пеене
Страхотна воля за изява!