1001 НОЩ - Binbir Gece/🌷ХАЛИТ🌷БЕРГЮЗАР🌷 НОВИ ПРОЕКТИ - ТЕМА 263

• 41 965
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
 Grinning

За мен непозната снимка.....

Буран е в този прекрасен град....Санкт Петербург

https://www.facebook.com/pateshestvam/videos/1913940382186433/

Последна редакция: нд, 23 юли 2017, 19:52 от vera17

# 541
На първа страница на темата има линк за "Горчива любов" с превод на български. Wink
Да, Лу, благодаря ти Flowers Hibiscus, информацията за този филм съм я видяла, нищо, че съм разсеяна Grinning
Аз се чудех за филма за Ататюрк с Халит "Нашият урок е Ататюрк", че го няма на някакви езици, които поне разбираме. Ако ви попадне, дайте знак. Hands Hand

Този колаж много хубав Blush Nature Sunrise Nature Sweat Drops Saxophone

# 542
  • Горски извор

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 543
# 544
  • Горски извор
https://www.facebook.com/100014224176890/videos/267424977074973/

Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: нд, 23 юли 2017, 21:35 от kikito zaprqnova

# 545
Още една прекрасна снимка на Джевдет. bouquet

Защо ми се  струва, че тази снимка е от последните дни?  newsm78
Берг е с разплетени плитчици. Mr. Green
А на Халит още му е зачервено челото...  Sad

И нещо весело за лека нощ и приятни сънища. Hug
Берг с новото си  кученце.  Joy hahaha
Фенско изкуство.  Wink

# 546
И тъй като няма музика в тази безлунна нощ, пускам една серия със ...

Сюлейман/Халит Великолепни. bouquet

# 547
 Grinning

Здравейте в понеделник, момичета!Успешна нова седмица! Hug

Последна редакция: пн, 24 юли 2017, 06:27 от vera17

# 548
Добро утро!

Най - популярните турски актьори в Индонезия - Халит Ергенч, Мерием Узерли, Еркан Петеккая и Бергюзар Корел.

http://www.ranini.tv/ozel/25739/1/endonezyada-turk-dizileri-muht … ca-ve-binbir-gece

Мерием на снимките на "Проницателният Реджай" в С. Петербург

https://www.instagram.com/p/BW5lPDpAH4F/?taken-by=meryemuzerlimeryem

``````````````````````````````````

На 24.07.1923 г.  е подписан Лозански мирен договор, по силата на който Източна Тракия и гр. Смирна / днешен Измир / са присъдени на Турция. Черноморските проливи се демилитаризират и стават свободни за преминаване на търговски и военни кораби. Той определя и границата между България и Турция, макар България да не е страна по него.

Така изглежда османският оригинал на договора.

Хубав ден! Hug Hug

Скрит текст:

# 549
  • Горски извор

Hug Hug Hug Hug Hug

# 550
# 551
 Grinning

" Пазя те, като талисман!" Hug

Последна редакция: пн, 24 юли 2017, 11:40 от vera17

# 552
Здравейте, красавици Hug
Дааа, нямаше снощи музика, защото се загледах в "1001 нощ" Simple Smile До 7 серия съм, бях много изморена, но почти я изгледах. Според мен в нея много неща се промениха, много неща започват- и хубави, и не толкова. За пръв път Шех  погледна със светъл поглед, с усмивка Онур, а той вече е почти наясно с чувствата си.  Мисля, че в тази серия започват наистина да развиват отношенията им, най- вече защото Шехи го видя по друг начин, а той вече е нагазил из плашещите го  любовни води Grinning
Добрите стават все по-добри, лошите- все по-лоши. Sunglasses Азербайджанската "втора майка" /доколкото му спаси живота/ на Каан  е от особено симпатичните образи. Тъжна жена, пострадала от войната в Нагорни Карабах... /по мои изчисления там е загубила съпруга си/, не разбрах обаче как е починало детенцето и... Но образът е много хубав, дано сценаристите и дадат малко светлина! Praynig
Приятелката на Шех малко повече досажда на Керем Wink, ама какво да прави момичето, търси вниманието му. Rolling Eyes Иначе е светъл образ. Хубаво е, че Шех разбра за чувствата и, това може малко да намали "инфекциите" по-нататък. Wink
Дядката все повече започва да ми става симпатичен. Не бързам обаче да му дам добрите си чувства Wink, като типичен представител на зодията си не забравям бързо лошото Grinning
Снахата хич не ми се и обсъжда- даже не мога да и съчувствам за "страданията". Ясно е с какво ще се занимава по-нататък в сериала. Съпругът и се опитвам да разбера, ама наистина е голям мухльо. разбирам, че е бил потискан от баща си, но до такава степен да се остави в ръцете на това алчно женче... Ще видим как ще се развие, нямам много надежди. Общо взето тази двойка  барабар с мързеливия брат са ми безинтересни, но съм наясно, че няма как да ми показват само какво става в работата и в домовете на тези, които са ми интересни. Grinning
Като казах работата- и там се очертават привърженици и противници на Шех. Възрастният колега на Шехи е много симпатичен, разбиращ, той ще я подкрепя според мен и занапред. Готин чичко! Grinning Започна да се проявява и първата и "врагиня" Mr. Green
Най-неясно ми е какво ще се случи с приятелството  между Онур и Керем Thinking Естествено, че ще ми е неясно, иначе ще отида направо на 90 серия. Laughing
Още нещо щях да пиша за героите, ама сега ми изхвърча от мозъка, по-нататък. Пък и да придобия по-пълна представа. Simple Smile
Това, което ме учуди, е сцената с Онур на коня и музиката на Хендел. Rolling Eyes Очаквах по-късно да се появи тя, може би защото като съм гледала клипчета, очаквах да е нещо драматично по-нататък. Но нищо, бях приятно изненадана. Simple Smile

На фронта на VS каста- нищо ново. Халит и Берг май са се покрили и почиват, разбирам ги много добре. Peace
Борката продължават да го причакват руските фенки, и тях ги разбирам, ама момчето ще трябва да се зареди с голямо търпение през няколкото дни в Петербург. Laughing Няма засега да слагам нови снимки на Борко с фенки. То е ясно- притискат го да се снимат Grinning, ако нещо по-интересно се появи- тогава. Grinning

Сега да ви покажа какво са забелязали рускините- ама наистина са КГБ Joy Според тях Пънар си е оправила усмивката. Вярно, като прочетох и аз се загледах- зъбките и са равни, не както бяха по време на първи сезон. Тогава добре се виждаха, нали редовно си кривеше  устата, за да покаже емоции Grinning
Ето я нашата мис Измир Wink с подредена усмивка Grinning

И още един наш човек Grinning Фатих спортува. Sunglasses Защо не е в Русия не пише, явно неговата роля не е свързана с петербургските бандити Grinning Пише, че на снимката бил и Енгин Йозтурк /принц Селим/, аз се чудя малко дали е той.

Много готина снимка на Демет с този бебо и актрисата, която играеше по мой спомен първата жена на Сюлейман. Забравих и името, симпатична актриса.

И накрая Grinning- музика! Peace като нямаше снощи, днес ви пускам Simple Smile
Скрит текст:
Нали споделих, че се изненадах от сцената с Онур, коня и Сарабандата.  Simple Smile Освен това май не съм ви казвала, че освен рок и  метъл много обичам и  симфонична музика. Grinning То оттам съм фен и на симфоничния метъл де Grinning
Поздрав за вас, прекрасни девойки, с прекрасната барокова музика на Хендел на фона на красиво небе Simple Smile Прекрасен ден от мен! Hug

Последна редакция: пн, 24 юли 2017, 12:21 от oncee

# 553
Здравейте, приятелчета!  Hug Hug
Спорен понеделник и богата на приятни моменти седмица! bouquet

И аз започвам като Ончето  Hug с музика - първи опити на Берг в сценичното пеене
в едно шоу на Беяз. Laughing Откъде тръгна (2008 г.) и докъде стигна!!!  Peace Страхотна воля за изява! bouquet
Най-силно впечатление тогава ми направи това, че изобщо не се притесняваше,
че пее фалшиво. Peace

https://www.instagram.com/p/BW6R3f7j2k2/?tagged=binbirgece

https://www.instagram.com/p/BW6SMqUDB9b/?tagged=binbirgece

...И сега (2016).  bouquet

https://www.instagram.com/p/BW3sSN_jG62/?taken-by=berguzarhalitfansbrazil

Всъщност, през 2010 Берг прави първия си музикален фолм "Незавършена песен". bouquet
Беше интересен филм, въпреки че към края сценарият доста се изкофти и се наложи на бърза ръка
да го "финализират". Mr. Green

А ето какво правят фенките на Сюлейман/Халит в Индонезия.  Mr. Green

Дали да не  си потърся и аз този артикул в някой от нашенските молове? newsm78
И аз съм фенка на Сюлейман/Халит!  Blush

Последна редакция: пн, 24 юли 2017, 13:17 от jupetrov7

# 554
  • Горски извор
Джу ти си фенка на Сюлейман ама вашите молове дали са фенове smile3503 newsm10

Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт