Искам да кажа ... (129)_03.07-09.07

• 59 585
  • 672
  •   1
Отговори
# 210
Лято, където се чувствате добре. Успех с решението  Hug

# 211
  • Бургас
Успех на сина на Лиляна и на седмокласниците!

Ние от днес сме с количка, голям кеф. Освен двата проблема, заради които я пратихме в сервиз, момчетата там решили да й сменят задните гуми, спирачките, липсващ болт. И всичко това за 20лв.  То за куриерската услуга платихме повече. Ако бях отишла да я вземам аз от куриер, щях и за почерпка пари да им пратя. ММ не е такъв, колкото са казали, толкова, това им е работата.

От два дни ми излиза реклама на сайт за обувки и аз си поръчвам чинно. Утре ще бъда твърда Wink

Вики към всички се обръща на име, само бабите и баща ми ги бабосва. Сестра ми и сега си ми казва како. Аз също към първите си братовчеди се обръщам с како/батко, като разликата ни е около 15 години.

# 212
  • Sofia
Цял ден мандахерцаме напред-назад ние. Никакъв тен няма да придобия, ама хич не ме тревожи тая работа  Whistling. Младежът вече се ослушва кога ще се прибираме към София. Искал си при неговите неща  Crazy,пък баба му го уговаря хич да не си ходи, преди следващото идване  Whistling.
Много си ги обичам моите хора  Heart Eyes, ама много нареждат. Уж за хубаво, де  Crazy.
По заглавната тема-нищо не събирам-ни камъчета, ни миди. После къде да ги редя? Че и да им шЪтам  Naughty.
Сега съдействам на баща ми да продаде неговата кола,след като купи моята  Mr. Green.Днес я снимах, пуснах обява, много съм организирана  bowuu.
На сестра ми казвам все по-рядко "како".По име се обръщам към нея,пък те ми слагат едно умалително -че на моето  Crazy. У нас се казва- леля (на сестра ми) и чичо(на мъжа й),на всички други-по име. Всякакви роднински наименования са ми архаични и излишни, на повечето не им знам значението.
Маминка и в Добрич казват на бабата, която е майка на майката,но само ако е по-младата баба,сякаш  newsm78. Все по-рядко чувам някой да казва маминка.

# 213
  • Телиш/Плевен
Искам да кажа, че днес дъщеричката ми стана на 3 годинки. Heart Eyes
Черпя ви виртуално с тортата:
Скрит текст:

# 214
Честит празник, Лаленце! Да ти е жива и здрава дъщеричката! bouquet

# 215
  • Бургас
Да ти е здрава и щастлива, Лале!

# 216
Честита рожденичка Лаленце, да е много здрава ищастлива bouquet

# 217
  • Sofia
Лале,да ви е честито малкото Лаленце  bouquet!

# 218
Лаленце, да е жива и здрава Елица. Хубаво детство да има и много да слуша!

Виж ти, точно днес след обяд си правих градската обиколка сама, та като нищо щяхме да извадим късмет и да се видим.
Признавам си, че диня още не съм яла, .....може и да пропусна това лято.

# 219
  • Germany
Честит рожден ден на Елица! Да расте здрава и щастлива!
Четох ви набързо тези дни и почти всичко забравих...
Ще ми липсва Сбъдваща, дано да размисли!
Светалчо, браво на детето!
Лиляна, успех на синът ти!
При нас са последни напъни в учлище при гоелмият и лудницата е пълна. Понамалил е малко успеха тази година и ще трябва да го потормозя и през ваканцията, че иначе ще му е много тежко от септември. Не му се учат нови думи и това си е. По английски още не се усеща, че е занемарил, защото там беше доста напред, но по латински положението хич не е розово.. Малкото вече го кара хлабаво. Утре ще ги водят на една площадка да си играят и да се пръскат с вода, а в петък имат спортен празник. Въобще не разбирам защо не ги пуснат да почиват, който както си иска.. Искам ваканция! Simple Smile

# 220
  • На брега на реката
Лаленце, да ти е жива и здрава сладураната, много да те радва.
Поздравления и на всички деца и внуци, които имат успехи.
По темата, нищо не събирам. Като бяха малки децата, събирахме миди и камъчета. Сега вече няма кой да им се радва. Живот и здраве, да събираме с внуци. Praynig

# 221
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Чудна торта, Лаленце, и чудна Еличка! Здравичка да расте и добричка!

Аз утре отивам в Банкя, ще прегледам какво имам, може да ви огрее, Мари и Лято. За плътни пердета съм сигурна, че имам, даже за поне два вида се сещам. За тънки не помня - те нали по-бързо изгарят от слънцето, та не помня пазя ли ги. Ще се върна в петък, ще докладвам.
У нас ще дойде една племенница на ММ с приятелка, на изпити ще се явяват. Изнасям се, да не им се мотам из краката.

Мари, ти си единственият човек, който познавам, който не обича домати. Но пък имам позната, която ги яде със захар, не със сол.
А някой друг да не обича нещо, което се смята за обичано от всички хора? Стана ми интересно.

# 222
Светалчо, преди да забегнеш да слезеш до комшиите на първи етаж!

Доматите са ми болна тема- всеки се опитва да ми каже колко съм заблудена и колко губя, че не ги ям.  Sick Имам напредък. От години не съм душила измит нож, за да проверя дали има остатъчен мири. И зимнина съм правила, салата режа, лятна манджа с домати и чушки обожавам, но суров ли е......го гледам на кръв.

# 223
  • Телиш/Плевен
Благодаря ви много! Hug

Изчетох сега пропуснатото, не видях рецепти, но ако съм пропуснала - моля, пишете ми! Hug

Светълчо, браво на внучката ти, още много поводи за гордост да ви носи! Hug

Лили, успех на сина ти! Hug Най-добрият приятел на ММ завърши медицина миналата година, много е трудно наистина, но когато човек учи с желание, се получават нещата. Силно стискам палци за твоя син!

Мари, ти си единственият човек, който познавам, който не обича домати. Но пък имам позната, която ги яде със захар, не със сол.
Сестра ми допреди година-две също не обичаше и за мен също беше единственият човек, който не ги яде. Grinning Една от сестрите на майка ми също ядеше доматите със захар. Майка ми пък яде диня с хляб и като бях малка ми беше много странно, но след това се оказа, че и други познати я ядат така и вече направо го смятам за нормално. Grinning

# 224
  • На брега на реката
По нашия край се яде диня или грозде със сирене и хляб. За съжаление, няма нещо , което да не ям и ми личи.

Общи условия

Активация на акаунт