Искам да кажа ... (129)_03.07-09.07

• 59 574
  • 672
  •   1
Отговори
# 300
ванини, в Елена е много хубаво и спокойно. Ако обичаш такъв тип почивки. Simple Smile

Подкрепям, няколко Коледи сме били там, няколко лета също, ако има басейнче и хубав двор си е супер почивка  Peace

# 301
Рая, о, да, а и има там къде да се обикаля и какво да се види. Но предполагам с 2деца това няма да е приоритет. Simple Smile
Повечето комплекси имат басейни и всички условия да не излезеш от там.

# 302
 Hug
Искам да кажа,че току-що колежка ми подари кошничка кайсии.Тиролски,дребни,наситено оранжево-червени и много вкусни.Незнам как се случи,но половината вече ги няма  newsm78.И под роклята някой ми е напъхал плажна топка. #CrazyКак се случи това?!

Еленският балкан е прекрасен! Heart Eyes

# 303
  • дядовата ръкавичка
Честито на рожденничките! Да са здрави, весели, щастливи!

И моят ден тръгна нервно. Висяхме два часа със сина при джипито, скарахме се /с джипито/, чудя се дали да не я сменя, но пък близо 20 години сме при нея и й имам доверие.

Титина, завиждам, че си сама. Така си мечтая, поне за един-два дни да съм съвсем сама вкъщи, но едва ли ще ми се случи.
В някакъв пристъп на лудост поканих колегите си на гости. Страшно са готини, ама си е разправия с 10-12 госта.

Сладко и солено не обичам, включително сирене или месо с мед, боровинки. Много съм семпла.

Сидни Шелдън не съм чела изобщо, даже си мислех, че е жена, а май не е  newsm78.

# 304
да ми препоръчате нещо в района на Велинград. Задължително с басейн и ако може соц стил да е ( последното е критерии на мъжа ми)

# 305
Ох, аз пък да си кажа, прочетох ги тези Лекарки на Сидни Шелдън, ама ... слаба ракия, хич не ме грабнаха. Ще опитам още 1-2 за всеки случай де.

Бърди, мислех че си ми писала ЛС за шведските романчета, но не намирам никакво ЛС.  Rolling Eyes

Ако си ги чела в електронен вариант, може ли да ме насочиш към източника, че в читанка намерих само Ледената принцеса, която вече изчетох. Хареса ми като за лятна книжка, но

Скрит текст:
авторката ме подлуди с тези побелели кокалчета. Към десет пъти ги преброих. Няма значение кой къде го стяга чепика, тя все смята, че му побеляват кокалчетата на пръстите.  Joy

Сега се хиля с една книжка на Ник Хорнби. Няма такъв розово-черен хумор като неговия.

# 306
  • София
да ми препоръчате нещо в района на Велинград. Задължително с басейн и ако може соц стил да е ( последното е критерии на мъжа ми)
Титина, аз днес направих резервация за хотел във Велинград за началото на септември. Соц стилове като че ли няма, но средна хубост, с много прилични басейни и СПА, препоръчвам Елбрус. Тези, които са 5 звезди са ясни, но нямат нищо общо с искането на мъжа ти.  Laughing Има и отделна тема за хотелите във Велинград, така че там бързо ще те ориентират.  Peace

# 307
Има сравнително добри хотели във Велинград, но самият град е дълбок соц.
И на мен ми се ходи в Родопите, но много дълго се шофира там и все по неприятни пътища, поради което ще изгубим ценно време от отпуската само в път. Последно тримата ще си ходим във Варна, не ми се отвори парашута за самостоятелна ваканция. Мисля да я изкарам на Златни пясъци и на Паша дере и освен с двама-трима приятеля и най-близките роднини да не се срещам с никого. Иначе става едно препускане по срещи, сбирки, осъмване по маси и слушане на житейски драми и накрая се връщам изморена от почивка.

# 308
Станция в соцстил е тази на Министерския съвет, доколкото си спомням на една стръмна улица се намираше, казва се "Вела Пеева" - улицата де. Но не знам дали може да се ходи свободно там, в смисъл дали не е само за служители на ведомствата.

# 309
Живи,здрави и много щастливи да рождениците !
Аз се наспах,изпих си кафето,свърших малко работа из вкъщи и чакам да ми дойде музата да довърша.Малкия за половин час четири пъти ми пита как съм  Crazy .Сънена,как иначе !Голям любопитко е,постоянно задава разнообразни въпроси.Старая се винаги да му отговарям точно и изчерпателно,но понякога ми става много досадно  Crossing Arms .

# 310
  • София
О, самият Велинград с абсолютно нищо не ме впечатлява, не бих го определила и като доближаващ се до хубав. Аз говоря конкретно за хотелите.

Ние по традиция ще ходим в Родопите след морето. Тръпна в очакване.

# 311
  • София
Чек, май в темата ти отговорих, а някой след мен предложи и да ти ги изпрати, дали Тарти не беше - че пиша от телефона не ми е удобно. Иначе в Уики пиша Камила Лекберг и там са изброени в последователност книгите за Патрик кой-беше.

# 312
О, самият Велинград с абсолютно нищо не ме впечатлява, не бих го определила и като доближаващ се до хубав. Аз говоря конкретно за хотелите.

Ние по традиция ще ходим в Родопите след морето. Тръпна в очакване.

И на мен никога не ми е харесвал. но природата около него е супер. Била съм и в "Двореца" и в частни хотели, които са ОК. Помня мажоретките там, ама е било преди 100 години.

# 313
  • София
Още са си много популярни мажоретките, не минава празник без тях Simple Smile

# 314
Още са си много популярни мажоретките, не минава празник без тях Simple Smile

Това е добре, защото придава някаква идентичност на града.

Общи условия

Активация на акаунт