Октомврийче вече е голямо - опитва се да казва Мамо! - Тема 16

• 56 690
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
Крис, той твоя убавец си е юнак. За него формули не важат.

# 181
Мойта едвам изпива 210 не мога да си представя как ще стане 310 и Ко трябва и нови шишета ли  има ли толкова големи

# 182
Това не са грамажи за мляко, а за пюрета.

# 183
И нашия  по тая формула трябва да яде около 350гр, ама ми се струва много.Давам колкото му се яде и тва е...

# 184
Мойто диване всеки месец дига с по 600гр. Всичко ядем и е заместено без млякото след баня. На няколко пъти се мъчих да дам кисело мляко за вечеря, ма ме гледа мръсно Mr. Green До годинката барем и млякото махнем. Дясната ми ръчичка отиде за три дена на Бургас,та без нея ми е малко ташкън. Тамън ще увикам майсторите,че нещо втричват дъвката Close

# 185
Мойто диване всеки месец дига с по 600гр. Всичко ядем и е заместено без млякото след баня. На няколко пъти се мъчих да дам кисело мляко за вечеря, ма ме гледа мръсно Mr. Green До годинката барем и млякото махнем. Дясната ми ръчичка отиде за три дена на Бургас,та без нея ми е малко ташкън. Тамън ще увикам майсторите,че нещо втричват дъвката Close

Колкото и да ми е сдухано - успя да ме вдигнеш!  Hug

# 186
  • София
Юхуу Simple Smile

Мина ни рокфеста. Героят спа непробудно на Рамщайн и System of Down и рев на мотори  Mr. Green Оттук нататък никакво пазене на тишина  Mr. Green

Вчера забравих, че трябва да яде  Crazy За първи път ми е.  Crazy Яде по-късно на обяд, после излязохме по магазините... По едно време се размрънка и аз гледам, то минало час и половина от времето за ядене. И се сетих  Crazy От цялата работа си проспа млякото. Заспа в 8:00, викам си - ще се събуди на феста и ще го нахраня. Само че не се събуди. Прибрахме се около 1:00 и проплака вече, та тогава си яде млякото  Crazy

Хванах се да готвя и аз. Цял ден готвя, а няма нищо за ядене. Б*си. Направих по една манджа на всеки и ММ и малкият ги изядоха. После сварих месо и дробчета и на порции във фризера. После готвих и дробчета за утре, едни овесени ядки с пъпеш и едно с масло и сирене. И 3 часа заминаха.

# 187
Лид,кой и с кво те сдухва,дай да го изям....на закуска Mr. Green

# 188
Как кой - ММ  Laughing

# 189
Готвя много хубава гъбена супичка.....по принцип,де Flutter

# 190
Joy Joy Joy

# 191

Hug
 hahaha hahaha hahaha

# 192
Поли, сигурно е баш за свекърви тая супичка  Mr. Green

# 193
Уффффф,Краси,не ми пали фитила Laughing Моята нема й подействат гъбките,по скоро ще хванат крака и ще избягат от супата,като я видят  Mr. Green Слава богу синковеца й не е като нея,само малко,ма се преживява..

# 194
Давайте от тая супа насам да си имам под ръка.  Whistling

Ние два дена ходим на вила в планината,бягаме от жегите. Ся се прибрахме,сложих беба да спи,а баща й захърка преди нея. Той хърка,тя се лези с глас,щот мисли,че й прави нарочно така.  Laughing Чакам я да заспи да дръпна и аз един душ и да полегна,че довечера чакаме гости.

Общи условия

Активация на акаунт