Октомврийче вече е голямо - опитва се да казва Мамо! - Тема 16

• 56 692
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
Лид правилно си прочела - вечер изпива 300 мл мляко, правя го в две шишета иначе става страшно - пищи на заколение.
Преди беше 230 мл и 200 гр пюре
Това е нашето меню
6,30 ч сутринта / моят кошмар/ - 210 мл АМ
12 ч - 300 гр пюре / зеленчук / месо + зеленчук
следобяд обикновено спи от 16-18 ч
18 ч - 300 гр каша + плод
22 ч - 310 мл АМ
И въпреки здравото ядене не е качила нито грам, но пък и изобщо не спира, даже и насън броди по кошарата. Скапвам се от безсънние тотално.
Добре, че спи през деня, че не знам ... обаче заспиването, то е страховито, като роман по Кинг.
Почне ли да и се спи то пищи, врещи, дере се на умирачка. Ако не бяхме в Пущинака до сега да са ни изселили от където и да е ....
Който дава Дентокинд правите ли пауза?
Единствения светъл лъч в този страхотен скок - баш в него сме е, че вече си казва - мама. И то на мен, съвсем съзнателно. Това, разбира се, много ме радва.
За свекърви не ми се говори - по-добре да не почвам ...

# 196
Чуби, и нашия броди из кошарата дакато спи, по скоро сънен и лази напред назад, скапвам се и аз без сън.

# 197
  • София
Chuby Браво на момата! Да яде Simple Smile

Аз спрях да меря количества. Но разбрах, че са се увеличили. Преди в тенджерата му ставаха манджи за 2 яденета. Сега си е само едно Simple Smile

Млякото съм го вдигнала на 220-240. Сякаш да му стига...

Пуснах климатика днес и си спа чудесно 2 часа. Веднага заспа по корем Simple Smile

# 198
Уффффф,Краси,не ми пали фитила Laughing Моята нема й подействат гъбките,по скоро ще хванат крака и ще избягат от супата,като я видят  Mr. Green Слава богу синковеца й не е като нея,само малко,ма се преживява..

Ей, такива да ми ги пускаш по-често в темата! Да вдигаш общия дух!  Crazy

Чуби, то и си минала на 4 хранения, браво на бамбина!
При нас не искам да си представя какво повръщане ще падне ако изпие 310 мл АМ.

Ениуан, все ще питам и все забравям каза, че малката се храни сама, а ти не кърмиш, как става този номер? Честно - моят не иска да си държи сам шишето, изпечен мързел като майка си. hahaha

Мисис, а така - явно разковничето е в това и вкъщи да дъниш Рамщайн, а ТМ на алеята да бръмчи с мотор - така мъникът ще спи спокойно. hahaha
Аз пък трябва да се разхождам по терлици вкъщи и сакън да не изщрака някой става я на крак, я на ръка и дребсън е ококорил очки да не изтърве що се случва.  hahaha

А относно готвенето - аз пък се поизчерпах от идеи какво и кога да давам. Все имам чувството, че все едни и същи неща давам и все в еднакви комбинации...

# 199
Chuby колко лъжички Ам слагаш на тези мл? И моята госпожица не е качила нищо и е смъкнала килограми, ама тя не се спира та го очаквах, а и храната нещо ми намали...
Полиии твоя ММ и моя ММ са астрални близнаци  Grinning

# 200
Ние вчера също се прибрахме от балкана.Такъв кеф на хладец,а бебка я прибавяме вече в клуба на пътешествениците.Слуша по пътя и добре и се отразяват нашите екскурзии.Не мрънка,слуша и най-вече се забавлява с нас  Heart Eyes.Сега обаче пак ме чака да оправям купищата багаж и манджи да готвя за нас и за нея.
Хахаха,ние набрахме вчера малко гъбки,та на който му трябват мога да изпратя по Еконт  Joy

# 201
  • Варна
Добро утро прекрасни
Дребния е вече по добре само като изключим кривотията но тя е наследствена от мама 😂😂😂
Аз давам дентокинд директно по 2 хапчета 3-4 пъти на ден и от делно давам осанит пилули много добре му се отразяват... При нас са страшни истерии а е едва втория му зъб... Ще се гръмна и в комбинация с мрънкащата ни кака дето постоянно го бие и той заревава като ранен лъв... Аз вече сама си говоря...
Незнам скок ли е от това че е болен ли е зъби ли са но само в мен иска тва дете и да цока полудявам.. Та оплаках ви се.. Хубав и спокоен ден 😍😘
Пп Гого сега се събуди в добро настроение весел и игрив отварям му устата тази нощ е избил и втория зъб уеее малко почивка до  следващите 😁😁😁

Последна редакция: пн, 10 юли 2017, 09:22 от n0richka

# 202
Добро утроо!
Лид,за шишето-тя от съвсем малка, още на 2 месеца слагаше ръчичка на шишето. После,може би преди 3 месеца видях,че заспива с шишето в леглото много по-бързо от колкото ако е в мен и я храня. Почнах да й го давам там,а тя постепенно почна да си го държи и от 2 месеца сигурно си заспива така самичка. Давам и излизам,като след няколко минути проверявам дали всичко е наред.  Flutter  И каквото и да й давам да яде или пие иска все сама . Оправна като майка си ще е тя.  hahaha Joy

Краси,защо не спиш -заради това,че той броди нощем из кошарата?  newsm78 И Шушулка я намирам във всевъзможни пози и се върти като пумпал, но хич не ме притеснява. Лягам и умирам.  Mr. Green Тя да прави каквото ще,само да мълчи.  Laughing

Аз също не меря пюрета и каши,но купата събира около 220. За млякото знам,че е 210 и не винаги го изпива,та мисля,че е ок количеството. Колкото й се яде, на сила не мога да й давам. Даже като се зачуди дали да отвори уста,директно я питам-ще ядеш ли още? Ако пак не отвори уста,отнасям купата и приключвам. Хич не правя номера и циркове.

# 203
Добро утро!
Малчо спи, а аз пия кафе с кеф Simple Smile.
Anyyyone, не мога да спя, защото той се буди напоследък на всеки час и започва да мрънка, да се катери, да се удря из кошарата, да тропа с бибата и да я мята .... и накрая се разревава качествено с крокодилски сълзи.Та докато се приспим и аз легна и дремна пак всичко се повтаря Sad.Кристи се оплакваше, че Мушмул се буди така, аз се чудех как издържа тя, но вече разбрах.
Чуби, има и по-големи шишета, та може да са ти по-удобни от това да правиш две шишета.

# 204
Добрютрю Mr. Green
Бе върнах се да чета пак Чубуту,уж си мих очите,помислих си, че не довиждам  Mr. Green
Ма верно ли изпива по 310, преди лягане newsm78 Много бе,де го побира тва чавето newsm78
Где ходите и бродите,прибирайте хаванчетата на време,че мор настава. Мойта калпазанка,уж на хладно,пък почна ми се изрива по дудата и гъзо newsm78
Нори,да гушкаш Гогата и малката дан го бие много Party Heart Eyes

# 205
Краси,разбирам те,и моята се буди,но не чак на всеки час и не се оплаквам. Дано мине тоя период!  Hug
Аз викам да не би да не спиш понеже той на сън си обикаля ,но щом и плаче,ясно.

Поли,мажи с нещо до като е в началото. Аз я ооравих с клотримазол,ноо сега не знам какво да правя като спра да я мажа. Ако пак стане същото.  Rolling Eyes

А тия 310 мл отбележете ,че са 4 пъти дневно, не 5-6-7 като при нас. За четири хранения не е много за денонощие,пък и щом детето си ги поема и е ок,значи всичко е наред.  Peace

# 206
Имам клотримазол,ма нещо не ми се иска,шубе ми е да я мажа с костикостероиден крем. Моя се прибира скоро и ще го пратя да ми купи джинджира алба спрей. Ма много ситни пъпчици,майка им мръсна Close

# 207
Пробвай,аз гледах рекламата,но не знам какво и що е. Ще се оправи Гериту.  Hug
Аз нали я оставям по гащи да диша дупето и днес за пореден път ме чакаше изненада. 💩😃 Не пропуска случай да ме зарадва.  Mr. Green

# 208
Полинце, пробвай със судокрем. Много е хубав, а малката опаковка е 2-3 лева.

Краси, моят вече е по-добре. Снощи се събуди само в 01.00 и после чак в 7.00, та съм хепи  Simple Smile

На вечеря даже 210 не успява да изяде, а 310 са направо химера  Joy

# 209
Крис със судокрема и стават твърди и грапави и я сърби. Сега съм я намазала със нистатин,докато моят убавец не се появи със спрея.

Общи условия

Активация на акаунт