Октомврийче вече е голямо - опитва се да казва Мамо! - Тема 16

• 56 694
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
Верно? При мен помага  Rolling Eyes

# 211
Поли пробвай с Цителиум,аз така оправям на Криси гъзицата като се подсече, че при нея чак до кръв се стига.

# 212
  • София
Добро утро!

При Нори е забавно  Laughing

И Шушулка я намирам във всевъзможни пози и се върти като пумпал, но хич не ме притеснява. Лягам и умирам.  Mr. Green Тя да прави каквото ще,само да мълчи.  Laughing

Аз също не меря пюрета и каши,но купата събира около 220. За млякото знам,че е 210 и не винаги го изпива,та мисля,че е ок количеството. Колкото й се яде, на сила не мога да й давам. Даже като се зачуди дали да отвори уста,директно я питам-ще ядеш ли още? Ако пак не отвори уста,отнасям купата и приключвам. Хич не правя номера и циркове.

От една религия сме  Mr. Green Аз умиргам за сън. Стига да знам, че е в безопастност, квото иска това да прави  Crazy

Много се харесаха дробчетата.

Отивам да си играем, че ме дърпат за крака  hahaha

# 213
Мисис, ти щото си поспалана в 12:58 викаш Добро утро.  Mr. Green Така така. Има обиколници,няма играчки в креватчето,с които да се нарани,та ми е спокойно. Тя се удря, но не силно и няма драми.   Mr. Green

Пропи от чашка със сламка.  Party Само че не иска да си я държи,въпреки,че е с дръжки,ноо ще се научи.  Heart Eyes

# 214
Мисис, проспа си живота, бря!  hahaha

Ениуан, браво на беба - самостоятелна от малка! За къде без мляко - взема си го, а ти да изчезваш.  hahaha
А моя мамин синковец иска хем шишето да му държа, хем милвайки го да го приспивам.  hahaha Само златната лъжичка му липсва, иначе по държание на принц го докарва.  hahaha

И я кажи как се научи да смуче от сламката малката?

При нас нула успех със всевъзможни чаши/капачки/сламки/биберони.... преди пиеше по 100 мл, а от няколко дни е на 0.... като види, че е сок/вода/чай и заключва устата...

Адинко, ти имаш ли успех с новите чаши?

# 215
Хахахах, ами не особен!  Grinning То реално чашите са 3, другите са спортно шише и шише с лъжичка. Аз пробвах  две от чашките, едната е  с нещо като сламка, сеща се да смуче, ама 2 пъти и до там. Почва да го дъвче накрайника. Другата е тази на Авент, която ми беше надеждата, тя е за 12+ и засега се олива доста, но има желание да пие и се надявам в някакъв момент да се научи. Шишето с лъжичка ще ми свърши работа за навън да бутам вода, а в крайна сметка днеска пак давах от шише с бибирон и и пръсках в устата и това е... Grinning Важното е, че все пак приема вода, преди и с шишето и с лъжичката плюеше половината, явно жегата си казва думата. Simple Smile
Уф, къф ферман изписах... ooooh!

# 216
Мисис, пу - пу, спинкай си жено  Hug
Замислихте ме дали да не вдигна дозата мляко, в 6 часа пие 180, а в 21ч пие 210, ще пробвам.
Аз спрях всякакви дентокинд, дентинокс, калогел и т.н. с тях и без тях си е същия киселяк понякога.
Дано бързо се върнете в ритъм за спане, аз изкарах повече от 2 месеца будейки се на по час, час и малко.  Ни зъб избива, ни чудо, каква е тая работа не знам, скоци-моци.
Аз да ви се похваля, като я питам: Колко голяма ще пораснеш? Тя вдига ръцете високо над главата, пъчи се и се смее, когато пеем "хей ръчички" на куплета дето едната мие другата и бърше ръцете една в друга.
Аз виртуално да ви почерпя с торта, че вчера имахме годишнина с ММ, имахме гости, аху-иху в двора под беседката до 2ч. Добре че мъжО е почивка, та гледа сутринта Патето, че аз бях в несвяст, а нещо прекарах с бирата и главата ми търнеше. Отвикнала съм, а не съм изпила кой знае колко.
Лид, оправи ли настроението?
Поли,.как ми се допдоха гъби, имам един буркан сушена манатарка, ще я вкарам в някоя манджа.
Чуби, четири яденета не са ли малко? Аз давам 5 пъти за сметка на количествот, май май. Щом му е добре на детето.
На всички неспящи през нощта, ги съветвам, през деня да удрят по една възлавница,.докато детето.спи
Хайде, хубав ден  Hug

# 217
Pure_nature, и аз спрях да мажа венците, явно си имам мръкулник от време на време Simple Smile. А иначе и през деня почти не спи диването, та аз почивам докато обикаля с паяка.
Иначе е аз съм на мнение, че на Чуби мадамата щом й се яде да яде...пък и всеки си гледа детето както иска.

# 218
Вчера педиатърът рече, че са тръгнали да излизат кучешките на Мушмул. Мъжо беше в потрес  Joy

# 219
О аз напипах и втория горен,та е с 4 перфораторчето. 🤓

Лид,знам ли я как се научи. Имахме един сок от грозде,разредих го с вода и сипах да я пробвам. Предните пъти само лапаше сламката ,но не дърпаше. Сега пак така,но веднъж като дръпна и усети,да видиш как бързо изсмука половината. Иначе чашката е най-обикновена май Лорели беше,от Кауфландския бебешки щанд. Че и пуска от горе,дето е сламката,та ще купя нещо по-добро. Аа дългичка е отгоре,като я налапа й се доповръща,но до като смуче й е ок и не се дави,явно пуска по малко.Пробвай го принца,ще пропие и той.   Hug

Мойта умира за Дентокинд. Като го види,почва да маха с ръцете аха да полети.  Joy За сега няма да го спирам,но едва ли ще взема пак.

# 220
Малее Кристи, скоро ще даваш да ръфа ребра май Wink

# 221
Не ще, бре! Тия зъби само за хубост седят  Crossing Arms Не ще да дъвче мързеливецът и туй си е Joy Освен обезопасителите по мебелите - те всички са наръфани  Mr. Green

# 222
Ох, представих си го как ръфа някоя закопчалка за чекмедже  Laughing
Иначе ме подсети, че с обезопасяването съм до никъде ooooh!

# 223
И моята всичко ръфа - включително чисто новото ни дъбово стълбище, тще откача нещо тия дни ...
Не знам как карате вие, но мене това будене по три пъти на нощ ще ме довърши. Спи и реве, педито вика - зъби. Бах ти зъбите, бахти чудото ...
Иначе тя си яде по четири пъти от много време, след десет заспива и край с яденето.
Давам и само преди лягане 310 мл, иначе сутрешното мляко е 210 мл.
Още седмица глутен и започвам заместване на сутрешното с попара с масло и сирене.

# 224
Уф, докато свикна сега с новата визия, ще се измъча Sad

Общи условия

Активация на акаунт