Октомврийче вече е голямо - опитва се да казва Мамо! - Тема 16

• 56 734
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Ани Честити празници с малко закъснение! И супер за намереното "съкровище" Simple Smile Колко още няма да видим изобщо, че са влезли.... Simple Smile

Chuby Идеално! Хубаво е бебето като е спокойно Simple Smile

Мойто заспа снощи и аз след него. Установих, че в 22:00 часа спа на дивана Relaxed Та, така - почнах да си лягам с бебето.

Днес обиколихме района, пазарувахме, платихме малко сметки... сега се надявам да спи, че малко се разбута режима. Бях оставила отворено снощи и сутринта станало бая студ. Съответно дребното замръзнало, щото нали и отвито спи и се събудило в 6... В просъница избутах ММ да става да го храни, че е време. ММ вика - ми то не е време за ядене, рано е. Станах, завих дребосъка, тикнах бибата и пак умрях. Само дето са яли след това, че не ми е минал номера. Joy После спа по никое време и отиде деня.

Anyyyone Ехаа, супер! Да пишеш като дойде Wink

# 346
    Аз да се оплача с мега глупост, ама като няма къде другаде Whistling
    Скрит текст:
    Снощи ми зацапа, днес вече си ми дойде. Първи цикъл ми е след раждането. Искаме още едно детенце ако може скоро и планирахме опити, вече официално можем да стартираме уж. Ама като гледам беб толкова мъничък и сладък. Малък ми се вижда за батко и някак се разкъсвам между това да бързам с бебето, че не ни се получава лесно, а едновременно да оставя нашия мъник да порасне. И вече най-най-глупавото, на моменти ми става гузно, че искам още деца,
    все едно моето най-мило и най-прекрасно бебе не ми е достатъчно. Поплаках си снощи.. истинско кукуриго се чувствам в момента

# 347
    Фиффи май, май още те държи следродилната ...що за глупости ...
    Аз също искам второ, хем и първото не стана лесно, но сме решили първо да направи две години, а после да започнем с опитите, хем и да се върна на работа ...Разбира се човек предполага, Господ разполага ...
    Така, че нямаш ама абсолютно никакви , ама наистина никакви поводи да се чувстваш виновна за каквото и да било. Ако сте решили децата да са с малка разлика давайте, но първо наистина си изчисти мислите от всякакви такива щуротии ... щото може и да стане бързо, може и да не ...тези неща не са в нашите ръце.
    Аз съм вярваща и за това така говоря.
    Ти си прекрасна майка и съм сигурна, че ще намериш правилното решение. В нищо не се обвинявай!
    Работи, гледай си детето пък каквото е писано и така ...

Роузи благодаря ти.
    Ани забравих те тебе с това найлонче - радвам се, че ти е паднал тоз камък от шията.
    Кристи - щом ти яде младежа без АМ давай без него, пък може и много да му идва всичкото ядене.
    И така ... радвайте се на всичко момичета.
    Поли - важното, че дупето е оздравяло, до къде го докарахте с ремонта? Дано стане прекрасен вашия нов дом Hug

# 348
    Пак четеш през просото! 😈😈😈

Казах, че съм спряла млечните, а не АМ!

# 349
    Прота, блиц въпрос Simple Smile
    Вашите наследници колко често пълнят памперса по голяма нужда?
    Знам, че покрай изникването на зъбите може даже диария да имат... моят убавец днес 3 пъти (засега), а не давам нищо по-различно от други дни. Няма температура или мръН сесия...

# 350
    Поне по 3 пъти на ден. Понякога 4 или 5 Mr. Green

# 351
    Кристи сори

Ака по веднъж на ден, ако пропусне следващия два пъти. Акитата са си вече като на възрастен, не като на бебе.
    Твърди и продълговати.
    Не само зъбите им докарват разстройство, жегите също. Диарията вече е друго, опасна е и трябва посявка, за да се разбере какво я предизвиква. Освен това и ги води бързо до дехидратиране, така че ако имаш съмнения за такава Помбер обърни се към педиатъра си веднага.

# 352
    Тенк ю, пийпъл Simple Smile

# 353
    Мойта един или две пъти рядко 3

# 354
    Моето веднъж или два пъти на ден, по-рядко 3, повече само ако е нещо настинал. Понякога пропуска ден. И не само на форма са вече като голям човек, май най-вече откакто вкарахме мръвката, но и на аромат го докарва Whistling

# 355
    Фиффи, все едно аз съм писала поста ти! Чувствам се по абсолютно същия начин. През бременността ми си мислех как, дай Боже, веднага след като гинекологът ми даде зелена светлина ще започнем с опитите за второ, но откакто малкият е в живота ми не мога да си представя да трябва да изпитва макар и минимално лишение от моята грижа и внимание докато съм бременна отново или живот и здраве, гледам новото бебе. А такова лишение неминуемо ще има! Никой не би могъл да ме убеди в обратното! Та, така.... разбирам те напълно. Силно гуш от мен. Наистина и аз смятам, че трябва да се оттърсим от тези мисли преди да предприем каквито и да е било действия. А може би и Чуби е права - хормони, следродилна депресия, знам ли....

Помбер, моят ака веднъж на ден. Понякога пропуска.

Ани, радвам се, че си намерила парчето. Успокой се вече. Всичко е наред.

# 356
    Ааааа, искам второ веднага аз!

# 357
    О, Патето и тя от един до три пъти на ден се изхожда, дори сутрешното доста често е в гърнето. Както Поли и Чубито казват, вече са си човешки ла*на, откъдето и да ги погледнеш. Аз мисля, че диария всяка една майка ще усети веднага. Или по-скоро, поне се надявам, едно е да се изхожда по-често и да е меко, друго е да е на всяко пръцкане, воднисто и често.
    Мисис, милото човече, според мен и хладно да е, пак си му е било добре,  а не да е плувнал в пот. Това ме подсеща, преди да си легна, да й заципя чувала, защото от днес ще спи сама.
    Днес е ден 4-ти или по-скоро вечер номер 4, в която я оставям будна след млякото в леглото, гушкам, казвам лека нощ и една продължителна целувка, реването беше по-малко от минута, а след това, без много овъртане си легна и заспа. Много ме беше страх от този метод, но мисля, че уцелхме момента, в който да го приложим. Поне нощтното спане да се случва без драми, че дневните са, оле мале, рев и хлипане, докато се гушка в мен, то е ужасТТ.
    Да ви кажа, няма удържане това бебоче, иска си да пълзи и да се забавлява, и това си е. Мирно в количка не седи, та трябва да я пускам по градинките и алеите, защото и на одеялото не стои да си играе. Постоянно събира погледите на хората, а после същите погледи ме поглеждат укорително. Как може, бебе да лази в градската градина и да пипа шишарки и пръчки?!?! Dizzy FaceDizzy Face Е, други се майтапят, че са срещнали бебето беглец. Бебетата около нейната възраст, тук ги държат все на ръце, аз не мога, тя е 10+ килограма, а и на нея й е скучно.
    Днес една майка ме пита, дали е на обща храна, защото била много пълна, а така много трудно щяла да проходи! Как трудно, тя се опуска вече и се прехвърля на по крачка разстояние до следващата опора, нямам думи, знам, че е едра, ама благодарение на педиатрите се отби и минахме изцяло на АМ. (Какви са тея смотани емотикони бре!!?!?!)
    Фифи, Lid, милички ... 
    Скрит текст:
    ние също имаме намерение да са с малка разлика, дори през седмицата ще мина през АГ за преглед и изследвания, че цитонамазката след раждането не беше добра, та, всичко ок ли е, ще започваме. Аз го мисля от друга гледна точка, че я о
    Скрит текст:
    бичам прекаленно много, за да я оставя сама без братче или сестриче. До преди няколко месеца ММ ми казваше, че ако нямам сили да раждам отново и да преминавам през всички бебешко скоци е съгласен да си осиновим дете, но да не я оставяме сама. Та, има и други гледни точки. Ще обичаш децата еднакво, без да разделяш любовта, която можеш да дадеш, а просто ще дойде, нова, също толкова силна към по-малкото бебе.

Оле, голям ферман изписах, дано го прочете някой Grinning

# 358
    Аз те прочетох! Grinning

# 359
    Ехо писателките:heart: И ние към неядящите,мрънкащи и вече незнам какво:stuck_out_tongue_winking_eye:
    Много смешно прави някакви движения между пълзене и ходене,ама се кефи много:nerd:
    Вчера обаче направих едно излизане по женски и съм доволна много...Но,и аз като Chuby,малко вино и се намотках яко..
    Да питам има ли някоя мама със спирала (против забременяване) да сподели опит и мнения ,че се чудя много:mask:
    Спокойна нощ:)

Общи условия

Активация на акаунт