Октомврийче вече е голямо - опитва се да казва Мамо! - Тема 16

• 56 733
  • 744
  •   1
Отговори
# 330
Добро утро! Айде и аз в кюпа с неспалите, но тоя път сама се събудих в 3 и не можах да заспя.Та сега ми е кривооо....
Anyyyone, и аз направих снощи 210+7л. АМ, с идеята да не се събужда поне до 6-7ч. ама не стана номера Simple Smile

# 331
Аз май открих топлата вода с манджата. Спрях всичко млечно и не ме бойкотира вече толкова много. Така и така съм захранила с всичко без овче сирене, ще чакам май да стане време за кашкавала след годинката и толкоз. Достатъчно други протеини приема, че и АМ, няма смисъл да го тормозя хайванчето.

# 332
Момичета сега не мога място да си намеря докато не напълни памерса да го изхвърли това найлонче ужас ви казвам.

# 333
Е, ще ровиш в памперса да го видиш ли? Grinning

# 334
Е, ще ровиш в памперса да   видиш ли? Grinning
еми ще ми се наложи Sad

# 335
Стига, де Hug Всичко ще е наред!

# 336
Стига, де Hug Всичко ще е наред!
ох,мерси мила Heartpulseспокойна е не плаче много сутринта не си пии мляко,но не мисля,че има общо .Не повръщала или да има температура

# 337
Краси,моята не се буди от глад,явно поредния зъб,щото не го пи млякото. А има и друго-ММ решил да й вземе друго мляко,да го "пробва". 🙄 Та май не й хареса на принцесата. 😃
Кристи,аз също спрях да й слагам сирене,масло и т.н.,да видя дали ще яде и май й харесва повече без. Бебешка им работа. 😃Уж за по-вкусно,а то обратното.
Ани,ще го намериш в пампа и ще се успокоиш. Няма страшно. Колко още ще изядат до като се осъзнаят. А и не се знае от какво ще надебелят. 😃😊

# 338
Мерси момичета,че ме успокоявате Simple Smile

# 339
Anyyyone, и нашия не се буди от глад май, а от навик според мен, защото изпива 80-100мл и толкоз.
Ани, беба е добре, не се притеснявай.

# 340
И на мене ми се спи, но то е защото пихме със съседите до два сутринта. амбина кротко и примерно отцепи в девет / нещо не типично за нея, защото заспива към 22,30 ч/ и ние го ударихме на сладко винце и още по-сладки приказки ... ех, тия топли нощи в планината колко вино пият. Innocent
Сутринта се събуди в 6,30 ч и майка и стана с глава камбана, но щастлива.
Няма и как защото излязохме от скока и тя отново е най-прекрасното дете на света HugKissing Heart
Намислила съм да отидем на плаж в Спагото с нея тази неделя, хем ни е под носа, хем с ММ да се топнем малко в басейна. Ще видим дали ще стане както съм го намислила.
Опъвам второ кафе и много ми е хубаво, много съм щастлива ... Nature Sunny

# 341
Моето дете учуди света днес, спа 1ч и 30мин.Такова нещо не се е случвало Simple Smile.

# 342
Ох, Намери се...да знаете,че не страшно но го разбираш чак като ти мине през главата

# 343
Ани, браво на бебка.

# 344
Браво и за "намереното" парче и на спящото дете. Моята заспа с 300 зора. Аз забърках един кекс с банани и ся ще готвя,че вечер просто няма как. Тя става една кисела,иска разходки...

Да се похваля -поръчах проходилка. 😊 Нямам търпение да дойде,дано да я хареса Шушката.

Общи условия

Активация на акаунт