Октомврийче вече е голямо - опитва се да казва Мамо! - Тема 16

• 56 731
  • 744
  •   1
Отговори
# 315
Колко малко? И имаше ли шоколад по него?

# 316
Връшхче може би половин нокът нямало е шоколад

# 317
Не мисля, че е чак такъв проблем. Звънни на педиатрите, ама се съмнявам да се налага чак клизма.

# 318
Звънах му каза,че не страшно....баси и празника малката става на 9 а аз и мъжа ми имаме гошнина от сватбата

# 319
Ани, щом и педиатъра те успокоил, значи всичко е наред.

# 320
Ани, честити празници! Simple Smile Да сте живи и здрави всички! Hug

Стискам палци бебоците да прояждат, че е неприятно, макар, че аз мисля, че е от топлото, климатик, не климатик, то тялото си усеща. Simple Smile Ние засега нямаме такива проблеми, де, дундата яде ли яде... Grinning

Забравих да благодаря за идеята, която ми дадохте (май Anyyyone беше Simple Smile ) вечерното мляко да го давам в кошарата. Еййй, родих се, така си заспива дзвера, иначе по 15-20 мин. се приспивахме. И сутрешното мисля така да го давам вече, че е голяма драма докато за 2 секунди я извадя и бутна шишето...отдавна я преобувам след манджата, че иначе е ад. Grinning
Ние отиваме на разходка и пазар! Най-после се наканих. Simple Smile

# 321
Ани честити празници!
По повод на неядящите бебета, бабата на ММ , дето ще ни надживее всички, храни най-успешно малката. Изнася цяло представление и като я види улисана и бута лъжицата. Цял куклен театър спретна.
Моичката си ме вика съвсем тенденциозно "Мама" като ме види. Или като не съм на около ме вика многократно. За радост на бабите казва и "баба".
За неспането, да ви успокоя , с първата ми дъщеря започнах да се наспивам добре като стана на 3 г. Е може и да има и по- добри деца.

# 322
Ани, честити празници! Как е малката?

Вили-ванили, изобщо не гледай таблици. Всичко е наред.

# 323
Хелоууу   Mr. Green
Седнах малко да ви почета. На пръдла почти от раз и мина гъзо. Да ти таковам искъпите мазила. С две простички работи и се оправи.Аз няма са сбаждам за яденето,нивгаж не ми отказва.
Днес сестра й дава корнфлекс  Grinning апна.Гледам,че най обича на закуска или филийка със масло и лютеница или със сладко и чай. Ни ще попари.

Последна редакция: пт, 14 юли 2017, 01:19 от poli1974

# 324
Охооо, филийки и чудеса...абсурд! Ябълка не ще да хване с тия големи пръстета, ти за сандвич говориш Grinning

# 325
Охооо, филийки и чудеса...абсурд! Ябълка не ще да хване с тия големи пръстета, ти за сандвич говориш Grinning

Ти имаш големи......пръстчета Laughing
Аз да не мислиш, че сама и давам да се храни. Бавно и полека на малки хапчици. Трее се учи да дъвчи всичко. Сега правя кус кус,ма как ми се спи. Апи ма кучето и не мога да заспивам Cry

# 326
Ох, реших, че сама си взима Joy
И аз така - снощи хич не можах да спя. Сега все едно триста чука са ме били по главата Crazy

# 327
Ела ми помагаш да чистим паркет след ремонт,ще ти се оправи главата Grinning Става 2-3 сутринта,аз не заспивам и кукнах в 7. Голяма съм кузицъ Laughing Мислех да глътна мента,глог и валериан,ма се отказах. Бе бие ме критиката през лейката,амаа да видим newsm78

# 328
Ида! И аз тъй - не знам дали и 3 часа ми се събират и то не по вина на детето Crazy

# 329
Добро утро.
Шушка ни е компания на всички като ядем нещо и ако й дам и тя ще си яде филийки и какво ли още не. Аз й давам по малко,по две-три залчета ,но и повече няма да откаже.
Адинко,радвам се,че съм ти дала идея и върши работа. 😊
Вчера стана в 16 дивачката и по принцип след около 2,5-3 часа пак й се доспива. Мислех да я сложа да дремне ,че иначе е много кисела,обаче тя като ревна. Не и не. Заспа с 300 зора в 22 чак. То разходки,то игри,люшкане,гушкане. Нищо не помогна. Какво й беше станало не знам. После яде в 00:30 и в 2 пак. 😳 Направих й 240мл ,викам дано се наяде поне до 6 да изкара. 🙄 Тя не го изпи,но поне спа до 9.

Общи условия

Активация на акаунт