Октомврийче вече е голямо - опитва се да казва Мамо! - Тема 16

• 56 729
  • 744
  •   1
Отговори
# 300
  • София
lid Confused Съжалявам.

cristi Ясно. А давала ли си той да се храни сам? Може пък да иска Simple Smile Може да пробвате двамата заедно да слагате лъжицата в устата. Надали обаче ще е по-бързо Sad Нямам други идеи.

Anyyyone Joy

evelina Simple Smile Добре дошла Simple Smile

# 301
Аз да чукна на дърво, маааалко повече ядем вече, тъй, че според мен е период и ще отмине.Иначе нашия и млякото даже не искаше, а когато го сложех на столчето на обяд почнаше да реве и край... много се измъчихме тогава Sad .

# 302
Леле, Лид, горкия човек Confused
Не искам да се връщаме към обедно мляко.

Мисис, не ще. Нито да взима с неговата ръка, нито от моята ръка, нито с лъжица. Иска лъжица, ама празна Joy И четка за зъби, ама без паста! И не ще да дъвче. Абе, каквото такова. Другата седмица на детска кухня, да видим!

Краси, браво на дечко! Днес у вас, утре у нас Praynig

# 303
Ето, пресен пример от обяд, отказа три пюрета, накрая хапна 100 гр от четвъртото...
Додадох мляко, което излока. Още е малък да го оставя гладен, а и си представям какъв вой ще е след час, ако си остане със стоте грама.
Обаче след годинка, колкото яде толкова, ще чака до следващото (хранене).
Кристи, да кажеш доволна ли си после от детската кухня bouquet

# 304
Помбер, непременно Heart

Леле, с тая нова версия се върнах в ученическите ни години с емотикони сърчица и подобни Grinning

# 305
Кристи, търпение, ще прояде пак и ще отваря широко уста Wink.

# 306
Тази нощ шест часа сън - алелуя!

Сега пък ново двайсе ... напикава ме докато я нося към банята да я мия - следобедната баня .... абе няма пълно щастие Joy

По отношение на яденето, винаги трябва добре да се е наспала, за да яде пюрета / каши, за това я оставям хубаво да се наспи и тогава ядене без значение, кога се буди.
Педито ми каза да не махам млякото до годинка, но аз така или иначе така си бях решила. Закуската и вечерята да си бъдат мляко, само че сутрин в млякото ще слагам глутен / бебешка паста взех на Хип / и първо масло, а после и обезсолено сирене. КМ и такива след годинка.

Този скок свърши точно по часовник, преди три дни. Сега имам три седмици да си поема дъх до следващия голям скок преди прохождането.
И така ... момичета, момичета хей го къде е и започваме да стягаме първите рождени дни хехе ...кога бяха едни прашинки и ревундеха от колики и си пишехме по нощите, кога се озъбихме, пропълзяхме, проходихме и проядохме торта ... People Eyes

# 307
Моята яде днес пилешко пюре/супа. Изяде цялата купа, но взех една чаена лъжичка,да мога да гребвам повече,щото мислех,че ще хапне 10-ина лъжици и ще спре. Е да ама тя си я изяде цялата. Доволна.

Аз ще поръчвам проходилка. В шезлонга вече не мога да я оставям,защото се измъква от коланите и провисва на долу. 😃 Остана само стола за хранене,но той е в кухнята. Та ще взема за няколко месеца до като почне да стои по-стабилно и да прави крачки. После от ония бутащите.

Тук позахладня малко,слава Богу. 😓 Лошо ще е ако вали,че няма да можем да излизаме,но няма две хубави. 😃

# 308
Anyyyone, блазя ти за хладното, при нас огън пада.
Чуби, наспала си се значи, браво на вас.Ние пак си се будехме сто пъти, ама каквото това, няма да се оплаквам.Сега дребния спи, а аз нали не мога да спя през деня, се търкалям на дивана и пазя тишина.

# 309
Само да добавя, в магазини ДМ има -20% отстъпка днес и утре, на всички стоки.Някой ако пазарува от там може да се възползва.

# 310
Кристи, дано има успех кухнята. Ти на Хербебе ли се спря? Ще чакаме отзиви.

Чуби, починала си си! 😁😁😁

Ениуан, 😂😂😂 и аз искам да спя като ММ, Ама няма.😂

Краси, и аз не мога заспя през деня и в момента се търкалям на спалнята до малчо и не и не - не мога това е. Може да съм каталясала и пак не се затварят тези очи. Това е иедна от причините да не ходя на детска градина като малка. 😂😂😂 Караха ме да спя следобед, а аз ги правех на маймуни и вдигнаха ръце от мен.

# 311
  • Пловдив
Момичета принца пак е наддал 100 гр.
На 8 мес. е и 2 дни - 7800гр. и 71 см обиколка на главата 44 см.
Според таблиците които гледам за момче сме доста назад .

# 312
Въобще не гледай таблици, важното е да е здраво детето.

# 313
Да си кажа правичката не бих отказала още няколко дни сън - хаха

Забравих да пиша за креватчето, моята също си удря главата в таблата даже докато спи понякога, но денем, когато е будна вече се научи да си пази кратуната.  Обаче Ели за вас това може и да не е опция.

Най-смешно ми става, като направи някоя беля / примерно отива пак да бърка в кофата или се върти на повивалника примерно/ и аз и се скарам, ако е с биба вади си я от устата и се опитва да я сложи в моята - демек, посмучи малко биба мамо и го дай calm down Joy

# 314
Момичета малката глътна парче малко найлон от вафла какво да правя ? Клизма

Общи условия

Активация на акаунт