Октомврийче вече е голямо - опитва се да казва Мамо! - Тема 16

• 56 726
  • 744
  •   1
Отговори
# 285
Lid, ама ако писне, поне знам, че не е за храна. С млякото е лесно - просто правиш ново и пробваш. С пюретата няма как. Или яде сега, или след 4 часа другото. Ама, ако огладнее, какво го правя и как разбирам, че е гладен newsm78 Вчера му разредих манджите на почти 6 часа и пак беше същата работа. Циркове са просто, ще ги израсте.

# 286
Хайванчета Чъби и Крис. Дано мине по - скоро.
И ние сме на черешата с неспането и киселеенето. Преди спеше като пън, а сега... Аз заспивам до нея, тя ме дърпа за ушите да ставам да и правя компания. Бахти, тва бебе да не сърба тайно кафе и Редбул, по вяволите?!

# 287
Лид сестро по съдба, горещо те прегръщам и пожелавам лека нощ, да спят като ангелчета.
Кристи,  Лид е права, остави го да си чака следващо ядене.

# 288
Ти пробвала ли си да изкараш до следващо ядене с пищящо бебе? Щото това ще са ми най-дългите часове в живота. Не, мерси.

# 289
Ох, Кристи, не знам, мила моя. Друг съвет не мога да дам. Гуш.

Лека и спокойна нощ на всички!

# 290
Да, благодаря Hug Наистина оценявам съветите, ама няма как да оставя Мушмул гладен толкова време. Ще настане ад под небето Mr. Green

# 291
Аз действам като Кристи, мнооого рядко се предавам, настоявам си за храненето до дупка. Не мога да го оставя гладен на обяд, защото трябва да пие лекарство. Сутрин и вечер няма драма, защото тогава е АМ, а него никога не го отказва. Днес следобед за моя голяма изненада си изяде кашата от елда и плодово пюре с голяма охота. Та според мен капризи ми прави и вероятно п причината е скокът. Жега не е у дома, защото и аз включвам климатика. Да предлагам на час по лъжичка си признавам, че нямам нерви, губя търпение да се мъчим, за детето също е голяма досада, а аз само се стресирам като го виждам, че не ще. Моят хубостник беше станал много ящен, хранехме си се за нула време навън, вече тази екстра не мога да си я позволя, цирк Балкански само у дома се играе Simple Smile
Наколенки за пълзене намерих в Киддо, от утре го екипирам. Станал е страшна панта, днес се удари 100 пъти, пада, млати си главата в кошарата. Много ме изплаши, че си беше заклещил крачето на решетките на кошарата, отделно в таблата жестоко се удря, та се принудихме да разменим леглата. Сложихме му в детската сгъваемата кошара за основна за спане, а дървената преместихме в хола (за по-рядко ползване), тъй като малкия скоро ще се пречука в нея. Имам опасенията обаче, че съвсем скоро ще се прекатури през каквато и да е кошара и ще тупне на земята. Някакви идеи как да го предотвратя? Сгъваемата кошара на кумата ми беше с дупка с цип и детето си излизаше оттам, без да прави опасни маневри с прескачане. Ама да купя трета кошара безумно ми се струва.

# 292
Даааа и мойта ламя Криси спря да яде, с млякото нямаме проблем, нооо аз ако не си и дам яденето не се сеща по 6ч изкарва без да яде, а преди едвам 3ч гонехме, но аз го отдавам на зъбите и на голямата жега.

# 293
Ели, и моят така се блъскаше навсякъде, но се научи да стои стабилно и да пълзи /седи като хората, та премина. Даже вече, ако тръгне да пада, първо сяда, че и ръце подлага Simple Smile

Лина, значи да съм спокойна, че не е само при нас!

# 294
  • Пловдив
Добро утро!
Лид честито зъбче да са бели и здрави и лесно да пробиват.
Моят мушмул само се върти не може да пълзи и се ядосва и крещи но като го държа си ходи.
С яденето и при нас е голям филм отдавам го на жега и зъбки ,но що нерви хабим просто ужас надал е само 100 гр.та да видим този месец .
Хубав ден отивам да се къпя и да ходя на инжекции.

# 295
  • София
Добро утро!

Изненадах ви, а? Stuck Out Tongue Winking Eye

cristi Нещо ми убягна и се извинявам, ама ще питам Blush Млякото пие ли го? Пробвала ли си да кара ден-два само на мляко?

Ей, не можах да спя. Цяла нощ будна, сутринта на линия и съм като краставичка. Да видим колко ще издържа Thinking

# 296
За неяденето, и аз имах същия проблем, като стисне уста и клати глава, нямам никакъв шанс.
Дебнех с пюрето, като е "не", нищо не може да го накара, само става по-зле.
И аз не разбрах дали пие мляко, ако да, няколко дни, да пие мляко, докато му мине тоя период.
Стискам палци да минава по-бързо тоя период за всички.

# 297
Мляко пие, но малко - приготвям 150 сутрин и 210 вечер, от които остават по 30 мл всеки път. Тъпото е, че ми се буди през нощта и продължава да си иска 120 мл. Та не, не ми е опция да го оставям само на мляко.

# 298
Кристи, сетих се нещо друго. И аз имах проблем с обедното пюре. Не искаше и това е. Затова сега карам така - в 10:00 часа давам късната закуска, в 14:00 пие мляко и чак в 18:00 давам дефакто обедното пюре. Пробвай. Може пък и да му е рано за три заместени хранения и да иска едно през деня да е млечно.

Бързо да минават на всички неволите с храненето.

Мисис, тъкмо щях да викам, как така си от ранобудните днес, а ти просто не си лягала...😁

Вили, дано помогнат по-бързо инжекциите.

Гастроентерологът,  при когото ходим е починал... днес ми се обадиха да отменят часа.

# 299
Добро утро и от мен!
Шушулка се събуди в 8:30, до 9 и нещо се пробвах да дремнем заедно на спалнята,но без успех. 😃 Сега заспа. Аз ще й готвя.
Намерих една яка снимка в инстаграм,ще пробвам да я споделя с вас,но да видим ще успея ли с тия нови версии.
Май стана. Това важи с пълна сила за ММ. 😂

Общи условия

Активация на акаунт