Октомврийче вече е голямо - опитва се да казва Мамо! - Тема 16

• 56 728
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
Чудя се дали не е пързалка, щото всякакви съм ги виждала 🙈🙉🙊

# 436
И аз това се замислих...

# 437
Краси, да се отчетеш след консултацията!

# 438
Ще се отчета Kissing Heart

# 439
Нашата количка е на ремонт и ни вест ни кост от нея, а я дадохме на 26.6, дадоха ни една оборотна ама тя за нищо не става.
Поли каква е новата каляска?

# 440
Мерси,Краси. Всичко ще е наред на ДК. Не се притеснявай. 🤗

# 441
Лина,каляската е Abdor arte 3x3 simple.
Мдаааам,сития на гладния не вярва. Хората сме със ужасни предръсъдъци.
П.С. лично се запознах със историята на жената,която няма да коментирам тук.....излишно е. Аре чао.

# 442
Аз забременях когато ММ беше без работа, а къщата още на зид. Бях абсолютно безотговорна да бременея и да взимам дрешки и колички от приятели. Поли писах ти на ЛС.
Кристино не те е срам! Ако останеш без пари ще разбереш.

# 443
  • София
Ехааа, Поли Hands Punch

Знам, че има такива, които се възползват, като твърдят, че си нямат нищо, но реално не е така. Аз си вярвам в максимата, че всичко се връща и лично съм имала няколко много показателни случки. Затова - правя каквото смятам за правилно. Поздравявам те! И не се ядосвай - всяко зло - за добро!

Честита каляска! Готина е!

Anyyyone Честита проходилка!

И мойто вършее сега из нас, опс "подрежда". Grinning

cristi Супер за кухнята! При нас само тези са налични, така че и аз ще съм на тях.

# 444
Мисис е написала точно моите причини да съм скептична. Пък нека да съм с предразсъдъци. Срещала съм се с какво ли не и трудно се доверявам. Всеки си преценява за себе си.
Chuby, смела си била. Аз не бих се решила, признавам си. И съм била без пари, знам какво е.

# 445
Поли, благородна постъпка! Доброто винаги се връща! Трябва да не забравяме, че способността ни да си помагаме е едно от най-важните човешки качества. За жалост, в днешното ни ежедневие сме обгърнати от зловонието на измамата, шмекерджийството и използвачеството. Затова, Поли, не се сърди, просто бъди внимателна.

Честита нова каляска. Да се разхождате безаварийно!

Ениуан, на вас честита проходилка. Весело е като започнат да щъкат из къщи.😂😂😂

Кристи, и аз съм се спряла на тези кухни. Ако реша да поръчвам ще е от там. Да му е сладко на мушмул и да хапвате без нерви! 🙏🏻

Краси, леко да мине ваксинацията. Пиши ни.

Ани, прибрахте ли се? Как са мъжът ти и свекървата? Оздравяха ли?

# 446
И брюкселското зеле с ориз се одобри, сигурно заради маминия заек добавка Grinning
Дано така да продължи!

# 447
Днес яде сухари за първи път - хареса ги, ама 5 лв едно пакетче сухари и вътре 10 сухара на кръст, аре моля ви се ...Тия от Хип направо са се побъркали. Ще и направя сухари, после ще кажа как е било.

Скрит текст:
Хората маса пари направиха от използвани бебешки колички и дрешки, ама айде ...

Да питам - как въведохте млечните - първо с масло ли или със сирене?

Когато давате попара вместо сутрешен АМ, кога давате плодовете? Само плод като междинка или как?

# 448
Крис, сигурна съм, че е от заека, то детето си знае къде мама е вкарала любов Simple Smile

Честити колички и проходилки със здраве да си ги ползвате!

Патето точна в деня, в който правеше 8м се изправи сама на уолкъра и направи първите си крачки, преди малко гледах клипчето.

Тук у наше село предлагат детските кухни от 1г и мисля, че няма да имам кой знае какъв избор, та, няма да имам вашите дилеми Simple Smile определено по-простичко се живее, когато няма кой знае какъв избор Grinning

Маслото съм го въвела много отдавна, след това козе сирене, а от два три дни давам краве сирене в попарата. Давам помалко кашкавал да си дъвче, докато ние вечеряме. Кисело мляко съм дала съвсем малко, като застройка в една супа. Топвам й с троха хляб от нашето ядене, да опита, защото винаги ни гледа с един влажен и гладен поглед. Кучето ни вади същият, оттам ще да го е научила.

Попара давам на закуска в 10, а плод с бисквитки за следобедна закуска около 18ч. Патето пие АМ в 6ч сутринта и в 21ч вечерта. Сухари й взимам едни гръцки с червена опаковка, но ги свърших и не мога да видя името им.

Успях да забременея още вторият месец, след като ММ си смени работа. Беше още в изпитателен срок, но бяхме сигурни, че ще продължи. Преди да забременея, опитвахме влизо 2 години, но старата му работа беше на кантар, аха-аха да фалира фирмата и според мен не ни се поучаваше, точно поради напрежението, което носеше несигурността.

Брюкселско зеле, инересно, утре се прибираме на София и ще го пробвам Grinning

Рапорт даден!
Хубав ден, дами!

# 449
Pure, това с кучето беше супер Grinning

Chuby, аз ги вкарах в следния ред - масло, козе сирене, сметана, извара, кисело мляко и накрая краве сирене. До овче не стигнах, защото ми смърди, а щом всичко друго се прие без проблем, значи едва ли ще е алергичен точно към него. Та, като порастне, ако иска, да мачка и такава гняз.

Попара още не съм давала, защото имам доста каши да пробвам, а и не е фен на млечните. Така че ще го пробвам с попара, кус кус и подобни по-натам. Плодове досега давах два пъти на ден, единият път с АМ и каша сутрин, а следобед само с каша. Сега с детската кухня ще остане само веднъж на ден. АМ ще продължавам поне 400 мл на денонощие да давам до годинката.

Общи условия

Активация на акаунт