Октомврийче вече е голямо - опитва се да казва Мамо! - Тема 16

• 56 730
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
Добър ден, Вам Grinning
Аз нескромно да се похваля де Mr. Green
На Гера и купихме по удобна каляска, и старата я изпрах и прибрах. Изведнъж си взех тела и публикувах в групата на Габровските майки,че подарявам количка на майка в нужда. И наистина,зарадвах една дама,която в четвъртък е родила и си няма нищо. Ни количка,ни легълце,ни дрешки. Ейййййй боже,колко мъка има по тоя свят боже Confused
 А предният ден хвърлях със сакове дрехи на Гера.....

# 421
Добро утро!
Поли, много хубаво си постъпила, браво!
Абе незнам скок ли е какво е, това нощно будене имам чувството, че ще е до първи клас.Особенно снощи и играхме по нощите от 3-5ч.Луда работа.

# 422
  • Варна
Добро утро момичета
Браво на Поли, само така аз редовно Подарявам я на Дария я на Гоги дрешки и др. Ненужни неща в нашия еконт вече знаят всичко е благотворително 😘

# 423
Добро утро.
Ние с Шушулка се излежаваме още. Тези дни се буди по 1-2 пъти само нощем,което си е ок. Но след 16 часа не заспива и в 22 вече пада и заспива като труп. 😃
Вчера я пусках на пода да пълзи,въпреки че още не е както трябва. Тя веднага беля,рови в скрина,вади дрехи... 🙄
Днес чакам проходилката и един фотоепилатор Лумеа за мен. 🤗 Нямам търпение!

Нори,много сладък младежа. 😊💋
Поли,браво на теб. И аз така правя.
Аз не кърмя,но си мисля,че така като е много трябва да се изцеди малко,тоест да пратиш сигнал,че не трябва голямо количество. Така постепенно ще намалее,като има по-малко търсене. Знам ли?!
Подправки и аз почнах да й слагам. Снощи яде картофчета от мусаката,едва смогвах да й давам. 😃 Явно си иска истинска храна вече,не бълвочи. Но много лошо се е научила след всяка лъжица да си бърка в устата и ме влудява. Аз такива мазаници не обичам,да става всичко в храна. Преди два дни си ядеше нормално,чистичко,ся какво й стана не знам. Сигурно пак някой зъб я тормози. 😓

Хайде ставам да й правя закуска.
Хубав ден! 😊

# 424
Поли браво, но за това че си хвърляла дрешки - шамар, щото от тях колко се пести не е истина.
Аз моята си я отглеждам само с подарени дрешки, е купила съм и аз туй, онуй но малко.

Да ти кажа Ениуан и моята така си бърка в устата, когато чака зъб та готви се отново за зъбна атака.

Вчера направи първите си стъпки с уокъра, но още и е трудно, но учим се ...

Вашите много ли пишат? Всеки памперс е здраво напикан, а сутринта имаше поне литър урина в този, той естетвено изпуснал и всичко опикано - легло, дрехи, но интересно тя си спа и аз с нея де ...Ама много ми изглежда

# 425
Да докладвам! Пуешката супа от куФнАта се изяде без никаква драма. Не съм я пробвала, но миришеше много вкусно. Манджите идват с етикет със съдържание, краен час на използване, в отделна вакумирана опаковка и грамаж от 220гр. Зе днес имам още брюкселско зеле с ориз и други зеленчуци, към което аз ще добавя сварен заек и млечен мус с нектарини за следобедна закуска.

Иначе за супата добавих сухар, което имаше двоен ефект - хем се сгъсти, хем той беше принуден да дъвче Mr. Green

# 426
Кристи ти Хер Бебе ли купуваш?
Всичко ли си въвела вече? Дори и белтък или не застройват с белтък?

# 427
Белтък няма преди годинката, доколкото разбрах. Почти всичко съм въвела, а каквото не съм, се възползвам именно от кухнята. Примерно днес в двете манджи има домати. Сигурна съм, че са в малки количества и много по-добре съобразени вкусово, отколкото ако аз изпльокам половин домат. Така хем го броя вкаран, хем не се притеснявам, че е в голямо количество.

За четвъртък обаче не съм поръчала нищо, защото едното меню беше със свинско, а другото с риба. За тях ще изчакам.

И да, поръчвам от Хер бебе и Вълшебник, на база меню, което ми хареса за деня. Реално имаш четири опции - по веднъж обикновените менюта от двете кухни, веднъж био меню и веднъж хипоалергенно. Та разнообразие има със сигурност!

# 428
За Хер Бебе и аз имам много добри отзиви, за Вълшебник обаче нищо не знам.
Не доставят до Пущинака, та ще трябва да се взима от място, но и аз сега разглеждам менютата и го дипля - мерси много за инфото Simple Smile

# 429
Вълшебник е втората кухня на Хер Бебе. Тя им е с хипоалергенните менюта и за през уикенда. Освен това, за бебета от 8 до 12 месеца, предлагат менюта без десерт, ако искаш на 100% да избегнеш захарта. Иначе са една фирма. Мисля, че доставят навсякъде, я се обади да питаш. Щом карат в Благоевград и насам-натам, би трябвало и до вас да стигат.

# 430
Чуби,много си права,ще си изям дебелият дирник от яд. Предполагам,че нищичко си няма мацката,ма и не я попитах,да не я засрамя. Почвам да обръщам дрехите на Гера пак. Ама съм проста,пфффф ,чакне мога се побера в кожата си от яд.

# 431
Поленце, не се ядосвай Hug На мен пък нещо гнило ми се чини тука - как тръгваш да бременееш и да раждаш, ако нямаш нищичко?! Ясно, че всички имат проблеми с парите, ама хептен пък да си скъсан, не ми се вярва newsm78 Ако е така, това е висша безотговорност, да ме прощават родителите на детето. То не е само да на..еш и снесеш Crazy

# 432
Дойде проходилката. Майсторката (т.е. Аз) я сглоби и малката като се събуди я сложих. Хареса й,но беше на килим и й беше трудно да мръдне. Преместих я на ламината,ей как бързо се научи да джитка. 😃 Стигна до огледалото на гардероба,гледа се,блъска. Натиска копчетата ,но мелодиите са кошмарни и предчувствам,че ще махам батериите. 😂 В кухнята също опипа което достигна,че и се ядоса като не достига някъде. С две думи-доволни сме и двете. 😊 Ще става за занимавка до като свърша нещичко.

# 433
Anyyyone, честита ви проходилка и много да се забавлявате с нея!
Кристи, браво на Мушмул.
Ние пък днес сме на консултация и ваксинация.Така ми е свито сърцето:(.

# 434
Е де , Крис....

Общи условия

Активация на акаунт