Октомврийче вече е голямо - опитва се да казва Мамо! - Тема 16

• 56 716
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
Добро утро от слънчевото (вече) море. Не знам какво не му харесвате, при нас е екстра. Ний ей така с мъжо оня ден, в студа, спонтанно решихме дарзаведем принцесата на море. И не съжалявам. Тя се държи прекрасно - хапва, спинка на плажа, хили се по цял ден и любопитства. Най - голямото ми притеснение беше, че заради смяната на обстановката няма да може да спи нощем и ще иска при нас в спалнята (което аз всячески избягвам) . Няма такова нещо - спи като пън в кошарата, която ни предоставиха в хотела и чак хърка блажено. Много съм щастлива, че се наканихме да я доведем. Отразява и се страхотно.
Столчета сте обсъждали. Ние скоро купихме и съм адски доволна. Бях се насочила към столче 9-36 кг, но взех такова до 18 кг на Макси Кози. Много съм доволна. Бях се насочила към седалки Рекаро, нооо тежката дума на дреба падна върху Макси Козито. Разглеждах сума ти седалки, но най - накрая просто я взех с мен и я слагах във всяко едно столче (а тя послушно, като модел, сядаше и гледаше умно и инспектираше столчетатта и ги припръцкваше). Еми във  всички, които бях харесала, тя седеше като наказана. Възглавниците така и застопоряваха главата, че седеше като препарирана. Бях харесала и от по - ниско бюджетните, тъй като предлагат много екстри, но от съображение за сигурност и факта, че материалите са им евтини и липсват всякакви краштестове, реших да заложа на сигурно, имайки предвид какво се случва по нашите пътища. За запарването, случва се при всички седалки, тъй като самата материя е такава за да не се запали при пожар. Поти се хайванчето въпреки климатика, но и аз ще и взема подложка и ще решим и този проблем.
Абе гледам сте обсъждали количества ядене... Ми мойта яде по 300 грама пюре по 3 пъти на ден и 2 пъти по 210 мляко (което смятам да увелича) и качва по 100 200 грама. Дори сега като готвех пюрета и каши за морето останах учудена как ще изяде тея големи 18 буркана с храна. Ми яде си прасенцето. Ако и дам още, и него ще изяде. Та се зачудих ваще 10 килограмови юнаци как се справят с тези 200 грама.... Отглеждаме явно прасенце за Коледа Simple Smile
Иначе и аз стерилизирам още шишетата от мляко, че това мляко смърди на умряло ако се застои в тях.

# 496
Ние утре заминаваме на нашето черноморие и ми е притеснено заради вирусите.По-миналата година всички се разболяхме,а баткото два месеца не можахме да го излекуваме от е-коли.Наложи се да пие много силни лекарства.Дано тази година ни се размине.За първи път ще ходим на плажа на к-г Градина,а за там има само хубави отзиви.
Гърция ни се размина тази година ,защото не съм с БГ паспорт и трябва да вадя документи за границата и не ми се занимаваше.До година със сигурност ще я посетим.
Бебка за сега не я оставям да си рови в пясъка,тъй като баткото ми е ял пясък и знам как се чисти кална уста,та не ми се занимава с това...иначе я оставям в тревата да си скубе и играе.Щом е с биба в устата няма проблем,но пък много бързо я плюе и лапа де що е докопала.
Като се върнем от морето и аз ще я запиша на кухня.То моето прасенце яде всичко и се надявам и от кухнята да си хапва.
Започвам да стягам багажа,че довечера сме на гости и няма да имам време.

# 497
  • София
Добро утро!

Chuby Прави я манджата, много е готина. Изядохме я снощи. Уви, днес пак трябва да готвя Sad

lid Аз стерилизирам. Ако пропусна да измия шише след мляко, което да си призная ми се случва Blush , после шишето мирише на вкиснало. Ще си стерилизирам аз цяло лято. Даже вече не ми тежи Joy

За столчета говорите... Имам си подарък, много е готино. Само че е на тавана и е качено там от миналата година. Нямам никакъв спомен какво е като модел, марка и т.н. Blush Обаче знам, че е супер яко Joy Мрънках аз снощи на ММ, че трябва да го сложи в колата вече и да спра да ползвам кошницата. Ама ще си помрънкам, няма да стане от раз Joy

Аз за пясъчниците съм супер резервирана... Rolling Eyes Иначе на люлките се люлеем. Не съм го "пускала" по пързалка, ама давате добра идея. Simple Smile

Шошии, Ustina Весело изкарване на морето! Да хванете тен!

За днес съм решила да ходим на басейна, че малко цвят да придобия и аз. Simple Smile

Тъкмо похвалих дребния, че увеличи храната и сега рязко я намали. Яде на половина от порциите, които е изяждал преди. Мисля, че никакви нови зъби няма, спокоен е, смее се цял ден. Ако иска.

# 498
Ние имахме много тежка нощ. Заспа рано, но се събуди след час, пищейки, и така регулярно цяла нощ. Нещо го боли, ама не мога да разбера зъби ли са, корем ли е или нещо друго Crazy Направо ми се скъса сърцето.  В девет сутринта му дадох нурофен и заспа от раз, дано като се събуди, да е по-добре хайванчето Praynig

# 499
Кристи, дано да е зъбче и сега като стане нищо да му няма. Ако не - заведи го на лекар. Гуш.

Устина, Шошши, приятно прекарване на морските дни!

Мисис, да се поплицикаш и за нас!

И аз все още стерилизирам. 😂

# 500
  • Пловдив
И ние имахме ужасна нощ.Пак вдигна температура.Водих я на преглед и се оказаха зъби,доста,единия е почти прорязал.Ама изгоря хайвана.Спи само във мен,а аз вече взимам давам от умора.
После ще ходя за генгигел  дано помогне

# 501
Крис, дано е добре малчо като се събуди.
Приятно моренце на починащите.
И аз още стерилизирам , че и вода преварявам. Да ви попитам какви памперси ползвате? Ние сме на Памперс, но се чудя дали да пробвам Пуфиса, че са и на промоция в Лидъл.

# 502
Angel, доста зъби, звучи си страшно. Дано бързо избият и да свърши тоя зор.
Крис, разбирам те, прегръщам те, ще мине, някога.
Аз също стерилизирам. Изобщо не мия шишетата веднага, само ги накисвам. Давам вода бебблан за пиене, чиста, а тази, с която правя млякото я преварявам.
Аз съм разкрасителни процедури, а после У мола, за капак ще си направя селфи пред ЦУМ и ще си ходя у наше село Grinning. Фръц!
Едитвам за пампитата, ползвам бейбилов и памперс гащи. Много съм доволна.

# 503
За памперсите съм казвала, поръчвам от една страница във фейсбук Памперс внос от чужбина- премиум кеър или премиум протекшън актив фит (лилавия). Много съм диволна, другата седмица пак съм поръчала от тях, до сега бяхме на размер 4, но мисля да пробвам вече 4+ и 5 как ще са, защото той си е 10кг.
Днес бяхме за пръв път на фризьор и го подстригаха, защото му беше станала доста дълга косата и се потеше. Държа се геройски и изтърпя мъжки процедурата. Вече има вид на момченце, не на бебе Simple Smile

# 504
Още нещо щях да питам, но забравих Simple Smile Та патладжан мога ли да предложа на малчо?

# 505
Краси,патладжана е тежка храна.Ще го предложа чак до година,когато му е сезона.Бебка ползва Пуфус и съм много доволна от тях.Преди това ползваше само Памперс,но Пуфиса по нищо не му отстъпва,а и цената му е почти двойно по-ниска.
Стегнах половината багаж GrinningОстанаха ми само да приготвя банските и козметиката,после ще си епилирам и бръсна всичко където виреят космаците Smiley
Александра има две зъбчета от 6-ти месец и очаквам да избие скоро още някое.Онази вечер ми разказа играта.Цяла нощ мрънкаше и плачеше,въртеше се,гушна я и тя клюма с главичка,че й се спи,но като я оставя в кошарата е рев до небесата.Такова чудо никога не е било.Тя заспива в 9 и се буди в 7 без да се събужда през нощта,но какво и беше станало....дано да не се повтаря,че бях на сутринта като ударена .

# 506
Аз съм давала патладжан 🍆 - печен като за кьопоолу, само гледах да няма много семки. Хареса го Simple Smile Тежка храна е наистина, но то нашето зверче хапва по 2 лъжици и се отегчава. lid беше питала за ориз по-напред, ползвам брашно от пълнозърнест ориз, за да му правя каши понякога. Гледам да накисвам, но понякога забравям. Иначе ориз а зрънца му давах, като бях правила за нас пиле с обикновен бял ориз на фурна. Само че малко като супа го направих накрая, че беше от хладилника - малко ориз и накъсано на дребно месце залях с пилешки бульон. Много му хареса.

Косата не знам дали и ние няма да се наложи да подстригваме, над ушите вече стърчи малко, но обмислям да му я пуснем дълга Simple Smile

Да се оправят всички болни и температурни, голям зор с тия зъби бее!

# 507
Довечера всички да спинкате!

Фиффи, благодаря ти.
И аз упорито не искам да махам косата на малкия - скритата ми идея е да я оставим дълга,  но ММ още не знае.😂

И аз събрах багажа за малкия, за нас и  напазарувах - общо за 3 часа всичко и вече пътуваме към морето.😂

# 508
Люю всички са се юрнали на море, пък познайте колко градуса е тук. Вчера сутринта беше 8, усеща се като 4 Astonished Да се чуди човек на Тропиците ли живеем или в Канада..

Таа.. с известно (немалко) количество завист Mr. Green ама приятна почивка на всички и слънчево време Simple Smile

Последна редакция: чт, 20 юли 2017, 18:24 от Фиффи

# 509
Приятно моренце на всички!

Памперси купуваме Бейбилино и Пуфис. Рядко вземам Памперс. Доволна съм ,но мисля да пробвам гащички,че е доста трудно да удържа фурията да й сложа.
Трябва да накупя дрешки аз,че оня ден като захладня се оказа,че всички бодита с дълго ръкавче са й малки. 😃
Аз не стерилизирам вече от няколко месеца. Мия си шишетата с вряла вода и Фрош за съдове. Вода не преварявам,давам розов Девин,Бебелан или от нашата,която наливаме и пак е изворна.
Ориз слагам обикновен като варя зеленчуците,а скоро яде от нашия със зеленчуци като гарнитура и много й хареса.
Иначе при нас нищо ново,освен че напредва с маймунджелъжите. 😃
Ставам да готвя,лека вечер на всички и лек път на пътуващите! 🤗🏖

Общи условия

Активация на акаунт