Столчета сте обсъждали. Ние скоро купихме и съм адски доволна. Бях се насочила към столче 9-36 кг, но взех такова до 18 кг на Макси Кози. Много съм доволна. Бях се насочила към седалки Рекаро, нооо тежката дума на дреба падна върху Макси Козито. Разглеждах сума ти седалки, но най - накрая просто я взех с мен и я слагах във всяко едно столче (а тя послушно, като модел, сядаше и гледаше умно и инспектираше столчетатта и ги припръцкваше). Еми във всички, които бях харесала, тя седеше като наказана. Възглавниците така и застопоряваха главата, че седеше като препарирана. Бях харесала и от по - ниско бюджетните, тъй като предлагат много екстри, но от съображение за сигурност и факта, че материалите са им евтини и липсват всякакви краштестове, реших да заложа на сигурно, имайки предвид какво се случва по нашите пътища. За запарването, случва се при всички седалки, тъй като самата материя е такава за да не се запали при пожар. Поти се хайванчето въпреки климатика, но и аз ще и взема подложка и ще решим и този проблем.
Абе гледам сте обсъждали количества ядене... Ми мойта яде по 300 грама пюре по 3 пъти на ден и 2 пъти по 210 мляко (което смятам да увелича) и качва по 100 200 грама. Дори сега като готвех пюрета и каши за морето останах учудена как ще изяде тея големи 18 буркана с храна. Ми яде си прасенцето. Ако и дам още, и него ще изяде. Та се зачудих ваще 10 килограмови юнаци как се справят с тези 200 грама.... Отглеждаме явно прасенце за Коледа
Иначе и аз стерилизирам още шишетата от мляко, че това мляко смърди на умряло ако се застои в тях.

, после шишето мирише на вкиснало. Ще си стерилизирам аз цяло лято. Даже вече не ми тежи 
Иначе на люлките се люлеем. Не съм го "пускала" по пързалка, ама давате добра идея.
Направо ми се скъса сърцето. В девет сутринта му дадох нурофен и заспа от раз, дано като се събуди, да е по-добре хайванчето
. Фръц!
Да се чуди човек на Тропиците ли живеем или в Канада..