Октомврийче вече е голямо - опитва се да казва Мамо! - Тема 16

• 56 722
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
Столчетата ви са супер! Да са им удобни на малчовците и да се возят весело и приятно!

Аз ако още веднъж го заведа на ресторант и ще е захранен с всичко! 😂😂😂 Днес си хапна от моята сьомга.

# 481
За ТВ забравих да пиша. Преди му пусках бейби ТВ за по 20-30 минути на ден. Вече ТВ в негово присъствие не се гледа, откакто пие антиконвулсанти.Пускам музика, радио, от време на време, но облъчването от екрана му го спестявам. Иначе е много музикален, кефи се най-много на музикалните си играчки, пеем, играем, танцуваме. Още докато беше в корема ми, музиката го успокояваше.

# 482
Ели, тези са с адаптирано мляко, питах изрично. Вие къде сте? Изпуснала съм Grinning

Иначе и на мен не ми се занимаваше с поръчки, но не ги внасят тук. А за тази цена нямат равни. Че после и не търсиш други столчета за различните групи. Имаше само в Kiddo подобно, испанско, но беше на двойна цена и така дилемата се разреши от само себе си Grinning

# 483
Привет и от нас!
Добре прекарахме ноща, малко е нервен и ревящ, но ще мине и това.Няма температура и се надявам да няма.Неще да яде пак,ама сега отиваме на село и там ще го мъча пак.

# 484
Крис, на нашето Черноморие сме, на бабиндом, на гости на родителите ми. Времето беше отврат до вчера, но днес се оправи. Да си призная, с всяка изминала година все по-зле става нашето море, чак ми е мъчно за морето от детските ми спомени.

# 485
Сметана с какво комбинирайте плод ли ? Ние днес се прибираме Simple Smile

# 486
И аз забравих да кажа за телевизора. Пускам го почти постоянно. Предимно на музикалните канали. На тях обръща внимание на три-четири песни, които са му любими. Бейби тв и останалите детски канали не го интересуват, ама Грам. 😂

Краси, радвам се, че няма температура. Хубаво да си изкарате на село. ❤

Ели, така е когато нещо не се пази се стига до разруха. Вчера ми попадна статия, че в едно хърватско курортно градче е издадена кметска заповед, ако пиян турист иска да получи още алкохол било от заведение, било от ресторант да не му се продава. Въведени са и високи глоби за спане по пейките, хвърляне на боклуци на неотредените за това места и за неспазване на реда в курорта. Като изказването му завършва, че туризъм не се прави на всяка цена. А ние тук, какво - сами не пазим, а очакваме разгулните туристи да го правят... А плажната ни ивица е изключително красива, или може би е по-правилно да кажа " беше" изключително красива...

# 487
За кухнята се чудя Ян Бибиян или Хера? Имам едни пюрета като свършат ще и взема кухня края на месеца

# 488
Ели, и на мен ми е мъчно, ама това е положението.

Анита, аз давам сметана с обедното пюре. Тези двете кухни не съм ги пробвала.

# 489
Ние все още имаме тайни кътчета на които ходим по нашето море, но не ги казвам на никого ...така де, няма да са тайни иначе. Обичам си го нашето море и т`ва си е, ако и да ходим и по Гръцко, а живот и здраве и по Италианско или Испанско по натам с пораснала Бамбина.

Дъщеря ми в битката - аз няма да спя, но умирам за сън ...https://web.facebook.com/ELLEuk/videos/10154769739932944/

Сега по същество - тази нощ имаше едночасов екшън с реване. Купих Камилия дадох за пръв път, някой да сподели отзеве, който е давал, да знам к`во да чакам ...

Мисис таз лятна манджа ти я крадна и утре я типосвам на наш`та трапеза - хихи

Дъщеря ми не брига нищо друго освен да се изправя на мама и да и виси по крачолите. Вече прави по няколко крачки с уокъра и сутрина разплака баща си като каза - тата, тата земе. Знае вече мама и тата и хитрушата се възползва от прогресивния си чар и ум.
Ех и да спеше като ангелче щях да хвърлям шапка, но не ... не ще да спи и т`ва си е.
Това ме скапва.

От къде купувате червено цвекло? Търсих и не намерих ...???

# 490
Аз от Лидл. Имат полусварено, на което после му трябват пет минути.

# 491
Мерси Кристи, ще търся, щото наш Лидл се иззема за хак време и не съм засичала, та ако има ще има.

Ся к`во щях да напиша ... ааа да - значи мамите дето тука си висим на площатката слагат още 8-9 месечните образи да ровят по пясъка с кофичка и лопатка. Тя, моята седи им на главите от количката и говори нон стоп ама и е хак да се метне и тя в пясъка. Та викат ми - що не я сложиш и тя си рови ...ама кат знам после на какво прасе ще си я прибера, че трябва първо да я отуча да яде пясък и така нататък ...а ми се ще да я сложа.
Вие слягате ли ги по пясъчниците?

Разглеждах закупените столове за кола, тя обича да спи в колата и този нашия и идва голям и главето и виси кофти. Обаче пък като я сложа с възглавницата и се изпотява много главичката, хем пускаме климатика в колата на 19 градуса. Имате ли такъв казус с вашите столчета за кола? Оглеждам за ново да вземем и се чудя какво.
Установи, че вратите се блъскат и добре, че им сложихме стопери - по цял ден ги млати в стоперите. Сега успя да смъкне един шал от закачалката и се уви в него и танцува. Пускам от ТВ народна музика - много и харесва.

# 492
О, аз я оставям да лази по алеите в парка, из тревните площи и в пясъчника, хич не я мисля. Бутам бибата и докато й е в устата, всичко е ок, но махне ли я, прибирам детето в количката и бърша ръцете. То шилото ми не седи в количката, иска да открива света. Дрехите ги цапа, протрива панталоните и така. Кисна ги с фрош за петна, пера със сано и после оставям на слънце. Колкото са се изчистили - толкова. Не мога да ги мисля. За официални поводи има няколко роклички и това е.
Нашето столче е чико, ама не помня кой модел. Днес й махнах възглавницата за новородено и спа през целия път. Поти се, но я возя на предната седалка и й грее също така слънце. А климатика го пускам на 24 градуса, голямата амплитуда межди градусите в колата и навън не е добра за децата.

# 493
Чуби, цвекло купувам от Била, Лидл и кварталните магазини плод-зеленчук. В Лидл съм срещала и това пакетираното, за което Кристи говори, но аз купувам необелено и несварено и си го правя сама на салата.

Някой давал ли е ориз? Колко време го киснете предварително? И какъв е оризът - бял, черен?

Чуби, аз не съм го оставяла все още в пясъчник, но съм го водила да гледа децата там само два пъти. Предпочитам да не го дразня и го люлея само по люлки/ пускам по пързалки.

Я пак един стар въпрос - стерилизирате ли още?

# 494
Лидче, аз стерилизирам още.
Когато сме навън малчо си стои в количката, добре му е там и аз не го изкарвам, зяпа си, оглежда се, голям клюкар е Simple Smile В Гърция като бяхме се люляк много на люлките и го "пусках" и по пързалките, в БГ както знаете съм темерут и избягвам площадките и сбирките с други майки. За сега ми е възможно, да видим до кога.
Чуби, проблемът със запарването от детско столче и потенето го имахме и ние. Купих една подложка за столче за кола/количка/столче за хранене и сме я сложили нея, сякаш оттогава е по-добре. Съвсем обикновена на Лорели за 15лв. Иначе за количката взех подложка на Минене и съм сууупер доволна, много хубава материя е, мекичка, удобна, пере се лесно, хубав десен и подложки за коланите. Заслужаваше си парите.

Общи условия

Активация на акаунт