Октомврийче вече е голямо - опитва се да казва Мамо! - Тема 16

• 56 723
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
Пак да докладвам - зеленият фасул с амарант се одобри (подобрен с пуешко и сухар за сгъстяване).

# 466
Cristi, менюто на тази детска кухня е меко казано "уау", такова разнообразие всеки ден.
Мъжът ми каза, че аз така за нас не готвя ScreamBowtie

# 467
Вярно е. На мен страшно ми харесва и че реално има четири менюта всеки ден, което задоволява всеки каприз. Събират хората и рецепти от майки, та постоянно си обновяват рецептурника. Като звънях с милион и един въпроса, ме свързаха с готвач, който с толкова информация ме засипа например за видовете сол и кое как ползват, че аз направо хлъцнах Grinning

Иначе за днес имам още пиле със свежи зеленчуци и плодове с мюсли.

# 468
  • София
Ениуан, представяш ли какво спане е ударило всички, щом Мисис се е разписала първа х-хи-их-хи Wink

JoyJoyJoy

Само да сте се оплакали, че не сте спали Joy

Ша дойда, как няма да дойда да сготвя Joy (П.п. хич не обичам да готвя, ама гладни гарджетата в нас и седят с отворени човчета Stuck Out Tongue Winking Eye )

cristi Суупер! Аз за днес готвя червено цвекло, картоф, морков, лук и яйце и сирене. За утре ще е пиле с картофи, моркови и зелена чушка. Ще сложа и едни овесени ядки с пъпеш и с масло и сирене.

За нас ще бъде лятна манджа с чушки, патладжан, домати, яйце и сирене. Отдавна ми се яде такова и вече всичко съм накупила.

Снощи правих ребра. Не бях готвила никога ребра, ама много ми се доядоха. Правих ги с мед и горчица на фурна. Разкошни станаха, много горда със себе си!

# 469
Мисис, ти сега така ще направиш! За ребра да ми говориш, бива ли? Crossing Arms Многооооо обичам Grinning

# 470
Кристи, от аспержите чупя само връхчетата и слагам на пара за 15 минути. Давала съм ги към всичко. Но максимум 7-8 съм слагала.

Аз пък не съм спала. Болят ме бъбреци. Явно пак някоя песъчинка, защото болката минава отстрани и надолу към яйчника....

В ранни утрини ходихме и за столче за кола. Аз съм много щастлива от избора, надявам се и малкият.

Мисис, и аз искам да ми сготвиш. 😂

От вчера се глася да си сготвя патешко на фурна с картофки.... не знам и днес дали ще стане.😂

Кристи, нека мушмул да хапва с апетит - това е най-важното. ❤

# 471
Какво столче взехте? И да минава бързо болката Sad

# 472
http://rayatoys.com/Столче-за-кола-Lorelli-Titan-SPS-Isofix-Red-2016-21767

Ето това. Хареса ми, че има функция "сън", а същевременно е 9-36 кг. Почти всичко му се пере и е с изофикс. Има възможност за монтиране в посока обратна на движението. Това ми бяха изискванията и ми хареса текстилът му. Затова скочих веднага.

Имаше и едно, с възможност за носене по самолети, но момчето каза, че не е много сигурно за автомобил, така че отпадна.

# 473
Изглежда супер Hug

# 474
Благодаря ти, дано да му е удобно на дребсън. 😂

Вие с какво сте ?

# 475
http://www.joiebaby.com/product/every-stage/

Или поне това трябваше да бъде, ама мъжо обърка поръчката и дойде до предпоследната група Mr. Green Като стигнем дотам, ще го мисля, че не ми се връщаше до Англия.

# 476
 Нашето е такова https://www.hippoland.net/produkti/bebeshki/stolcheta-za-kola/be … beige-light-beige
Днес за първи път дадох попара. От начало не се хареса, бях намачкала сухара в чая с вилица. Реших да я пасирам с пасатора и о, небеса, облиза си пръстите Yum
Вчера бяхме на консултация - 8.500кг., 71см.

# 477
Нашето е такова https://www.hippoland.net/produkti/bebeshki/stolcheta-za-kola/be … beige-light-beige
Днес за първи път дадох попара. От начало не се хареса, бях намачкала сухара в чая с вилица. Реших да я пасирам с пасатора и о, небеса, облиза си пръстите Yum
Вчера бяхме на консултация - 8.500кг., 71см.

# 478
Оф от мерак да пиша чак съм си публикувала отговора 2 пъти JoyJoyJoy

# 479
Момичета, влизам да питам дали спечелихме приза за последно появил се зъб или има още някой Simple Smile При нас днес зъбът най-после дойде, алелуя! Усетих го, че закачи на лъжицата, опипах венеца и ме грозна зайко.
Крис, много добри отзиви бях чела за тази марка столчета и в ADAC на краштестовете имаха добри резултати. Не ми се занимаваше с поръчка от чужбина, иначе и аз към тях се бях насочила преди да взема Jane.
От вчера и ние сме на кухня, само че държавната тук. Взех купони за една седмица за проба. На него му харесва, но аз не съм очарована и някои неща не му ги давам. Десертите например са с прясно мляко, което за мен за дете под годинка категорично не е ок. Та десерт не му давам, правя си му каша с плодово пюре. То плодове сега бол, само му ги пасирам сурови, вече даже не ги минавам на пара. Днес имаше мусака със свинско, което също не му дадох, защото свинско не съм въвела. Та остана само супата, която си омете с мерак, дробя му сухарче в нея. Имам купони за още три дни, като ще подбирам какво е ок да му давам и после ще изтестваме частната кухня тук. Тя поне е съобразена с възрастта, като им гледам онлайн менюто. А като се върнем в София ще тествам Хер бебе и Вълшебник и аз. Крис, направо гурме ми звучи менюто, като сравнявам с провинцията.

Общи условия

Активация на акаунт