Октомврийче вече е голямо - опитва се да казва Мамо! - Тема 16

• 56 359
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
Честно казано страшно ме изнервя това нейно зорене - за к`во е тоя зор в това дете не знам.
До седем вечерта валяк ме е минал вече, така ме изморява. Не знам да има някакъв начин да я поукротя малко.
Лошото е, че не си играе с играчки или нещо такова - навила се е с това изправяне и ходене и с уокъра не ще вече. Измислям какво ли не да я залисам, но не ...преди ме спасяваше пералнята, я някоя дивотия / да търкаля тубата от минерална вода по пода/, обаче сега няма начин.
Вече започвам да си мисля за проходилка, обаче тя не иска да стои в такава. Сложих я в тази на съседчето - леле като писна, че пищя, че се скуба / ако не и се угоди или се скубе, или си бие главата/ и приключихме безславно...Страшен инат е и много се налага и по натам ще има голяма борба на воли усещам. Хем и хитруша е станала, ако и се карам взима си бибата и се опитва да ми я сложи в устата и се смее - демек, хайде мамо успокой се. Joy

# 646
  • Варна
Ох Chuby напълно те разбирам Гоши Гушани е същия ходеш из краката ми мрънльо но надявам се скоро да свърши всичко това немога да се изпикая като хората с мен на ръцете ми не мога да хапна не мога да простра дрехи изобщо нищо изби му вчера 3-я зъб нооо продължаваме с пълна сила с мрънкането и от много '' седене на едно място '' е с обелен нос Joy Joy

# 647
Олее Нори,юнак без рана не може. 😊💋
Аз не мога да се оплача от бебеланката. Вчера ходих на фризьор,но не бях ходила при тази жена и до като се обясним какво искам,как,какво що,45-50 минути се бавих,а тя с баща й в колата ме чакаха. Той каза ,че много го е слушала. Мен също като сме самички, вече той като си дойде,че и някой съсед ако намине и се почва лигавене,гърчене, да ходи,да стои,не иска да легне,щото чува,че има някой. 😃 С проходилката е все по-бърза и се специализира да си обикаля и да прави бели,но то е неизбежно. Та така,в общи линии не се оплаквам,душичка ми е тя. 😍

# 648
Нори - сестро JoyHug

Виждам и той юнак расте, ще радва от сърце момите Heart

Някой напредва ли с гърнето да сподели? Мисля вече от този уикенд да я слагам след всяко ядене, да видим ...
Днес козе сирене - омете се, но го обезсолявах 24 ч ама пак на солчица лекинко ми беше.
Подари ми го една приятелка тук дето имат фурна някакво спешъл със златен печат чиста проба сирене -- ама тука мамите са много еко - купуват от козарите мляко, квасат , абе извообще ...Та ми се услади и на мен -  дето козе не ям, мирише ми ...

# 649
  • Варна
Био натурални продукти супер едно време и ние си хапваме филийки със свинска мас и шарена сол и козе сирене и домашно мляко беше супер ноо.. Тва време отмина дойдоха хипер маркетите и убиха всичко домашно...
С гърнето оня ден като бяхме без кака ни го сложих и започнах пиш пишшш пишшшшш и той взе пе се изпиша мъничко.. Ни все пак е нещо и ще го пробвам тези дни отново.. Искам да година и половина да сме го махнали тоз памперс а не както с кака му до 2,6г с памперса тя най демонстративно ми отговаряше '' Не искам ''  Joy успех!!!

# 650
Гера я инквизирам на гърне. Но вчера и днес не,щото пищи,дрищи и днес сме с пентатура. Надявам се да са зъби,щото в Габрово върлува варицела.м..

# 651
Поли дано да нямате проблеми с никаква варицела.

# 652
Чуби, и аз съм като пребита вечерта.По цял ден иска да ходи, да го държа, катери се по мен, че се и сърди ако не е на неговото.Вечер се буди по сто пъти, от зъби, от навик, от незнам си кво....

# 653
Момичета как сте ? Ходихте ли навън в това променливо време .От сутринта чистя целия апартамент,че свекървата си идва утре домъчня ми за нея сама Sad За гърнето- слагам я по няколко пъти на ден ,първия път нищо не направи ,на другия ден сяда и чакам да пее гърнето и нищо вдигам я,а  тя го използвала за другото .Беше много смешна ,става и гледа  и се чуди .Сутринта стана след млякото се изпишка и много се зарадва като пее. На обяд се мръщи на купено пюре ,ще видим е утре кухнята как ще приеме Simple Smile

Последна редакция: чт, 27 юли 2017, 19:52 от анита123123

# 654
Ани така разбъркано пишеш, че нищо не ти се разбира. Кое пее?
Ти всичко ли въведе преди да я запишеш на кухня?

# 655
😂 Гърнето сигурно пее.

# 656
Chuby извинявай права си Sad малката ми дърпаше телефона и в бързината е станало .Опитах да го поправя ,но нещо не стана. Сега вече е по-добре.Да гърнето пее.Почти всичко въведох ,останаха ми малко неща.Нещата който  не съм весела реших,че деня няма да го взимам и ще и правя или купувам .

Последна редакция: чт, 27 юли 2017, 19:56 от анита123123

# 657
Аха, пеещите гърнета ...дано имате успех с тях, мои приятелки пък се оплакваха от тях, че бебешундерите ги взимали за играчки и мажели с тях навсякъде Joy

Ани, ти коя кухня купуваш?

Момичета с кухните - как ви носят храната - пюрирана или на по-едри парчета? Чудно ми е от кога ги въвеждат?
Мои приятелки - мами тук ми дадоха една идея за първа едра храна да разцепя един банан на три и 1/3 да я дам като първа едра храна.

# 658
Аз онзи ден готвих за нас супа и малката искаше и тя,та и топках малки залчета хляб в супа и й давах,дъвче та се къса. 😃 Вече рядко се дави с нещо,бисквити,солети ,всичко яде. Добро прасенце ни е тя. 😊
С гърнето нямаме никакъв успех,явно понеже е пластмаса и е студенко,като го усети на голото дупе и ревва да я гушкам. 😃

# 659
Chuby Юначе кухня избрах ако не я хареса ще сменям

Общи условия

Активация на акаунт