Октомврийче вече е голямо - опитва се да казва Мамо! - Тема 16

• 56 666
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
Тамън влизам и аз да питам за някой от Плевен,че имаме приятели там и ще ходим да се видим с тях събота, неделя понеделник и се чудя къде да отседнем? Някой има ли идеи за хотелче? Ходили сме в хотел Кайлъка и Арт Галерия. Сега гледах вила Кайлъка,Орбита или не знам и аз. Ако може някой да помогне. 😊 Чудя се дали да не питам и в темата за Плевен? 🤔

# 631
Сега взимам пробно от Макарон,че ми е по-близо.От кухнята само грис халвата не се прие добре.Сложих и на яхнията и на супата по два сухара.

# 632
Не съм ги чувала newsm78 Бях много приятно изненадана днес от моите манджи - имаше коприва с ориз и сирене. Изяде се без грам протест Shocked

# 633
Ама,много хубави тези бебета,нашите гарджета най -хубавия!
Нори,направо сте copy Grinning
Ани, Мишето много сладко:)))
Роузи, браво за крачетата:)
Нашата кака,не ревнува напротив дясна ръка ми е, много ми помага детето:)
Този пък моя юнак само вече готвено домашно яде...Ау изпоти ме в тая жега:)))

# 634
Кристи,аз правя такава манджа на бебка,но със спанак.Може скоро да и направя и млечна супа,в която пак се слага сирене.Останах доволна за сега,защото ми харесаха и на вкус манджите въпреки липсата на сол,а гриса аз си го хапнах 😁.

# 635
Всички сте прекрасни! Целувам ви много!

И аз съм с предразсъдъци относно качването на снимки в интернет пространството и затова от 2009 година не го правя. Но пък много, много ви се радвам на всички!

Кристи, ти май не искаш да кажеш къде ще ходиш на моренце?! Хи хи

Мисис, радвам се, че проблемът с крачетата е отшумял.

Устина, и аз слагам на моите по-редки пюрета по един/два сухара за сгъстяване. Разбрах също, че така мога да пробутам и нещо, което не му харесва, затова не се поколебавам да сложа.

Мариша, мисля, че е период и ще се израсте, но само майчиното сърце го изживява толкова дълбоко. Гуш!

Искам да попитам - къде къпете или мислите да къпете бебетата на почивка - в техен басейн, пълен с минерална вода, в техен басейн, пълнен с морска или вода от басейна, в морето или в басейна?

# 636
До Варна скачаме ние за уикенда само Simple Smile

# 637
Lid, първият ден напълнихме нейният басейн с морска вода и го оставихме на слънце да се постопли водичката.От втория ден направо в морето я вкарвахме.
Ние се притесняваме толкова,но ако ви кажа колко новородени бебчета на плажа има...и майките им ги кърмят и после ги слагат в коша за новородено и под чадъра.Чак се притесних за едно такова бебче,че не го изкараха от количката докато бяхме там и му бяха метнали и една кърпа отгоре уж за сянка.Нито морският бриз го разхлаждане,нито нищо..Щях да ходя да им кажа поне да махнат кърпата от горе,но ММ не ми даде.Каза ,че си има майка и да си го гледа,а аз не спрях да го мисля докато не си тръгнаха.

# 638
И ние и пълнихме басейна с морска вода. Че то ако тръгнеш с минерална да я пълниш, ти трябват 7-8 туби и ще излезе златно. Малко ми беше неспокойно заради чревните инфекции и мръсната ни морска вода, но малката буквално издебваше и си сърбаше и оцеля, значи всичко е наред. Докато ние плажувахме морето беше доста бурно с високи вълни, и малката мрънкаше щом тръгнем да я топваме. Та тая година само в басейнчето, догодина предполагам вече ще е като жабче.

# 639
  • Пловдив
Мами и не се решихме ще ходим на море на 21.08 дано да е хубаво времето.А бебчовци на плажа къде подремваха в количките на хавлиите на пясъка или им носихте и нещо тип барбарони

# 640
Аз замъкнах кошницата за кола уж с тая идея да дреме на плажа. Но майки ме посъветваха да взема един голям чаршаф и той свърши страхотна работа. Беба се опъваше като водорасло и дремеше с кеф. Кошницата така и не я използвах. Но дъллокия няколкочасов сън се състоеше в хотела. Ние имахме дворче и малката спеше по 3 часа в количката на въздух.
Не знам при другите, но при нас на плажа нямаше чадър под койтж да няма пжне едно дете на възраст 2-3 месеца - 5 - 6 години и беше страшно шумно. Непрекъснато някое хайванче плачеше, виеше, смееше се, замеря те с камъни, водорасли...та нямаше как да се спи дъллоко.

# 641
Добър ден! При нас днес вече се усети захлаждането и даже вали Simple Smile.Та малкия откърти блажено.
Ние също ще ходим на море, но засега само двамата с мм.А ако всичко е наред евентуално септември ще идем пак и с бебе Simple Smile.

# 642
Аз след това фиаско, догодина мисля изобщо да не стигаме до морето. Тъй като няма кой да ни гледа децата, а да идем само с ММ, най-много той да иде с баткото за няколко дена и толкоз.
Стига ми тоя мазохизъм дето го преживях, та и си влоших анемията, от нерви и недоспиване, та съм на лекарства.... Cold Sweat

# 643
Ох, Пош кофти тръпка, да се оправяш бързо, а за другата година не го мисли, к`вото дойде ...Те и тогава вече няма да са такива бебешори.

Ние няма да ходим на море / това май го писах/, но защото имаме да даваме тонове пари по къщурката да светне като великнедско яйце, не за друго. Бебунди и без т`ва тука си кара курорта. Абе много е хубава тая Бистрица да си кажа правичката, направо съм влюбена в туй село.
Един път да се изремонтираме и обзаведем, като Гай Юлий Цезър ще изляза на двора и ще се провикна

VICTORIIII

Така, като приключихме с лирическите отклонения.

Бамбина е в последния голям скок преди навършването на годинка. Ся да не започвам отново оплакваческата песен к`во е мрънкало, ревундии, постоянно ми виси по краката и мъчи да ходи без опора, следователно се пльосва като круша на земята и започват неописуеми войове и пищения, но това разбира се не я отказва да пробва отново, след което отново се пльосва и така до края на света.
Яде като мечка стръвница и след като омете 350 гр пюре / да, правилно прочетохте .../ започва да пищи за ядене, все едно не е яла поне седмица и се започват залагалки с биби, който се изплюват, слагам я  пода, тя започва да пълзи, да се изправя, да мъчи да ходи без опора, да се пльосва и така ...
За спане не искам да говоря. Спи по някаква си нейна схема, която не съвпада с моята.
Очаквам края на екшъна, светлината в тунела, когато ще си я държа за ръчичка и тя се ходи и поне ще спре да пищи.
Туй е.
Някой друг да е в тоя цирк? Някак неуютно ми е тъй сама ...Joy

# 644
Chuby не можем да ви стъпим на малкия пръст.Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт