Октомврийче вече е голямо - опитва се да казва Мамо! - Тема 16

• 56 688
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
Кристи ще ми напишеш ли на ЛС магазина им на обущата?
Пюър ако ти пие давай и толкова вода, колкото и се пие. Тъмна урина може и нищо да не значи, понякога е от яденето.
Аз увеличих яденето на 300 гр пюре / 300 гр каша/ 310 мл АМ - защото тя яко си хапва ама не спира и не само нищо не е качила, а е отслабнала. Яде здраво.
Даже нощес спа и не рева, което означава, че е била гладна , а не е било от зъби.  Тя все си ревеше след вечерното мляко милата, но понеже беше малко пореваване и така. Сега у добре оядена.
Поръчах уокър Зебра на Фишър Прайс, пълзенето не е интересно вече, изправя се навсякъде и мъчи да ходи по мебелите, ама ме е шубе да не се утрепе така. Сега атакува стълбището, успя да се покатери до трета стъбла.
Ама не умее назад, и си е опасно.
четох някакви щуротии, че можело детето да се слага на гърне, когато качва десет стълби - та викам и мамо, полека лека и нещата си отиват към гърне.
За сега съм и го дала да си го обследва, но от другата седмица почваме.

# 166
Коя марка сирене купувате за попарата?

Чуби, правилно ли прочетох 300 мл?

# 167
И мойта грам вода не пие. Както пиеше по 400 гр, сега не, та не!
Чъби, добре си направила с увеличаването на дозите. Аз чакам консултация във вторник и аз качвам всички дози. По схема от 8ми месец количествата се качнат със по 100 грама. Има и формула даже. Ще видим как е с теглото, но е доста дълга и слабичка, та вероятно ще я охраня едно хубаво.

# 168
Шошши, каква е тази схема със 100 грама отгоре?

# 169
Chuby, пращам.

Iid, аз взех някакви био на Кондов - козе и краве, ама като свършат, ще му давам от нашето Mr. Green

Моят е качил 500 гр за месец, така че нищо няма да пипам по количествата.

# 170
Кристи, много хубави обувчици има в този сайт, честити да са ви.
Чуби, а досега колко ядеше малката?
Ние си караме още на 180мл + 6л АМ и на обед около 150-200гр пюре.Не се спира и за секунда мъника и е почти 10кг.

# 171
Краси, в магазина има още по-хубави. Не всичко е качено в сайта, а имат и единични бройки. Много съм доволна. Бях набелязала Зизуу, Обущета и Понки, но не съжалявам, че отидох първо при Зизуу.

# 172
Добро утро! Много спите днес, айде ставайте да пием кафе и пак да лягаме  Laughing. Снощи спахме на село, че имахме събор и малкия се будеше на всеки час, та и аз днес съм като ударена с тиган...

# 173
Хахах и аз съм като цапардосана с нещо! Grinning
Снощи 20 мин. се приспивахме с бубата, аз се дзверих до 23h, тамън реших да спя и тя ревна, та до 23:30 виках шшшшш  Mr. Green

Днес дадох кисело мляко...прие се със смесени чувства. Чисто го дадох в началото и не беше много доволна, после сложих и плодово пюре и с помощта на цирковите номера на бабата си изяде порцията. Има надежда, не е като попарата, от която правеше повръщаща гримаса. Simple Smile

# 174
И аз дадох вчера домашно кисело мляко и не се одобри никак, чак му се повдигаше.Ял е иначе купено мляко и му харесва, и вчера се изненадах, че не го иска.

# 175
Мойта яде кисело мляко и ушите и плющят, но виж авокадото днес беше пълен провал. Изяде го, ама все и се повдигаше. И нищо чудно - беше отврат. Тиквата не ми беше сладка и се получи едно тотално безвкусно пюре.
А формулата след 8ми месец ми е:
Килограмите * 20 = средно количество + 100 грама
Например 9кг по 20 = 180 гр средно количество + 100 грама = 280 гр
След 9ти месец:
Кг * 20 = средно количество + 150 грама
Или 9 кг * 20 = 180 грама средно количество + 150 грама = 330 грама
В интерес на истината малката се движи сама по тази формула.

Последна редакция: нд, 09 юли 2017, 13:04 от Шошии

# 176
Хахах и аз съм като цапардосана с нещо! Grinning
Снощи 20 мин. се приспивахме с бубата, аз се дзверих до 23h, тамън реших да спя и тя ревна, та до 23:30 виках шшшшш  Mr. Green
Свали си приложението за шшшшшш, много е добро Grinning

Моят май като цяло не харесва много кисело мляко, сирене, извара и подобни. Яде си пюретата с тях, ама предпочита без Rolling Eyes От днес има нов номер - прави бууууу с джуки и плюе манджа навсякъде. Като балончета във вода, ама е пюре във въздуха, по себе си, стола и мен Joy

Шошка, това значи моят да яде по 360 грама пюре. Не знам дали ще може newsm78 Това на всяко ядене или само за обедните се отнася?

# 177
Ааааа cristi, няма с приложение, трябва да съм аз live, иначе не се приема!  Joy

От днес има нов номер - прави бууууу с джуки и плюе манджа навсякъде. Като балончета във вода, ама е пюре във въздуха, по себе си, стола и мен Joy
hahaha hahaha hahaha

Ааа по тая формула мойта трябва да яде 260, тя яде 160.  #Crazy
Абе и бебетата са си супер различни, важното е всеки на своето да му намери баланса. Wink

# 178
Това е средно количество и варира +/- 50 грама. Отнася се само за заместено ядене, че по 300 - 400 АМ е баяяя.
Сега мойта като 8.5 кг може да изяжда от 220 до 320 грама, като 220 е минимума, а 320 максимума.

# 179
Аз имам две заместени, до месец и трето. Но ще задържа с количествата, защото наддава добре  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт