Гълъб пролетно ни гука, кой ще се похвали тука! 08.05 - 14.05

• 11 808
  • 349
  •   1
Отговори
# 150
Аз пък в твоя чест си хапнах сладолед, нищо, че кашлям-не се и съмняваш какъв, нали Laughing

# 151
Айде да ви разсмея малко с това, препоръчвам го на музикалните маниаци Laughing
Evolution of Dance

# 152
  • ГОре на черешата...
Аз да ви кажа като Ви гледам температурите Пенелопа и Жабче, май и двете ще има какво да се хвалите  :hug
[/quote
И аз това казвам,ама нещо не ме чуват... Laughing

# 153
Пенелопа, температурите ти са много добри Simple Smile
Жабче, твоята графика също Wink

# 154
Ей, я не пускайте фитили, как не ви е срам значи Crazyнека изчакаме-рано е за каквото и да било.....нека видим утре, че и вдругиден и така-до събота и неделя, пък пак ще си говорим Wink

# 155
Ааа, аз само те хваля, да ти се вдигне самочувствието на базалната температура, оттам нататък тя да си решава как ще се представя тоя месец Mr. Green

# 156
Светли, Игнатова е докторката, незнам дали си я чувала.
Преди това ходех при Петинка Цветкова ама там за записване трябва да чакам по един месец, чудя се дали да не отида в кабинета и и да изчакам докато ме приеме тя, че май е по-добро, нещо по ми харесва, по-внимателна е!
Ти при кого ходиш?
Пенелопа, не мен ми е ясно, че от време на време трябва да ановулаторен цикъл, ама баш пък първия ли, на който меря температура?
Хич не ми действа добре  #Cussing out
Освен това до днес сутринта бях сигурна, че съм имала овулация, затова ми дойде малко повече  #Crazy
Даже /няма да ми се смеете/ си направих тест за овулация като се прибрах от работа, и излезе само една черта, не като предния път, по две си излизаха, като първия който направих беше малко по бледа, а на втория ден много тлъста втора черта си беше, затова, абе каквото стана, следващия месец пак, само нямам търпение да ми дойде, че да започваме отново, вече както трябва!
Пфууу, къв роман излезе всичко

# 157
Фертилната слуз се появи по време на овуто и после след 1 седмица (но по-малко количество). Голямо чудене беше. И двата пъти се оказах бременна  Flutter
Не ти пускам "фитили", просто споделям опит  Peace

И аз имах такава слуз в месеца, в който забременях, може би седмица след овуто. Стискам палци, момичета, дано се похвалите с едни бъдещи водолейчета  Praynig Simple Smile Hug

# 158
  • Willebroek, Belgium
здравейте моми4ета.виждам 4е сте положително настроени днеска.браво на вас.ох на мен много ми се спи.направо две не виждам ве4е Crazyпък още къде съм в на4алото.гърдите ми така наедряват 4е 4ак се плаша #Crazyама пък мъжа ми се радва де Laughingайде 4акам и още 4ерти4ки.коя е следващата,4е да заформим една групи4ка за януари smile3508 smile3521между другото и мен ме болят яй4ниците всеки ден.не постоянно а от време на време.мариетке и аз нямам търпение да видя сак4енцето си.направо немога да си намеря място ве4е.ама ще си 4акам smile3516лка ви ве4ер и успех моми4ета.между другото рецептата през ден секс свърши работа,така 4е действайте  bouquet

# 159
На мен пак не ми се спи... и ми се иска да пробвам другия вариант -  секс всяка вечер... smile3521 Но с тия мачове ще трябва да почакам още половин час. Embarassed Даже съм си приготвила ароматни свещи, докато милото е в банята ще омириша къщата на жасмин - все пак за момиче ще се работи.  stork-girl

# 160
Моля за координагти на д-р Стаменов от Майчин Дом, става въпрос за липса на овулация!!!

# 161
  • plovdiv
Добро утро,момичета.
Преди малко ми дойде и се чувствам малко кофти,но няма да се разочаровам.Само да ми свърши лелката и пак почвам.Лек и спокоен ден от мен.

# 162
  • Бургас
добро утро на всички,лек и ПОЛЗОТВОРЕН Simple Smileден

# 163
  • Стара Загора
Момичета нека няма постове само с "здравейте" или " лек ден" Tired
Нали знаете адреса на чата Mr. Green

# 164
Момичета нека няма постове само с "здравейте" или " лек ден" Tired
Нали знаете адреса на чата Mr. Green
Хайде пак си на метлата, нали трябва да пазиш леглото бе  Heart Eyes

Общи условия