Гълъб пролетно ни гука, кой ще се похвали тука! 08.05 - 14.05

• 11 731
  • 349
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте момичета!
Благодаря ви, за гостоприемството!   bouquet  Дано скоро всички се преместим в съседния форум!   bouquet

svetli, да ти е жив и здрав рожденника и много да се обичате! Hug

stra4iatela, megi, gk77 дано скоро се похвалите с добра новина Praynig

# 91
Светли, честит  празник миличка! Рожденият ден на любимия човек е по-специално нещо и от собствения. От сърце ти пожелавам да сте винаги заедно, а от следващата година да празнувате един рожден ден повече

привет момичета,

Честито на рожденника на svetli  Simple Smile.
Stra4iatela - дано, дано  Sunglasses
Пък аз да се си се оплача от главата - искааам нова, вчера попрекалих с едни коктейли с кафява захаааар и сега ми е едно. Ама поне съм спокойна, че този месец чинно ще си чакам лелката, но другият месец никакви коктейли - само сокчета  Sunglasses
Ааааа не така Naughty Питиенцата се отразяват чудесно на бебеправенето - отпускат психически, разпалват физически Wink. Точно през периода, когато си направихме бебока се бяхме отдали на едни дионисиеви празници...

# 92
  • София
Светли, честит ти рожденик  bouquet Да се обичкате и слушкате много! И да гушкаш момченцето от сънищата си скоро Heart Eyes
При мен няма нищо ново - нямам признаци за нищо, дори ПМС не ме тресе, едно ми е спокойно, та чак приспивно Tired
NarniA , добре дошла! Скоро да ни се похвалиш и  Winkти

# 93
Здравейте кроасанчета Mr. Green
Нарния, Добре дошла  bouquetПожелавам ти много скоро да се похвалиш HugТук ще намериш много приятели и подкрепа,дано скоро се прехвърлиш при мамите baby_neutral
Успех на всички бебеправещи сега и на тези като мен,които чакаме да Не дойде лелката Praynig
Аз съм под напрежение,хем си казвам да не го мисла,но............ ooooh!
Светли,да ти е жив и драв рожденника и скоро да "изрисува" не едно ами две бебочета baby_neutral baby_neutral Весел празник Joy
Много бургаски прегръдкииииииииииии Hug Hug Hug

# 94

Shocked  Shocked  Shocked

И после се чудя аз що не се обебвам  newsm78  Embarassed Ми то със секс ставало бееееееее  ooooh!

hahaha hahaha hahaha
И аз се чудех, пък то кво било  Crazy

# 95
Светли, да ти е жив и здрав рожденика! Пожелавам му (ви) от всичко хубаво по много, а от онова най-хубавото скоро поне едничко Mr. Green
Весел празник!

# 96
Честит рожденник Светли, много любов, здраве и щастие!

# 97
Здравейте бъдещи мамчета,  Laughing

Днес е лудница в офиса, за това ще съм бързичка. Моята лелка си отиде преди няколко дена и ние пак кексване като за световно. Желя на всички ви май да е месеца изпълнен само с хубави новини... и като гледам тенденцията до сега, прекрасно е тръгнал.  Wink

Приятен ден на всички!
  bouquet

# 98
Здравейте момичета!
Честито на бременните!
Аз тази седмица НЕ чакам да ми дойде! По принцип трябва да ми дойде на 10, но стискайте палци да не стане това чудо Sick Успех на всички бебеправещи  bouquet

# 99
Здравейте!!! Много слънце и любов на всички ви желая!!! newsm51 Днес нямахме интернет до сега и вие сте изписали форума. Hug Но само с хубави постинги. Ние също работим усърдно и най-вече с много внимание, защото мъжлето каза, че момичета се правели бавно и се изписвали PraynigДано! Успех на всички и много любов отново!

# 100
Здравейте момичета. Много сте изписали и отивам да чета, но на пръв поглед ЧЕСТИТ РОЖДЕНИК НА СВЕТЛЕТО, ЧЕСТИТО на БРЕМЕННИТЕ ни мацки и ДОБРЕ ДОШЛИ на новичките.

Чакайте включване от мен по-късно.

# 101
Аз съм си вкъщи вече, защото тъпанарите от електроразпределение ни сложиха миналата седмица бежека на входната врата, че ще ни спрат тока на 11.05. т.е. четвъртък за цял ден и шефката каза въобще да не идваме. ОБАЧЕ ние живеем в Б-я и нещата не стоят толкова просто. Днес в 11ч. токът ни спря, звъним на електрото и от там ни казват, че всъщност тази бележка била за живущите по-надолу към стадиона,  #Crazy а ние трябвало да гледаме по входовете нагоре към Раковска  Shocked Но имайте в предвид, че на бележката не пише нищо относно номера на сгради - само, че няма да имаме ток.  #2gunfire Прати ли сме на всичките си клиенти имейли,че няма да работим в четвъртък...  #Cussing out Бясна съм.  Close Но все пак съм си вкъщи. Извинявам се за офф-а, но съм толкова бясна.   #Cussing out
gk77, меги, заедно НЯМА да чакаме пущината  #2gunfire
Меги, е ние от вчера почнахме с кексенето - днес и утре пак...  Wink
dididi, е ако е така, ние се борим за момченце, значи трябва да стане бързо  Wink Успех !
  Peace

# 102
Хм, и какво е това спиране на тока-профилактика ли, що ли?

# 103
  • ГОре на черешата...
Здравейте,момичета!
Светли,да ти е живо и здраво мъжлето и скоро да стане тати! newsm32Милена21,стискаме fingerscrossed!Айде-да попълниш отбора на козирогчетата!
Страчиатела,Меги,gk77-а дано не дочакате!
Аз съм просто гроги,едвам се удържах да не заспя в автобуса.Ама не помня първия път така зверски да ми се е спяло smile3507!На всичкото отгоре ме боли гърло-взех си да смуча хомеопатични таблетки,че друго не смея.За капак-в групата на сина ми има дете със скарлатина.Опасно ли е за мен ако не дай боже малкия се разболее?
Аз ще ида на лекар сигурно по 24 май,защото мъжлето от 14 до 20 е командировка в Пловдив, а искам да идем заедно.Нали няма да е късно?Ох,отивам да поспя,после ще прочета всичко...  sleepuu

# 104
Светли, да ти е живо и здраво мъжлето Laughing! Много да се обичате и подкрепяте и много скоро да бъдете страхотни родители  bouquet

Ейййй, ама верно много сте изписали Laughing.
Страчиателке, не забравяй, че живеем в България. LaughingТова е съвсем в реда на нещата, пък и нали са монополисти от Енергото, пука им, че някой си е объркал седмицата с техните спиранки #2gunfire
Ним и аз така като теб се чудех Wink и накрая взех та осъзнах, че секс му е майката, че и бащата Joy. Сега съм на път да докарам до това "просветление" и половинката Laughing, щото и той като много други си мислеше, че с един път и ...........хоп готовооооо Laughing

Общи условия

Активация на акаунт