Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Какви съвети се споделят във форума?
Кои са основните теми в дискусиите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
-
Какви съвети се споделят във форума?
Във форума се споделят съвети относно бременност, лечение на безплодие, хормонални изследвания, прегледи и други медицински въпроси. Членовете на общността се консултират помежду си и споделят лични преживявания, за да предоставят подкрепа и съвети на тези, които се борят със затруднения при забременяване.
-
Кои са основните теми в дискусиите?
-
Кога е подходящо да посетя лекар, ако имам закъснение на менструацията?
-
Какви лекарства мога да купя от аптеката за лечение на гъбички по главата?

Нека тенденцията продължава, кой е следващият - Димето и Цветунчо? 

.
Лека бременност и след 9 месеца сладки бебченца!
. Стискам палци и успех!!!
, защото желанието ви се е превърнало в мъничко зрънце, което носиш под сърцето си....
?И си траеш,а
?Бързо давай отчет
!Аз какво ти казах-вървим си с тебе в комплект!Поздравления
!!!
Хляб си яж какъвто обичаш /Пуравита е пълнозърнест с фолиева киселина и се води "хляб за жени"/ Избягвай - сурово месо /прошуто или стекове алангле/тежки морски риби/риба тон/, сьомга и морски дарове, а също и млечни продукти от сурово мляко, каквито са френските сирена - бри, камамбер, рокфор, заради токсоплазмоза и листериоза.
/
Едвам отлепих в 7.20, за да се класирам в 8.00 в Шейново. Пак ме боцнаха и - ша видими ко ша става с тоз хемоглубин - от желязото ли е или от нещо друго
, а колко дълъг ден ми предстои.

Когато отидох да раждам се бях позакрепила, ама си виках-дали ще мога да напъвам с това прилошаване и причерняване
,,,,е, родих си детенцето, ама се наложи и спешно упойчица да ме ревизират хубаво, че и кръвоизливче направих и съвсем с кръвта стана сложно.Та не си навличай допълнително тревоги, ами си пий чинно каквото са ти казали, нали?